Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство

Той не отговори дали ще има изцяло нов кабинет или ще се правят козметични промени
14 сеп 2021 10:55,
208
Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство
Снимка: БГНЕС

"Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителсто и укрепването на държавността остава основен приоритет", заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

Той допълни, че ще представи състава на новия кабинет и отказа да коментира дали ще има изцяло нов такъв или ще се правят козметични промени в настоящия.

Още по темата
"Бъдещото служебно правителство ще продължи да работи за оздравяване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите. Надявам се, че това, което постигна сегашното служебно правителство и това, което ще направи следващото, да бъде поето от един редовен кабинет", добави Радев.

Запитан кога ще бъде издигната кандидатурата му за изборите за президент, той каза, че това ще стане съгласно издадената вече хронограма от Централната избирателна комисия.

"Ще продължавам да подкрепям ценностите, а не партии. Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалнисти - свобода, солидарност, справедливост", каза още Румен Радев в отговор на въпрос за подкрепата на БСП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората протестират, той ходи с Деса мерцедеса на концерт. Бе не протестирайте, свиквайте си вече с мизерията.
165
0
 
2
 
! Отговори
Димо преди 2 години
Е що па си мислиш ,че някой очаква промяна от тебе бе прецедент?Отдавна се знае,че нямаш акъл да управляваш.Най те бива в злобата, лъжите,рушенето хаоса.Не разчитал на партиите а на почтенните хора да го подкрепят ?!Чуваш ли се какви ги дрънкаш бе прецедент- почтенните хора не те понасят .Жалък См..е.. Шн -..Ик.
164
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе какво се случва- тоя днес цял ден е работил!!!!!!!!Къде живея? Фигуранта днес е работил:))))))))
163
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румене ти си срам и позор за България!
162
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ,ценностите,що така не ги забелязахме 5 г?Обкръжението му от дс какви ценности изповядва ,еднакви ли са с общоприетите?Откога разединителя на нацията съблюдава ценности.Разделяй и владей е тоталитарен принцип а в близко време ще откликне и на соросните принципи,опаковани в популизъм и грандове.
161
0
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Ко стана, бря? Доган ходи ли да се обяснява в парламента? :)))))))))))))))))))))))))))
160
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуска намеци към социалистите завалията и рецитира " справедливост,свобода и т.н.Като че ли социалистите не опоскаха държавата през 90-те,"свободно и справедливо".Основните права и свободи за заложени в Декларацията за правата на човека на ООН и приета и от бълг.парламент.Защита на правата,човешкото достойнство,равенство,братство и т.н.Декларацията не е тясно партийна,а общочовешка.Тъй че тез отметки на преза са популистки.А случайно реваншизма към лекари подкрепят ли социалистите ?
159
1
 
12
 
! Отговори
Е преди 2 години
То още отначало се знаеше, че всичко ще си върви по старому !
158
2
 
17
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Чорапа съвсем изперка: "Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалнисти" А милионите български несоциалисти ? Тях кой ги бръсне, Президенто е НАДПАРТИЕН ама от БСП !Е, ура дрогаре, да гласуваме пак за родоотстъпника - атентатор с вдигнато юмруче!
157
1
 
15
 
! Отговори
Муунчо Радев преди 2 години
Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като Мууунчо. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...
156
10
 
1
 
! Отговори
до герб преди 2 години
Алоо , кой ви е кандидатЪ за Президент , въобще имате ли такъФ , ли всичко е шкарт-калинки !
155
14
 
3
 
! Отговори
напротиФ ! преди 2 години
''Вожда'' на герб е политически ТРУП ! От герб нямат и НОРМАЛЕН кандидат за Президент , освен пак да е Цецка Цачева , убавица та дрънкЪ и въобще не е ''корумпирана'' !
154
2
 
10
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Радев не подкрепя партии, но иска партии да го подкрепят. Е,няма как да стане.Трябва подкрепата да е взаимна,ама как да си признае политическа обвързаност.То е ясно,но не трябва да се споменава.Той ще довърши БСП по бързата процедура,иначе ще е агония поне още няколко години.Крива и излезе сметката на Нинова.
153
19
 
3
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Радев е железен , и най-чист от всички политици , не е И корумпиран !Цялата *** от герб не могат да му стъпят и на малкият му пръст !
152
0
 
5
 
! Отговори
Ех преди 2 години
Пък уж все за промяна говорите.. !
151
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мръсен убиец и терорист!
150
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РУМЕН РАДЕВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП
149
3
 
14
 
! Отговори
Мизерията на преди 2 години
Хунтата продължаваДокато не изчегъркаме Радев и радевщината ще е така.
148
3
 
13
 
! Отговори
Радев убиец преди 2 години
Румен Радев е поръчителян на убийството на ст. лейтенант Манчев в Чешнигорово. Семейството поиска ексхумация на трупа и днес заключението на съдебните лекари е, че се касае за убийство, а не за самоубийство, както лъжеха отнслужебния кабинет.Очевидно е, че лейтенантът е знае уличаваща информация срещу Румен Радев след като са прикривали причините за смъртта му.В допълнение днес впенният министър Георги Панайотов се е оказал болен и няма да дойде на парламентарняу контрол по въпроса.
147
5
 
19
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Какво укрепване на държавността ломотиш бе, ***. Съсипахте държавата само за 4 месеца.