"Възраждане" готви жалба до КС заради зеления сертификат в парламента

Той бил най-бруталния сегрегационен документ, приеман в България
337
"Възраждане" готви жалба до КС заради зеления сертификат в парламента
Снимка: БГНЕС

Партия "Възраждане" ще внесе жалба до Конституционния съд срещу решението за влизане със зелен сертификат в парламента, ако успее да събере необходимите подписи. Това обяви председателят на партията Костадин Костадинов на брифинг в парламента.

Още по темата
Той обясни, че това решение ще им даде възможност да поискат КС да се произнесе за зелените сертификати, защото съдът не може да бъде питан за административни заповеди на министри.

"КС ще има възможността да разсече Гордиевия възел, защото ако той се произнесе, че зеленият сертификат е противоконституционен за депутатите, това ще означава автоматично, че е противоконституционен и за всички останали български граждани", допълни Костадинов.

По думите му "зеленият сертификат е най-бруталният сегрегационен документ, приеман в България изобщо". "Геноцидът също беше законен, но той беше впоследствие осъден от историята”, посочи в кулоарите на парламента председателят на "Възраждане".

Той изрази съмнение, че обещанието на премиера Кирил Петков, според което при 70% ваксинирани зеленият сертификат ще падне, е искрено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
2
 
6
 
! Отговори
ще ни чипират преди 2 години
ваксинирани , готвят лични карти с биометрични данни и всякаква друга информация
250
9
 
10
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Копейкин е поредния псевдо националист.Не виждам особена разлика между него Болен и WC Симеонов.Това не е дясна партия.Човека просто яхна ковид вълната и бе последвам от всички безмозъчни антиваксъри.Жалко и тъжно
249
7
 
9
 
! Отговори
Фичо преди 2 години
Срам ме е да ви чета коментарите направо.Копейкин няма място в парламента!!!
248
10
 
10
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Радвам се , че гласувах за вьзражданеЕдинственната отговорна партия
247
5
 
15
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Зеленият сертификат няма да бъде премахнат дори и при 100%ваксинирани! Ще пуснат следващата модификация на вируса и ще си измислят причини! Ще стане точно както в Австрия и Франция! Това е целта не разбрахте ли че ваксините не струват и не спират разпространението на ковида! А въпреки това настояват да ги слагаме и то непрекъснато, преструвайки се че им п-у-к-а за населението! В същото време вдигат тока, горивата, а заплати и пенсии буксуват! Нещо не се получава, както го разправят че ще стане!!
246
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това е единствената малка партия в парламента която е опозиция на глупостите не само сертификати , нато , увеличение на тока , не могат много да направят вътре в парламента но отвън могат
245
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
К.Костадинов или трябва да сведе до минимум революционния си плам, или ще стане клиент на прокуратурата. Засега го спасява фактът, че и премиерът на РБ демонстрира нереалистични мнения като 1500 USA войници в БГ (да не са ти преторианската гвардия, Кирчо), преизчисление на пенсиите, което доведе до минимално повишение и дори намаление на тези на миньорите, несъобразено заплащане на природния газ, фалирало повечето пенсионери, проявена неинициативност от мин.Николов на МЕ.Стига безумни простотии!
244
21
 
10
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Безполовите от "***", май се натискат да са новите любимци , на Повелителя на машинките на Мадуро/ Радев/! След Чалгата и Харвардските измамници, няма да се учудя , ако Фелдфебелът Радев ни набута Костя Копейкин! Той е доказал, че винаги. може да бъде и по-лошо, и по-гнусно...!
243
10
 
19
 
! Отговори
Десен преди 2 години
Да покажем волята на народа на 12ти. Всички на гости в НС.
242
2
 
7
 
! Отговори
Леша преди 2 години
До АК-47 259 На кой му дреме за джендърския съд в ЕС-Вавилон 2? Да не би ЕС-Вавилон 2 да е някакъв фактор? Да стягат коланите и да пълнят хралупите с вазелин, защото скоро ще ги посещават руснаците. Дано този път да изнасилят 100% от жените и да избият 100% от евроджендърите.
241
21
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Костадинов,кога получи името"Костадин"! По време на възродителният процес при Фердинанд шкеназкият евреин или по време на Луканов руският евреин? Много ти е турско-грепески фейса. Па и с изпържени лице ли се роди,или са оперира от бялост? Турко-греко-евреин руски,вън от Майка България!
240
5
 
17
 
! Отговори
Гошо Тарабата преди 2 години
От 89 години не съм палил фашистки парламент! Искам пак! В сряда!
239
7
 
5
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 2 години
Аз съм Васко Далаверата, тираджия гастарбайтер. Гледайте моите турбоваксинални новини в канала ми в птюб Далавера Нюз и Чалга Парти. Иначе съм на проект в Котел но съм рекламирал протеста. Но ме е страх защото ще ни пръскат със самолети, а също има и 5G, нали знаете за какво става въпрос.
238
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не верва, че Киро ментата ще си удържи на думата.
237
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжеца е Киро, а н Константинов. Не бъркай престъпника с жертвата.
236
10
 
10
 
! Отговори
Костя преди 2 години
е ваксиниран. Защо ?
235
2
 
10
 
! Отговори
Коце !!! преди 2 години
Само за парламента ли бе ??????
234
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само така срещу Ковид Пандемия измамата! Вирус има вируси винаги е имало и ще има.Пандемия няма! Най големият вирус е невежеството на хората и това че НЕ СЕ РАЗВИВАТ ДУХОВНО! Щом две години голяма част от човечеството живее в тази лъжа за пандемия създадена от Мелинда и Бил Гейтс СЗО Фармация лекари правителства и няма нищо против да бъде управлявано лъгано контролирано убивано избора си е ваш.Бог ви е дал свобода която тея ви взеха и с лъжите за болести които не съществуват СА ВАША КАРМА.
233
5
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
При помнете си управлението на Орешарски. Там белите автобуси извозваха, неадекватни те депутати. Историята май ще се повтори. Никой не го интересува вашето здраве това са партийни игри. Защо сега герп гласуват заедно с управляващите и ДПС също. Нещо не ясно има ли. Имат голяма далавера да ваксинират всеки по 100 пъти ако трябва защото колкото повече хора надупчат толкова повече парички ще гушнат.без разлика има ли ефект или не.
232
0
 
15
 
! Отговори
skdaj преди 2 години
Видяхме ги днес дпс как гласуваха по продължаваме подигравката. Очевидно вече са се сдушили.