Слави: Промяна ще има, когато в политиката няма такива като Дончева

Лидерът на ИТН: Сега е модерно аз и партията да сме виновни за всичко
455
Слави: Промяна ще има, когато в политиката няма такива като Дончева
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов взе отношение по скандала "Подкупгейт", след като Тошко Йорданов обвини Татяна Дончева, че е предлага половин милион лева, за да разцепи "Има такъв народ". Тя е предложила парите на депутата от ИТН Радостин Василев, според думите на Йорданов. Дончева от своя страна заяви, че ще търси правата си в съда.

Трифонов нападна Дончева на познатия терен - с пост в социалните мрежи. Ето какво написа той.

"Снощи Татяна Дончева в първия си коментар след разкритията на Радостин Василев заяви, че е ходила при още десетина депутати на "Има такъв народ". И де факто призна, че е правила опит да разцепи парламентарната група на “Има такъв народ”. Ако това не е грандиозен скандал в една парламентарна демокрация, в която всички се кълнем - здраве му кажи. Всъщност, едва ли има депутат в българския парламент, който би напуснал групата си и би изневерил на своите избиратели, само заради милите очи на Татяна Дончева или заради симпатичния й тревненски диалект.
 
Разбира се, за политическите противници на "Има такъв народ", особено в предизборна ситуация, действията на заместник-председателя на Народното събрание не са скандални. Според тях няма нищо мерзко и престъпно в действията на Татяна Дончева. Татяна Дончева е пич, щото "виж как хубаво плюе по чалгаря Слави Трифонов". Тя е в бели дрехи, а в черни сме пак ние, удобните обичайни виновници напоследък - аз, Тошко Йорданов, Радостин Василев и всички от "Има такъв народ". Голямата част от така наречените "медии" също не намират никакъв проблем в действията на Дончева. Това е повече от разбираемо, защото тези така наречени "медии" са слуги на същите тия наши политически противници. От близо два месеца ние сме им основният враг.

Сега е модерно, каквото и да се случи, виновниците да сме аз и "Има такъв народ". А на парламентарната демокрация, на истината, на морала - майната му. Че някой отправя цинични и нечистоплътни квалификации към настоящия си коалиционен партньор и към лидер на партия, с когото също е преговарял за коалиция - майната му.

Убеден съм, че ако Радостин Василев беше отишъл при Татяна Дончева, за да отцепва депутати от "Изправи се БГ! Ние идваме!" и да сипе помия по кого ли не, тогава виновникът щеше да е Радостин Василев, респективно аз. Дори не мога да си представя каква омраза и жлъч щеше да се сипе!

Още по темата
За така наречените "медии" обективната истина няма значение, значение имат поръчковите лъжи и внушения. Те едва ли ще попитат какво прави Татяна Дончева близо два часа в офис на депутат от "Има такъв народ", след като по-рано самата тя твърдеше, че такива офиси не е посещавала? Едва ли ще попитат Татяна Дончева как хем твърди, че депутатите на "Има такъв народ" са депутати на Маджо, на Доган, на Карадайъ, и хем ходи да се пробва да отцепва депутатите на Маджо, на Доган, на Карадайъ? Разбрах, че поне са я попитали за онова "500к", написано на листче срещу определени имена, но пък тя не си спомняла дали е писала…

Всъщност, историята с Дончева за пореден път показва колко мръсна работа е политиката у нас. И за пореден път доказва, че тези, които от сутрин до вечер говорят в телевизионните студиа за задкулисие, умело плуват в него.

А вие, уважаеми сънародници, разбирате ли какво се случва? И какво ви се казва - "Няма значение за кого ще гласувате, ние после ще отцепим депутатите от партията, за която сте гласували, и тези депутати ще играят по нашата свирка и ще гласуват, каквото им наредим".

Нима това не се случи във всички предишни парламенти? Нима не помним колко депутати напуснаха партиите си и станаха "независими"? Нима забравихме "златните пръсти"? Е, с "Има такъв народ" не им се получи. Защото "Има такъв народ" не играе по ничия свирка.

Убеден съм, че промяната в България е възможна, ако хора като Татяна Дончева, които искат да подменят вашия законен, демократичен вот на всяка цена в името на нечий чужд интерес, бъдат отстранени от политическия живот. Убеден съм, че промяната е възможна, ако има повече знаещи и смели хора като Радостин Василев, който не се сниши, не си замълча и който заложи успешната си кариера на адвокат, за да каже истината. Истина, която е готов да каже и пред детектор на лъжата. Ако Дончева се яви с него и й стиска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
388
1
 
10
 
! Отговори
радевата зима идва преди 2 години
талибаните направиха правителство от раз,наште чалгари и за талибани не стават
387
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчегъртването на Дончева, най голямото постижение на ИТН.Скъпичко е .Ако си останите само с това постижение.
386
0
 
5
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
....и като дончева, и като трифонов и още много други алчни само за власт и пари...
385
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали сте дружинка....
384
0
 
9
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 2 години
Промяна ще има, когато има правителство на ИТН. В него ще влязат Пацо Шнорхела, Илиев плагиата, Тошко Африкански, Маестрото, Гъмзата и Ванката синоптика! Да!!! И БАБА Мика за министър на отбраната.
383
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
T. Дончева приключи с политиката. До края на този парламент няма да стъпи в сградата. Сега си прави последната командировка като депутат във Виена.
382
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяна ще има, когато Кирил Петков и момчета като него вземат властта, а старите влъхви отидат на топло, където им е мястото. Скоро ще дойде и това време, неизбежно е.
381
0
 
3
 
! Отговори
7/8 никога = 1 преди 2 години
***. тоя продаде мистър Шньорхелунде и Ме Търнокопов Фрайтаг за една Танка Дунечковская. Дет и тримата Адвокат Дончева ги слага в паламентарното тоалетно кошче за тоалетни хартийки с които са се обрисвали малката , голямата и червената нужда. че гнусно бе!
380
3
 
18
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Промяна ще има като се махнат всички шоумени от политиката.
379
2
 
5
 
! Отговори
Да преди 2 години
Aкo е вярно ви трябва запис, защото иначе са само твърдения. Тя и тя м0же да каже, че някой е искал да я опъне, защото всеки ще разбере, че не е привличане, а показване на кой командва.
378
2
 
13
 
! Отговори
sd преди 2 години
Да, мумия наистина! Наркоман ли е или раково болен??
377
6
 
25
 
! Отговори
Един преди 2 години
Промяна може да има, ако в политиката не са Слави, Бойко и Доган.
376
0
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Промяна ще има тогава,когато България се отърве от комунистите и техните ДС-изчАдия,които щом стане напечено си намират нов господар,който да им дърпа конците,изнудвайки ги със тъмното им минало.
375
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видяхте ли статията в интернет - "Мега гъзария: Депутат на Слави с гардероб за десетки хиляди, не носи ризи под 2 бона" - това се отнася за Радостин Василев.
374
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази мумия от дивана ме плаши и най - много с лъжи те си
373
1
 
38
 
! Отговори
Ало преди 2 години
Брей... Тошко каза,че ГЕРБ не трябва да са в парламента. Сега Слави казва ,че Дончева няма място в политиката. Ами да попитам: Кой е следващия?
372
13
 
8
 
! Отговори
ВРЕМЕ НИ Е преди 2 години
ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
371
0
 
30
 
! Отговори
baysando преди 2 години
Има една приказка като кажат че сестра ти е К и да обясняваш после че нямаш сестра, хората вече имат едно наум. Човекът си каза. че нищо не му е предлагано. Бил му неприятен разговора, дрън дрън, но не са му предлагали нищо каза. След което Слави си продължава с това за сестрата.....
370
6
 
25
 
! Отговори
Къде е Пинокио ? преди 2 години
Къде се скри трубадурът на промените и шеф на ДБ Христо Иванов ?! Или сега като Прокопиев му резна парите вече няма да ни досажда със своето медийно присъствие ?!
369
2
 
22
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
...и такива като теб чалгари! И всички останали фекализации,които сте в парламента.