Тошко Йорданов: Не съм пращал аз Дончева в офиса на Руди в 17:30 ч.

ДПС, ГЕРБ и БСП в момента се подиграват с всички българи, казва той
8 сеп 2021 11:06, Нели Христова
141
Тошко Йорданов: Не съм пращал аз Дончева в офиса на Руди в 17:30 ч.
Снимка: БГНЕС

"Не съм пращал аз Татяна Дончева в офиса на Руди в 17:30 вечерта - вероятно му иска адвокатски услуги. Тя да си понесе последствията за това, което е говорила. Радостин Василев е готов да отиде на полиграф, за да докаже думите си“. Това каза лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов във връзка със скандала и твърденията за подкуп от страна на Татяна Дончева.

Той коментира и скандалите във връзка с бюджета на ДОО и пенсиите.

„Това, което се вижда в парламента, е, че абсолютно не им пука за хората с това, което направиха вчера. Едно наддаване, маскирано под формата на грижа за пенсионерите, а всъщност се залагат едни разходи, които ги няма“.

Той даде следния пример: „Ако България е едно семейство с майка, баща, две деца и двама пенсионери и са с 2000 лв. месечен доход. В момента това семейство решава да си купи хотел на морето за 1 млн. лв. Откъде ще дойдат парите?“

"Единственият вариант е да се вземе заем и после този заем, плюс храни и всичко останало, трябва да се поддържа с 2000 лв., което е невъзможно", каза още Йорданов.

„Бюджетът е ясен - има едни 2 млрд. лв. повече, които евентуално могат да бъдат събрани, а разходите, които се залагат, са много повече“, допълни той.

„ДПС, ГЕРБ и БСП в момента се подиграват с всички българи“, каза Тошко Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
5
 
! Отговори
Въпроска ? преди 2 години
Коментарите очевАдно показват отношението към действията и сценариите на Тошко и групата на И,Т.Н. Време е да се поуспокоят и почнат да мислят за суверена и България ! Все пак Парламента не е " Шоуто на Слави" ?!
112
1
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Това джудже даже не знае, че полиграфа няма никаква тежест никъде и че човек много лесно може да го преодолее, ако има психическа нагласа да лъже и е трениран, патологичен лъжец :)))
111
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ама Тоше то вашето шкафче като трикрилен гардероб бре
110
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко откога почна да разбира от държавен бюджет?Някой му казал,а като не разбира всеки може да го излъже.Василев иска да скътае пари за друго и да ги измъкне.Но ако Ананиев и Цонев потвърдят,че може,значи няма проблем.Ананиев е стриктен и неговата оценка е вярна.
109
3
 
18
 
! Отговори
Дивак преди 2 години
Тошкооо, Тошкоооо... Помня те от времето на студентските окупационни стачки на СУ. Изглеждаше нормално мислещ, критично настроен към рухващата комунистическа система човек. Погледни се сега. Станал си за посмешище и под нивото на обикновена махленска клюкарка. Не харесвам Дончева, но нескопосаните ви опити да я въвлечете в подобно долнопробно представление с оня мазния депутат с адвокатска кантора от жалката ви партия е върха на сладоледа. Бог да пази България от такива като теб! Анатема!
108
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Тошко е трагична работа и дано в следващия парламент да не му мяркаме муцуната и да не слушаме слабоумните му изказвания.ИТН намерили с кого да се заяждат,с Т.Дончева-та тя ще ги сдъвче и ще ги изплюе без да й мигне окото.Не че и на нея много й е място в парламента.Що не се занимава с адвокатската си практика,ама бута се пак в политиката.
107
0
 
23
 
! Отговори
Нмк преди 2 години
Не се обяснявай бе чалгар
106
2
 
12
 
! Отговори
izh преди 2 години
Толкова му е пипката на президентския антураж. За 4 години не успя да намери нещо що годе читаво и с него да баламоса електората. Само неграмотници дето се изказват по всички въпроси , та да ти се повръща от тях. А бе какво се учудваме? За 45 години тотална диктатура и после 30 плюскане от награбеното България няма нито един конкурентен продукт. Само суровини, наемен труд и високо енергийни нискотарифни производства. Ами ще ги видим на изборите комуномутрите къде ще си хвърлят парите?
105
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичиките са пълен цирк там .Подиграват се със хората..
104
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И двата пъти изборите не бяха спечелени от партиите на ПОДМЯНАТА. Явно суверенът не ги иска. Това е истината. И както етръгнало няма нищо лошо. Да спрат с клеветите, с обидите. с измислицте, с пресушаване на язовиритв и пр. Но ГЕРБ са ремонтирали се оказва 110 язовира, подменили са над 50% жп цлинии и т.н. Това е работата на държавата. С крадене това не се постига, а с работа. Затуй 5 месеца не са намерили нито 1 доказателство за лъжите. Нещата се изасняват.
103
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Руди '' ? .......................... народа скоро ще ти го наРуди!
102
0
 
20
 
! Отговори
Какво следва с Гейта преди 2 години
Прокуратурата просто няма какво да разследва, тъй като сега Радостин Василев казва, че всъщност подкуп не му е предлаган. Случаят (според него) бил морален, което предполага, че би трябвало да е предмет на някаква друга институция, например на Светият Синод.
101
0
 
13
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
Целият този ПодкупГейт предполага у ИТН или политическо слабоумие, или умишлено саботиране на съставянето на правителство на промяната с участието на ИБГНИ след следващите избори. Какво ни се казва: Имало среща (никой не отрича), показвали се някакви листчета (не е сигурно), Дончева търсила хора за подкрепа на трети кабинет с мандата на ИБГНИ (може би). По нататък?
100
0
 
11
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
Дончева УМИШЛЕНО е оказвала мек натиск за финансово привличане на част от групата на ИТН. Не съм им адвокат - неприятни са ми. Обаче няма как да си обясним това, а и други нейни совалки при депутати от ИТН, стоене час и половина в офиса на Радостин, драскане на знаци, цифри и имена по листчета. Няма какво да се коментира. Съвсем друг въпрос е дали МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ. Много трудно, освен ако Радостин не извади записи, снимки, свидетели и т.н. Ако не го направи, става дума с/у дума.
99
2
 
21
 
! Отговори
към к.114 преди 2 години
Как можете да си представите, че много опитен юрист като Т.Дончева първо ще хвърли такава голяма сума на свой колега за отцепване на част от депутатите на ИТН? Кой ще й даде тези пари, как тя ще се забърка в такава далавера и заради какво?! Това са изхвърляния на Т.Й. и нищо чудно това да е милиционерска или спецпрокурорска уловка, измислена от някой плитък ум! Намериха си спецпрокурорите повод да демонстрират дейност и сетне да кажатМахат ни заради скандала Дончева. Милиционерска игра!
98
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Описание на разговора между Дончева и Василев го има в Труд,който не може да бъде обвинен в никакъв случай в симпатии към ИБГНИ.Ако този разговор е пресъздаден правдиво (там има и мнение на Василев за казаното от Дончева), нито един уважаващ себе си съдия няма да осъди Т.Д.Виж, за обвиненията - спецпрокурорите там са царе,те и при плуващи във въздуха обвинения държат набелязаните по 8 месеци и сетне ги пускат на свобода сигурно заради липса на доказателства,годни за започване на съдебен процес
97
0
 
18
 
! Отговори
ХАХАХА преди 2 години
Отишла там за ''адвокатски услуги'' ! По-голяма тъпня от това едва ли можеше да се измисли ! И пак ГЕРБ му е виновен на тоя не щастник на гъл... !
96
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия постоянно влизат в филми ,ако прокуратурата си свърши работата ,че им лъснат ризите ,то не може предлагала пари ,а на другия не )
95
0
 
14
 
! Отговори
тошКоАмудджев преди 2 години
ситен,но много вреден е Злобният Пигмей тАшко-педя Пигмей, лакет Тестис Козината му ситно къдрава ,щото някой африкански Пигмей е заплодил баба/мама Му.Богатството Му от бабалъка Му Стефан АМУДЖЕВ от Филибету майна.Амуджев- Африкански гном е аджитОшко Злобарчето-Калтак.
94
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
чалгаджиите се подиграват с българия! да им се подиграем на изборите1!