Хаджигенов за големия протест преди година -"кървава сряда"

Определи лидера на ГЕРБ като диктатор
150
Хаджигенов за големия протест преди година -"кървава сряда"
Снимка: архив, БГНЕС

2 септември миналата година беше обявен за Велико народно въстание, а ще остане в история с наименованието кървавата сряда. Това отсече Николай Хаджигенов от ИБГНИ по повод на големия протест в първия работен ден на депутатите от 44-ото НС за есенната сесия, когато сградата на парламента беше обградена от протестиращи и се стигна до сблъсъци с полицията.

Още по темата
"Десетки хиляди българи излязоха на площада, събраха сили и се изправиха срещу диктатурата на Борисов. Това, което получиха, беше усещането за свобода и гордост за всеки един от тях, полицията и диктаторът не се посвениха да бият, да задържат, да изтезават собствения си народ, само и само за да защитят диктатора.

Този ден ще остане в историята със срама за ГЕРБ и за диктатора Борисов, защото те окървавиха собствения си народ, за да запазят властта и да продължават да крадат“, каза Хаджигенов.

Той се закани, че насилниците няма да останат ненаказани.

"Кървавата сряда мина, на следващия ден на площада имаше двойно повече хора, които бяха гневни, защото знаят, че са прави, че се борят за свободата си и всички тези хора победиха, те успяха, ние успяхме и кървавата сряда е гордост за свободния български народ и срам за диктатора", заключи депутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
5
 
! Отговори
ЩО ,БЕ...ХА,ХААА преди 2 години
Що да е "кървава сряда"....Хаджигенов да не е просрал кръв тогава...??!
112
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Велико народно въстание, диктатора Борисов и т.н. Хаджигенчо дълго е работил върху това съчинение с елементи на раздъждение. Аз си спомням този ден с някакви пияни, дрогирани, кресливи младежи. В никакъв случай българския народ, който работи и плаща данъците не изглежда така.
111
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АКО СИ ОПЪНА ПАЛАТКАТА НА ОРЛОВ МОСТ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С МЕН...
110
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
..А ТОЯ МЯТАШЕ ПАВЕТА, ЯЙЦА И КАМЪНИ С ПРАШКА- КОГАТО ЗАСТРАШАВАШ ЖИВОТА НА НЯКОГО СЕ НАРИЧА ТЕРОРИЗЪМ- АКО АЗ СЕ ИЗПРУЖА ПРЕД НС И ПОЧНА ДА ЦЕЛЯ УВАЖАЕМИТЕ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ УСМИХВАЙКИ СЕ С ПАВЕТА И КАМЪНИ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С МЕН...
109
7
 
2
 
! Отговори
SS преди 2 години
"Борисов не е диктатор, той е КАРИКАТУРА на диктатор" - написано от Тома Биков
108
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНе се смяхте, когато дойдоха пострадалите от побоя.
107
15
 
4
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Троловете не признават побоя над българските младежи защото ще им отрежат заплатата
106
3
 
2
 
! Отговори
До Таксиджиев преди 2 години
"Тинейджъри" в полицейски уноформи? Май си карал таксито си пиян!
105
3
 
13
 
! Отговори
Таксиджиев преди 2 години
Всички видяхме как по кьошетата се криеха тинейджъри преоблечени във фалшиви полицейски униформи. Изпращаха по някой наглец да провокира служителите, и когато прекалеше те го подгонваха а фалшивите бабикянски полицаи го пресрещаха и уж го налагаха с палки и ритници.( Камерите винаги се оказваха на "точното" място и винаги снимаха от далече за да не става фал и се разпознаят ментетата.
104
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква кръв бре, Хаджигиенов? Кръв от нежните пръстчета докато къртеха паветата ли?
103
2
 
7
 
! Отговори
Ники преди 2 години
Живота тече със секунди, какво било преди една година,ми и аз бях по млада, миналото си е минало, времето върви напред а не на зад.
102
2
 
16
 
! Отговори
я па тоя преди 2 години
До данчо Вие,умните и красивите,да си благодарите,че полицията ви пазеше,щото хората щяха да ви насметат като фасове от селски нужник!Тогава щяхте да видите кон боб яде ли,и магаре-кисели краставици!
101
3
 
21
 
! Отговори
айде стига,де преди 2 години
Аман!Само Борисов ви е в устата!Нали щяхте да оправяте майка България,да вдигате заплати и пенсии,мажоритарни избори,по 1 лв гласа,120 депутати ,и тн.,и т.н.!?Кво стана?Нищо и половина!Само дето тоя мушмурок иска да е премиер,та "да се жертва за полза роду"!!!И айде пак латерната-Борисов такъв,Борисов онакъв!Кафа сикме,бе!!!!!
100
26
 
7
 
! Отговори
данчо преди 2 години
Никога повече Боко Тиквата.Съд и затвор за всички гербаджийски еничари.А троловете на Тиквата-директно на околовръстното.Мястото ви жрици е там.
99
2
 
23
 
! Отговори
Един съгласен преди 2 години
Болен мозък! Не знам откъде изпълзя.
98
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаджихиенов, ама ти, сериозно ли?
97
1
 
24
 
! Отговори
Божидар Петков преди 2 години
на тоя даже си позволяваха да къртят жълтите павета, които са архитектурен символ на града, и да ги мятат по силите на реда...
96
1
 
30
 
! Отговори
Батька преди 2 години
Я кажи как мяташе слама по полицаите и жандармерията на площада да ги палиш??? Или си спомняш избирателно...
95
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големите протести? Ха ха, Хаджигенов ако и оная ти работа е голяма, колкото бяха големи протестите, вече разбираме защо така прокламираш Истанбулската конвенция.
94
2
 
33
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Доста пара наля Черепът, докато се пусне кръв! Агитките се надпреварваха в погромите си, а Фигурантът Радев размахваше юмрук и насъскваше две тълпи една срещу друга .Най-впечатляваше българската полиция, която изтърпя всичките унижения,и до последно отбягваше да се стигне до кръв! И какво беше гаврата с протестиращите, когато ни докараха руската матрьошка Радев, Костинбродска, Дончева,Чалгата, и разни герои като Бибикян и Хаджиге/Й/нов!