Тошко Йорданов: Не съм пращал аз Дончева в офиса на Руди в 17:30 ч.

ДПС, ГЕРБ и БСП в момента се подиграват с всички българи, казва той
8 сеп 2021 11:06, Нели Христова
141
Тошко Йорданов: Не съм пращал аз Дончева в офиса на Руди в 17:30 ч.
Снимка: БГНЕС

"Не съм пращал аз Татяна Дончева в офиса на Руди в 17:30 вечерта - вероятно му иска адвокатски услуги. Тя да си понесе последствията за това, което е говорила. Радостин Василев е готов да отиде на полиграф, за да докаже думите си“. Това каза лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов във връзка със скандала и твърденията за подкуп от страна на Татяна Дончева.

Той коментира и скандалите във връзка с бюджета на ДОО и пенсиите.

„Това, което се вижда в парламента, е, че абсолютно не им пука за хората с това, което направиха вчера. Едно наддаване, маскирано под формата на грижа за пенсионерите, а всъщност се залагат едни разходи, които ги няма“.

Той даде следния пример: „Ако България е едно семейство с майка, баща, две деца и двама пенсионери и са с 2000 лв. месечен доход. В момента това семейство решава да си купи хотел на морето за 1 млн. лв. Откъде ще дойдат парите?“

"Единственият вариант е да се вземе заем и после този заем, плюс храни и всичко останало, трябва да се поддържа с 2000 лв., което е невъзможно", каза още Йорданов.

„Бюджетът е ясен - има едни 2 млрд. лв. повече, които евентуално могат да бъдат събрани, а разходите, които се залагат, са много повече“, допълни той.

„ДПС, ГЕРБ и БСП в момента се подиграват с всички българи“, каза Тошко Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
4
 
11
 
! Отговори
Шефа преди 2 години
Винаги има пари за орязване , но пенсионерите трябва да бъдат преоритет!БСП , ГЕРБ и ДПС гласуваха правилно , а останалите си въобразяват че ще управляват и че ще крадат , както Бойко краде до сега!
52
2
 
20
 
! Отговори
а преди 2 години
Не си я пращал, ама ти пусна фалшива бомба за подкуп, която самият "Руди" страхливо побърза да отрече. Ще ми е ужасно кеф тя да ви осъди за клевете! И откога стана разбирач на бюджета бе, класическата гимназия? Държавният бюджет е хиляда пъти по-сложен от тъпия ти пример с домакинството, ама на вашите избиратели трябва да им сдъвквате всичко на разбираем език, щото са т.ъпанари!
51
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 55, браво аре ся оди да си вземеш хонорара от при Баце, а между другото се гответе за още шамари от Дългия, невервате, ама ще ги отнесете
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А баце смени Жипката с шкодичка, нали е човек от народа.
49
2
 
10
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Кат не си ти, кой е я пратил? В 17: 30ч.
48
2
 
17
 
! Отговори
ЯВНО Е ЖАБА преди 2 години
Е нема такъв дебилизъм... той си помислил, че му предлага 500 бона, ама тя не му ги предложила и оня се тропнал да се оплаче в телевизора човекът...Мдаааа ..... абе ШЕЙТАНИ бре!!!!Нещо недочул, нещо му се привидяло като лиШче, като адвокат твърди подкуп не му е даван, но усещането му явно е подкуп.... Или както в приказката: Едно нещо като НЕ е зелено, НЕ скача като жаба... ЯВНО В СЛУЧАЯ Е ЖАБА!!!!
47
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дългия им люска шамар след шамар на всичките "стари политици", добре, кефи ме, иначе бил чалгар, просст бил, незнам си к'во, е хубаво, ама им разрови осилото за неколко месеца, така ги разбишка че немое се освестат
46
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 44Показа колко е страхлив, ако мислиш, че некой се е впечатлил, че не смее да си покаже носа от тъмната стаичка, значи не познаваш манталитета на българина.......хахахаха :))) Не знам какво е показал пред чалгарите, ама другите българи, дето не са умствено изрязани, тези прос то тии са известни от оно време, нищо ново под слънцето......хахахахаха :)))
45
2
 
20
 
! Отговори
.!. преди 2 години
По-голяма подигравка към Българския народ от тая, която ИТН направи не е имало в политиката. Подиграха се с партньорите си, с Президента и неговите служебни министри. Вкараха страната в огромна криза! Вместо да се чудят как да посрещнем зимата и да приемат или коригират бюджета, тия ШИЗОФРЕНИЦИ говорят за какви ли не скандали, подкупи и обвинения към всички, но по никакъв начин не работиха върху приемането или коригирането на бюджета до края на годината, а това е БЯГАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ!!!
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошкооо,ако вие сте новите управляващи,трябва да се погрижите първо за пенсионерите,защото те са най-уязвимата част от народа,с която се подиграват вече много години.Като се спрат кражбите,ще се намерят и парите.
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
предадоха протеста и народа и изпълниха прилежно заръките на ГЕРП и ДПС!!!! ----////----- Не са предали. Те от самото начало си бяха замислени да ерозират евентуално протестно обединение.
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАКИНЕФИЯТА ИВА МИТЕВА САБОТИРА РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА ЩОТО Е ВЕЛИК КОНСТИТУЦИОНАЛИСТ, А ХАДЖИ ТОШ ГЛАМОШ И ПРАВИ ПАРАВАН С ФАЛШИВИ ОБВИНЕНИЯ! БРАВО ЧАЛГА, БРАВО ЧАЛГА-ТАЙМ!!!
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато няма какво да кажеш, по - добре мълчи.Да говориш, колкото да не мълчиш е образно казано "въздух под налягане"
40
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евалата на Слави, добре ги разбишка, изкара им всичките киррливи ризки на показ, само за това заслужава уважение от мен
39
1
 
7
 
! Отговори
GG преди 2 години
До 39В сайта им си пишеше, че е спортно право. По притеснителното е, че си бил от главните адвокати на Божков
38
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъкмо гледах шоу по нова и.....Кирчо Електричката се показа......хахахаха :))) По смешен "месия" от тоз не съм виждал......просто ми мяза на джебчия, има брат близнак сигурно.....хахахаха :))) Докато е в ефира, ще гледам некое друго шоу....:)))
37
2
 
27
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Тошко по голяма пидигравка от това , че сте най голямата група и че не можете да излъчите кабинет и карате хората на трети избори, има ли? Това Тошко не ви е чалгата да опростачите цяло едно покпление и да превърнете страната в Шоуто на Слаи! Иска се управленски опит и потенциал , а вие нямате такъв!
36
6
 
19
 
! Отговори
Верно, че преди 2 години
с тия пинчери в парламента държавата е на път да се срути, обаче това са си просто продажници. Още миналото лято, като им плащаха за да лежат по площадите и им купуваха и доставяха яйца и домати с бусове да хвърлят по сградите си го знаехме. Какво можеш да очакваш от продажници освен предателства, лъжи и погроми? Обаче не е луд който яде баницата - да не забравяме за вдигнатия юмрук и предателството на Радев сещу българския народ. От там тръгва всичко това.
35
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
GGАми нещата са без коментар. Големият специалист по гражданско право специализирал в спорта. Трябва да ги съдят, че лъжат в автобиографиите си пред хората, както и онзи Пламен, дето бил мениджър и маркетолог от най-висше ниво, а се оказа че продавал плавници и шнорхели.
34
3
 
7
 
! Отговори
разговор по тАлАфОнА преди 2 години
Действието се развива в гр.Виена:Ало шефке,търсят те по дЖиесема...кой бре...нашето Тоше от зоологическата...Дай го:...Оооо тигре,тигре,имаш ли пари-имаш ли пари или скапани сценарии...Оооо тигре,тигре,немаш ли пари...ако немаш не се моткай между краката ми...