"Възраждане": Българските служби са национални предатели

Питат кой министър се е срещнал с посланици у нас
150
"Възраждане": Българските служби са национални предатели
Снимка: БГНЕС

В национално предателство обвиниха депутатите от "Възраждане" службите у нас.

В декларация от името на ПГ на партията Елена Гунчева отсече, че "Възраждане" настоява да бъдат разследвани министрите за контактите си и връзките си с чужди посолства и по- специално да се разследва кой, кога и защо от министрите е ходил в американското, руското, турското или което и да е друго посолство, кои са присъствали на разговорите и кои са били темите и дали не се предавали държани тайни там.

Още по темата
"Настояваме да се разследва дали чужди посланици са оказвали въздействие върху назначение в българските служби, правителство и външната политика на България. Да се разследват връзките на управляващите с чужди фондации", поиска още тя.

Повод за декларацията стана ареста и забраната на лидера на партията Костадин Костадинов за влизане за 10 години в Украйна.

"ПГ на "Възраждане" с голямо безпокойство отчита факта, че правителството и службите цяла седмица мълчат по скандалния случай. Лидерът на партията е задържан от военни части, срещу него е насочено оръжие, като му е обяснено, че е председател на проруска партия и тази информация е получена от българските служби. Вчера от ПП заявиха, че той може да е заплаха за националната сигурност, заплаха е, но за националните предатели“, скочи Гунчева.

По думите й е много обезпокоително това, че българските служби могат да предоставят фалшива информация на службите на страна, в която се води война с ясното съзнание, че подобна информация може да стане причина за смъртта на български депутат, а още по- лошо е, ако целта е да бъде дискредитиран и дори да бъде убит.

"Тези действия на украинските власти и това, че нашите служби са предоставили фалшива информация застрашават националната сигурност. „Възраждане настоява компетентните български служби , ДАНС, разузнаването да разследват случая и да предстоят данни кой, къде, кога и как е предоставил подобна фалшива информация, че Костадинов е председател на пропуска партия", настоя Гунчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
2
 
! Отговори
Жиб. преди 2 години
Как може откровени руски шпиони да учат нас родолюбците кой е национален предател и кой не е - то бива наглост ама като тяхната...
124
0
 
3
 
! Отговори
Владо преди 2 години
Да, не си арестуван. Те са подчинени на Москва.
123
4
 
6
 
! Отговори
Няма нужда преди 2 години
никой с никого да се е срещал. Действията на Костадинов са достатъчно красноречиви. То е ясно като бял ден, че е национален предател под маската на родолюбец. Втори Путин. Само се чуди как да привлича медийно внимание.
122
1
 
6
 
! Отговори
Твоят глас преди 2 години
До Анонимен 24 Твоят глас на следващите избори ще е глас в пустиня. Мястото на Копейкин е в затвора или в руската казарма.
121
1
 
6
 
! Отговори
Този преди 2 години
Костадинов е национален предател. Колкото и да се пънете, избирателите му са предимно руснаци и нацисти.
120
6
 
6
 
! Отговори
Доли мръсните ви преди 2 години
ръце от Костадин Костадинов и ПП Възраждане!!!!
119
7
 
7
 
! Отговори
копейкин в затвора преди 2 години
Копейкин е създание на фашиста Путин и е за затвора!
118
5
 
11
 
! Отговори
гАвАритмАскваа преди 2 години
До Дедо от село А всички, подкрепящи пробитата кАпейка - на ленински съботник при жужето! Ще лъскат.... ръждата от савеЦките тавкове
117
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая Костадин ще вземе властта и ще има много чучела, окачени по лампите!
116
1
 
2
 
! Отговори
не е важно преди 2 години
До факт! Към кой ще се присламчваш няма значение!Важното е да си добре подмит,другото са подробности!
115
7
 
14
 
! Отговори
питам преди 2 години
Възраждане и копейката са най опасни за страната ни в този момент .Като толкова обича Путята ,защо не отиде при него и чив го търси в Украйна ?
114
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костя тръгнал към Украйна щото му дошъл реда за новата Лада Нива, излизала му е доста на сметка. Тука у нас некой гад му е подлял водата.
113
5
 
17
 
! Отговори
... преди 2 години
Целта на Копейкин с партия "Възраждане" е възраждане на съветския комунизъм, по северно корейски модел...
112
4
 
16
 
! Отговори
Калкан преди 2 години
Крадеца вика "дръжте крадеца". Всеки с повече от половин мозък знае Коста Копейкин откъде си получава спонсорството.
111
16
 
21
 
! Отговори
Дедо от село преди 2 години
За всички които са против ПП Възраждане предлагам следното: 1. Те да отидат в Украйна в Одеса, Тераклия, Болгрод и другаде където има БГ диаспора и да попитат от какво те имат нужда. От лекарства,пари, дреги, храна и ли друго. 2. На никого да не казват за начинанието си.вкл. и на семейството си. 3.Да издържат на студа 4ч. с насочени автомати. 4. Да ти бият черен печат в тескерето. 5. Да се върнат в България живи и здрави.
110
6
 
3
 
! Отговори
до 114 преди 2 години
А смисълът на твоето съществуване е да товариш канализацията.
109
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За неутралитет! За възраждане!
108
4
 
20
 
! Отговори
Некъф преди 2 години
Русофилите са същото зло като кравофилите!!! И двата вида защитават чуждия интерес но не и Българския!!!
107
11
 
19
 
! Отговори
... преди 2 години
Най-слабата страна на демокрацията е самата демокрация.С копейковците трябва да се действа по путински: полиция,в камионетката и в затвора...
106
8
 
20
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Кой го казва, куклата на конци на заплата при Путин !Хайде стига бе Копейкин и хунтата, махайте си вече долните муцини. Същите като АТАКА,ВМРО,НФСБ .... т.н.