Борисов отговори: Толкова много неща мога да кажа на новия главен прокурор за Радев

Мен не ме е страх, заяви лидерът на ГЕРБ
6 сеп 2021 17:20, Нели Христова
468
Борисов отговори: Толкова много неща мога да кажа на новия главен прокурор за Радев
Снимка: БГНЕС

И в деня на Съединението, престрелките между експремиерът Бойко Борисов и президента Румен Радев не спират. Часове след като държавният глава коменира изказването на лидера на ГЕРБ, че живеем в диктатура по следния начин: "Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор", бившият министър-председател също му отвърна остро.

Още по темата

"Толкова много неща мога да му кажа на новия главен прокурор за Радев и неговите приближени...", каза Бойко Борисов по време на посещение в Пловдив. "Очаквахме, че поне на днешния ден, този, който по Конституция е призван да потушава острия дебат на политическите партии - защото това е смисълът на демокрацията, целта на президентската институция, ще успее да потуши неразбирателствата... Имали сме такива президенти като д-р Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов, Плевнелиев, които са успявали да намалят напрежението, да правят срещи и накрая да излезе държавата от кризата. Защото днес - когато сме в Пловдив - всички помним историята. Кой е бил против Съединението на България и кои имат изгода България да е толкова безпомощна", подчерта Бойко Борисов в отговор на острите критики на президента Радев.

"Днес президентът Радев казва, че най-важните ми думи щели да бъдат пред новия главен прокурор. Откъде знаеш кой ще е новият главен прокурор? Кой ще е той и защо точно моите думи? За твоите думи да попитат - за торбичките на Пламен Узунов. Може първо този нов главен прокурор тях да попита. Или за всичките ти там далавери на твоя кръг", посочи Борсов, цитиран от Нова тв.

Лидерът на ГЕРБ допълни: "Той отсега знае какви задачи ще даде и на главния прокурор. Затова е този зор да се сменят прокурорите. Мен не ме е страх. Толкова много неща мога да кажа на новия главен прокурор за Радев и неговата компания, че разговорът ще тръгне в друга посока", каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


468
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
16
 
20
 
! Отговори
Лъки преди 2 години
Президента не е президент на България.Той е крадец и мафиот
40
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе мога да е Сичко *** президента му обърка с*нето на Бабуна.
39
15
 
16
 
! Отговори
Студент преди 2 години
Абе аланкоолу,ако г-н Борисов се яви на президентски избори вашият фаворит Радев изобщо не може да се сравнява с него -анадъмо,хамелиони такива !! Пфу !
38
12
 
21
 
! Отговори
ФОРЦА, БОЙКО..!! преди 2 години
РАЗПЛИТАЙ ЧЕРВЕНИЯ ЧЧОРАП......!!...... СПАСЯВАЙ БЪЛГАРИЯ..!!
37
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 42 "Какви "глупости" плещя? Ти сам каза, че Боко преди не е знаел История. Сегашните му коментари показват ясно, че знае, че Русия е била ПРОТИВ Съединението. Очевидно нещо се е променило. Дори и русороб като теб не може да го отрече." Аз не съм роб на русите, гербаджийче. Роб е твоят вожд Борисов, който не спря за 12 години да се подмазва на икономическите им интереси в България. А сега се прави на човек, който няма нищо общо с Русия. Разбра ли глупостите си, гербаджийче?
36
19
 
17
 
! Отговори
Рад преди 2 години
Радев е вече полит. Труп.Никой няма да гласува за най големия мафиот ограбил държавата за 3 месеца !!!!
35
11
 
6
 
! Отговори
Дончо 58г. преди 2 години
Ами копоите на Гешев и Борисов използват постоянни СРС-та, записват всичко, целият живот на жертвата чрез "Ефирно измъкване и електронно сглобяване"! Затова знаят много!
34
16
 
22
 
! Отговори
Ханонимен преди 2 години
Аз ще гласувам за Герб, вие си гласувайте за тошко, мая, нинова, киро-язовиро ако направи партия ...
33
15
 
8
 
! Отговори
Чекмедже Ефенди преди 2 години
Не спира с компроматите внушенията и хвърлянето на лъжи В пространството Ето кой разделя нацията дели се на *** и на хора с мозъка само *** може да вярва на чекмеджето крадеца отсъден два пъти от българския съд за лъжа и набеждаване. Крепостни селяни този вид държи като най-бедните в цяла европа пълни си чекмеджетата заблуждава ви настройва и един срещу друг и вие му вярвате
32
11
 
16
 
! Отговори
Сержант от запаса преди 2 години
До Чекмедже --- Аве, колега! Спри се с тази Чехия-Чехословакия. ТАМ в затвора лежа ИВО КАРАМАНСКИ, а НЕ Бойко М. Борисов. Свери си часовника, преди да трещиш врели- некипели.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТо Ти освен да показваш, че си бетер какъвто и да било сеУианин, друго можеш ли? Защото от теб освен селски приказки и нискочелни коментари нищо друго не съм чел. Скъпа.
30
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деса на Радев ходи с пола за 1300 а вие... духайте чорбата
29
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 30 "В кое се развива Борисов? Стига плещи глупости." Какви "глупости" плещя? Ти сам каза, че Боко преди не е знаел История. Сегашните му коментари показват ясно, че знае, че Русия е била ПРОТИВ Съединението. Очевидно нещо се е променило. Дори и русороб като теб не може да го отрече.
28
18
 
11
 
! Отговори
Престъпника ББ преди 2 години
Борисов кажи си колко убийства поръча на копоите си, та чак и Концлагер се опита да направи в Перник!
27
15
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
горкия!....Всъщност,какво му остава,освен да фърля простотиите си?...Добре,Мутрьо,да даде Бог да видим новия "главен" и това,което ще му кажеш "за Радев"!../*** що ли са аба с това ..не подлежащо на коментиране болниче?!..Жалко че проф. Шипковенски го нема,той би поставил точната диагноза на БанкянскияДебил../
26
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най големия айдук е не хванатия айдук.Та и Бойко за това е курназ сега.
25
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Асан Радев, Рашков и Решетников могат да кажат за пачките: техен човек ги е сложил, техен човек ги е снимал и техен човек си ги е прибрал. А НСО, подчинено на Радев, услужливо му е позволило необезпокоявано да свърши работата.
24
19
 
21
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Радев трябва да бъде съден за държавна измяна и подбуждане към насилие и размирици !
23
17
 
20
 
! Отговори
Шишман преди 2 години
Кражбата начело с Румен Радев върви точно по план.Сомо от магистрала Струма 200 милиона изчезнаха.За това е спрян и строежа.
22
6
 
14
 
! Отговори
хумор преди 2 години
Сякаш гледаш деца в детската градина:Другаркоо,той ми дърпа столчето!