Според Радев кризите се изострят, Тошко Йорданов: Предадоха ни!

ИТН: Проблемите могат да се решат и без редовен кабинет
Обновена: 17 авг 2021 09:48 | 17 авг 2021 09:33, Александър Попов
206
Според Радев кризите се изострят, Тошко Йорданов: Предадоха ни!
Снимка: БГНЕС

Политическата ситуация се изостря, кризите – също. Това повишава още повече необходимостта да имаме редовен кабинет. Трябва да изчерпаме всички възможности, заяви президентът Румен Радев в началото на втория цикъл консултации в рамките на 46 Народно събрание за съставяне на правителство.

Първата среща днес е с представителите на "Има такъв народ".

Още по темата
В крайна сметка, що се отнася за съставяне на правителство, ние опитахме и бяхме предадени по средата на разговорите. В НС има още 5 партии, отговорността сега е при тях, те имат възможност да съставят кабинет. Отговорността е в тях, след като отказаха да работят с нас, заяви Тошко Йорданов.

Според председателя на ПГ на ИТН кризисните ситуации у нас могат да се решат в парламента и без редовен кабинет.

От своя страна президентът добави, че консенсус трудно ще се постигне в създалата се ситуация, но той ги окуражава да опитат.

"Но приветствам и това разбиране, че независимо от усилията за съставяне на кабинет, парламентът трябва да свърши важна и отговорна работа. Силно се надявам, че парламентът ще поеме своята отговорност и независимо от изхода на преговорите за съставяне на правителство най-малкото ще актуализират бюджета и ще се отнесе отговорно и с ясна позиция към плана за устойчивост", заяви Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
5
 
! Отговори
До 38 Нането преди 2 години
Нане щом слушаш чалга мозък в твоята глава няма. И нямаш и душа да плюеш по националната българска музика. Мри ти и цялата ти семка.
38
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБесрки *** цените се увеличават навсякъде по света не лъжете долни манипулатори !!!
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 42 "ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН са групичката на олигарсите !!!" Добре ли сте? ИТН е партия на руснаците, които я финансират чрез Божков. Какво общо има ГЕРБ-СДС с това?
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поради факта, че вече няма протести, да се разбира, че Българите са вече доволни, диви и щастливи. Или само диви.
35
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН са групичката на олигарсите !!!Нямат нищо общо с протестите, служебното првителство и Радев.Целта е да заблуждават и манипулират !!!
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя малък гейтаk кво ми са разкарва като Тодор Живков из телевизиите. Ше станем на кълбета.
33
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече сме доволни, Борисов не е на власт. Нищо, че вече тока е по-скъп, не се строят пътища и магистрали. Няма да има увеличение на заплатите и пенсиите. Нас ни радва това, че ГЕРБ ги няма във властта. Това храни душите ни.
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тьез зильени чурапи, що ги Славчу разклати ?
31
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 14 "Радев е като някакъв шизофреник. А, кой предизвика всичко, бе некадърник? Нагло същество!!!!!!" Шизитата имат проблема, че не разбират какво прави "другото аз". Радев няма друго аз - той е слуга на руснаците и във всичките си действия се води от това какъв е техния интерес. Когато Радев говори, говори Кремъл. Когато Радев каже нещо за националния интерес, говори за националния интерес на Русия. За Радев България и Русия е едно и също.
30
7
 
7
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Тоше, тошее...Мислех ви за малко по умни сценаристите, *** се излагате...Подкрепете кво и да е правителство, да се изчегърта герберастията...Па после нови избори...Сега, ако отидете, ще ги загубите и, ще върнете свети толупий на бял кон...
29
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия двамката убавци... изчегъртаха държавата...
28
0
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Хора, тва не е истина! :)))Не може възрастни, коскуджамити мъже, да играят тая игра с маските! Това е противоестествено и инфантилно, не возприимам! Басси! А, добре де, защо се ръкуват, а не се боксират и не се ръ гатс лакти? Нали сега такава е повелята на времето?
27
1
 
13
 
! Отговори
КОИ СА СЛУЖЕБНИТЕ преди 2 години
НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ- УВОЛНЯВА, НАЗНАЧАВА, РАЗСЛЕДВА, ОБСЛЕДВА И НАКРАЯ ЕДНИ МИЛИОНИ ИЗЧЕЗНАХА И СЕГА НЯМА КАК ДА ПЛАТИ НА ХОРАТА КОИТО СТРОЯТ НА 40 ГРАДУСА ТЕЖКА ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА...
26
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН са патерица на Радев, която е подкрепена от Божков.
25
3
 
22
 
! Отговори
Стига! преди 2 години
Абе тези защо използват лексиката на улична банда? Предадоха ни, готов съм да умра за едикой си.... Това да не е нескопосан римейк на Войната на таралежите, що за ниво? За тези квартални чакалчета ли гласувахте?
24
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН чисто и просто постави непреодолими пречки пред това да има правитлство, и това беше направено нарочно, за да се даде властта отново в ръжете на Фигуранта. Неслучайно ИТН под път и над път заявяват своята "подкрепа" за Радев, без тези изказвания да имат нещо общо с дискутираните теми - това е подготовка на избирателите им за президентския вот. И ИТН и Фигуранта предадоха БЪЛГАРИЯ на руснаците.
23
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Борисов се случваха нещата, докато тия само са оплакват и оправдават, защо нищо не не може да се прави.
22
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чорапчето, нали е много "компетентен"... Да ходи сега на границата да плаши мигрантите с юмручето...
21
5
 
15
 
! Отговори
КОИ СА СЛУЖЕБНИТЕ преди 2 години
МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО- АВТОМАТИЧНО ВСИЧКИ НЕГОВИ АКТОВЕ СА НЕЛЕГИТИМЕНИ- ТАКА КАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА.
20
7
 
22
 
! Отговори
за рад преди 2 години
за радев, до преди той да захапе нямаше ковид19 и криза с него, имаше пари за всичко, щеше да гради и тн. Сега като е на власт вече половин година, ИМА ковид19 криза и то ще се задълбочава още, няма пари за нищо, границата въобще не може да я задържи в нормално състояние и то от 500 мигранта, не само не почна да строи нещо, но и не подържа или ремонтира нищо.. погром на държавата. добре че е лято и никой нищо не го интересува, заради това съществувате още циркаджии