БАЗ и СЗБ: Ще ни гледате по площадите, скрити зад полицейски кордон

Гаврата продължава и този път започна от Смолян, смятат ресторантьорите
12 яну 2022 18:48, Красимир Ангелов
85
БАЗ и СЗБ: Ще ни гледате по площадите, скрити зад полицейски кордон
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

"Гаврата с българския бизнес продължава, като този път започна от Смолян. Провеждахме срещи, писахме писма, гледахме интервюта, включително и днес, в които ни се обясняваше, че каквито и мерки да се предприемат, те ще са на база заетите интензивни легла в болниците. И хоп – Смолян затвори дискотеките! Само тях! А премиерът Кирил Петков баш днес откъдето и да е карантиниран обяви, че каквито и мерки да има, ще се обсъждат с бизнес". Това се чете в позиция на Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдруженията на Заведенията в България (СЗБ).

В своята позиция ресторантьорите искат от управляващите да отменят заповедта си за Смолян от днес.

Още по темата
"Ние от 2,5 месеца работим със сертификати за служители и клиенти. Всичките ни чистачки, които не са виждали клиент на живо са ваксинирани, защото иначе остават на улицата и вие пак ги направихте безработни… Вие, неуважаеми властвзели как работите и защо се изпозаразявате взаимно?", питат в своята позиция от БАЗ и СЗБ.

"Опитахме с "конструктивен диалог", както е модерно да се казва във времената на Промяната. Нищо не се случи! Лъгаха ни, лъгаха ни и накрая започнаха да ни затварят. Отново само нас!

Ами няма да се получи по този начин… Анализирахме, анализирахме и решихме: Нашият бранш започва подготовка за масови протестни действия срещу дискриминационните мерки, които го убиват“, пишат от БАЗ и СБЗ и завършват:

"И срещу измислените и половинчати компенсации на космическите цени на ток, газ и всяка една стока от първа, втора и n-та необходимост. Опитахме в кабинетите ви – не стана. Гледайте ни тогава по площадите, скрити зад полицейски кордони…"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес Копейката докара в София 1500 души с автобуси. Към тях в столицата се присъедиха не повече от 500 души. Много шум за нищо. Иначе бяха гласовити и агресивни. Антиваксърското въстание се оказа пълен провал.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незабавна препаратизация на сто процента от ушевите корумпирани шуробадженакорушветчийски лапачи. Тъкмо да се позатрият и бюджета да си отдъхне.
26
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На снимката от статията лелката е взела формата за кекс и го бие като *** хахахаххахах аман от диви селяни в тая държава, аз с такива не искам да имам нищо общо. Марш на село мааа.
24
2
 
30
 
! Отговори
факт преди 2 години
До СМЯХВ България хората не умират от самия ковид,а от същото,от което умираха и преди това-скапаната здравна система!Впрочем и в Европа ковид-политиката е провал!
23
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес на проТЕСТ, след няколко дни - на ТЕСТ.
22
0
 
9
 
! Отговори
Един от народа преди 2 години
Гледахме ви при служебното. Протест от 15 -17 ч. когато заведенията са почти празни. После тичахте в заведенията за да не изпуснете келепиреца. Когато почнете да протестирате между 12 - 15 ч. и от 17 - 22 ч. може и да ви обърнем внимание.
21
3
 
16
 
! Отговори
факт преди 2 години
Мерките НЕ работят в световен мащаб!Дали точно това е целта е отделен въпрос.Но проблемът е сериозен и ако брюкселските *** не могат да го решат,сами трябва да се погрижим!Стига сляпо сме следвали техните заповеди!
20
11
 
4
 
! Отговори
СМЯХ преди 2 години
Смешници ! При условие ,че в Европа мерките са много по строги а тук смъртноста е по голяма .
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не харча пари във заведения и във фирми, които искат зелен сертификат. Принцип.
18
1
 
3
 
! Отговори
Трайте бе! преди 2 години
Скоро ще има бели нощи на Шмъркало бийч.
17
5
 
14
 
! Отговори
даа преди 2 години
Държавата на Радевци и Рашковци скоро ще фалира .
16
3
 
2
 
! Отговори
морски преди 2 години
Добрите ресторанти (малко са) правят разнос да адреси. Доаже и складове доставят плодове, зеленчуци, консерви и др. Дори от Турция ни носеха доскоро вкусна и достъпна храна!
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затварянето на дискотеките в Смолян е страшна загуба за нацията и цивилизацията като цяло, няма спор.
14
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак не чувам и дума срещу фашистките сертификати! Докато е така, надявайте се властта да ви храни, една стотинка няма да видите от нормалните хора.
13
4
 
18
 
! Отговори
БГ преди 2 години
ЗАРАДИ БЪЛХАТА ИЗГОРИХА ЮРГАНА!!! НАРОДЕЦЪТ Е ПРАВ!!!
12
1
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахааа, чакайте де.. още не са излезнали новите сметки за ток, парно, вода... То с мораториуми като бай Тошо ако ставаше.. :)))))))) Накрая ще има пълно насиране по комунистически :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
11
8
 
11
 
! Отговори
... преди 2 години
До АнонименКак що? Лъжат в грамажа брат искаш голям джак он ти носи малък блек рам за 20лв :) И те така, цел живот ни лъжат сега малко да страдат :)
10
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябват ни хора с технологични бизнеси и иновации, не продавачи на фалшив алкохол, разносвачи на кафе, готвачи на буламачи, крадци на асфалт и съмнителни строители. Ае обувайте галошките и беш на село, че осмърдехте София!
9
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Настъпи най голямата оправия заради другаря Радеффф! :)))))))