Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар

Главният прокурор не коментира и оттеглянето на Сотир Цацаров
14 яну 2022 10:16, Нели Христова
207
Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар
Снимка: БГНЕС

Не съм запознат. Днес не е денят да обсъждаме кризисен пиар. Днес е важен изборът на председател на Върховният касационен съд (ВКС).

Още по темата
Това заяви главният прокурор Иван Гешев минути, след като управляващото мнозинство поиска неговата оставка от трибуната на Народното събрание, предаде БГНЕС.

Гешев заяви, че не трябва да се позволи, както при неговия избор, процедурата за избор на председател на КВС да се превърне в "жълт оттенък".

Дали ще има избор или няма да има успешен избор, важното е процедурата да протече професионално, каза още Гешев.

Той не отговори на въпрос за намерението на председателя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров да подаде оставка до 1 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
каскет,какъв избор имаше при теб,направо бойко те назна4и,при един кандидат,никакъв избор няма.
161
1
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Сърдете се на себе с Не ние си докарахме неограничената власт на Радев, а тро.ло.вете на БСП! Фактически Президентската власт у нас е много малка - такава я направиха БСП още от първите дни на демокрацията, когато президент стана синия Жельо Желев. Нарочно орязаха всички права на президента, но му оставиха правото да манипулира, особено тр.о.ло.вете на БСП. Жельо не беше манипулатор, нито другите ни президенти. Единственият, който се възползва от това право е БСПарският мо.шеник Радев...
160
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Протестите миналото лято бяха ... първо, заради пандемията и мерките които взе Борисов ; второ, парите на Черепа/той сам се похвали ,че "протестите" са негово дело/; трето, че Радев излезе и размаха юмрук на платените агитки,и насъскваше две тълпи една срещу друга ; и четвърто, защото Борисов сам искаше да се оттегли, защото знаеше ,че идва освобождаване на енергийният пазар!
159
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нахлуването м.г. на прокурори и въоръжени служители на службата по охрана в Президентството беше голям минус на гл.прокурор. Доведе до открита конфронтация на президент и Ив.Г., до започване на 11-месечни протести срещу Б.Б. и Гешев и в голяма степен - до негативен резултат на опитите за съставяне на кабинет ГЕРБ + ДПС след априлските и юлските избори и загуба на тази коалиция на ноемврийските избори.Т.е. Гешев реално беше причината за трите загуби и не зная ББ защо все още разчита на него.
158
0
 
2
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Божков толко пари(крадени) даде, трябва да има и за него нещо! А за тези който му обещаваха много, да не си на мястото им!
157
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЛичи си, че г-н Цацаров е учил в ЮФ на СУ, а не в школата - Симеоново. Цацаров разбра какво му готвят новите и избърза с оставката си. Гешев игнорира предупрежденията на новото мнозинство за подаване на оставка, стъпвайки на презумпцията, че прокуратурата е независима. Забравя, че полоеината ПК на ВСС е избрана от НС, че самият той има пропуски в учението си по право в Школата, че на няколко пъти ВКП открито застава зад ББ и го защитава, че нахлуването м.г. в Президенството се пише н
156
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кризисен пиар, беше като обикаляше селата и се снимаше със пребитите старци. Прокурор проспал 4 милиарда, не трябва да е главен прокурор, а затворник.
155
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дните на гологлавият *** са преброени,остава поне да се представи като мъж и сам да се оттегли!
154
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственото бойково куче дето остана и стиска яко
153
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За такива като Надежда Йорданова едно време Ралин писа: Тази к ... проста, кой я тури на поста.
152
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт е, че срещу Гешев пищят адвокатите на организираната престъпност. Христо Иванов е адвокат на Баневи, а бившата му секретарка в неговото НПО Надежда Йорданова е адвокатка на Арабаджиеви.Нирмално е той да им пречи.
151
7
 
2
 
! Отговори
УХА преди 2 години
НАХАЛЕН *** -МУТРА И ТАРИКАТ
150
3
 
5
 
! Отговори
тука имам ЧУВСТВО, преди 2 години
ЧЕЕ фСИЧКИ ПО ДОЛУ КОМЕНТАРИИ ги ПИШЕ ЕДИН човек и ТОЙ е тома бикоФФФ,Оттт ге(Р)ПП=ОПГ!!!!
149
1
 
13
 
! Отговори
Предател преди 2 години
Главният виновник е Слави с чиито хора се подмени вота на народа с машините и не състави правителство. Навеки да е проклет този чалгар!
148
7
 
0
 
! Отговори
череп преди 2 години
Ние поне като хора имаме черепи, а ти какво имаш? Мeдyзaта има само пиxтия!
147
7
 
9
 
! Отговори
Сърдете се на себе с преди 2 години
Сами си докарахме неограничената власт на Радев - лакей на ясно кое посолство! Ще приемете Истанбулската конвенция, РСМ при нейните условия и американските бази.
146
5
 
9
 
! Отговори
ПРОСТО КИРО преди 2 години
СЛАГАМЕ НАШИ ХОРА И ТВА Е....НЯМА ГО ГЕШЕВ НЯМА СТРАХ ДА ТРЕСЕ ЧЕРЕПИТЕ...
145
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОЩЕ ПЪРВИТЕ ДНИ МИНИСТЪРКАТА НА ПРАВОСЪДИЕТО ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР- ЗАЩО- ЗАЩОТО СА СЛУГИ НА ЧЕРЕПИТЕ.
144
9
 
13
 
! Отговори
Това ли искате? преди 2 години
Дайте да сменим Гешев и да сложим наш човек. Така Прокопиев, Божков и др. олигарси ще бъдат в безопасност. А властта на Радев - безгранична, тъй като той ще назначи новия главен.
143
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЕСТЕСТВЕНО ЧЕРЕПИТЕ.