"Възраждане": Българските служби са национални предатели

Питат кой министър се е срещнал с посланици у нас
150
"Възраждане": Българските служби са национални предатели
Снимка: БГНЕС

В национално предателство обвиниха депутатите от "Възраждане" службите у нас.

В декларация от името на ПГ на партията Елена Гунчева отсече, че "Възраждане" настоява да бъдат разследвани министрите за контактите си и връзките си с чужди посолства и по- специално да се разследва кой, кога и защо от министрите е ходил в американското, руското, турското или което и да е друго посолство, кои са присъствали на разговорите и кои са били темите и дали не се предавали държани тайни там.

Още по темата
"Настояваме да се разследва дали чужди посланици са оказвали въздействие върху назначение в българските служби, правителство и външната политика на България. Да се разследват връзките на управляващите с чужди фондации", поиска още тя.

Повод за декларацията стана ареста и забраната на лидера на партията Костадин Костадинов за влизане за 10 години в Украйна.

"ПГ на "Възраждане" с голямо безпокойство отчита факта, че правителството и службите цяла седмица мълчат по скандалния случай. Лидерът на партията е задържан от военни части, срещу него е насочено оръжие, като му е обяснено, че е председател на проруска партия и тази информация е получена от българските служби. Вчера от ПП заявиха, че той може да е заплаха за националната сигурност, заплаха е, но за националните предатели“, скочи Гунчева.

По думите й е много обезпокоително това, че българските служби могат да предоставят фалшива информация на службите на страна, в която се води война с ясното съзнание, че подобна информация може да стане причина за смъртта на български депутат, а още по- лошо е, ако целта е да бъде дискредитиран и дори да бъде убит.

"Тези действия на украинските власти и това, че нашите служби са предоставили фалшива информация застрашават националната сигурност. „Възраждане настоява компетентните български служби , ДАНС, разузнаването да разследват случая и да предстоят данни кой, къде, кога и как е предоставил подобна фалшива информация, че Костадинов е председател на пропуска партия", настоя Гунчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
10
 
24
 
! Отговори
Цървен Муню преди 2 години
Така действат Мустафа и американците;))) С чужда пита, помен правят, с чужди ръце, въглени вадят;))) А наште серсемковци са едни раболепни послушковци, каквито, разбира се са и огромната част от населението на държавата;))) Каквото повикало, такова се и обадило;))) На Костя требе да му е ясно, че го следят под лупа, всяка стъпка дори в частният му живот. Той е много повече от оперативно интересно лице, защото Киру казва: "той е заплаха за националната сигурност".
84
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Верно ли е, че Копейкин е хибриден биолабораторен продукт заченат от Кремъл?
83
2
 
8
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Винаги трябва да има по някой ***, на манежа. Дъртите Брам...ий, се накрадоха, сега, този е на ролката.
82
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коцката що не го накоцкаха украйнците ве? Тоя си е жив национален клоун и предател.
81
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо скандално няма в случая с копейкин. Един платен русифил тръгнал да влиза в страна с която той воюва. Вместо да се радва,че не са го тикнали в затвора, той драми развива.
80
14
 
28
 
! Отговори
Разяждане на СССР преди 2 години
Тия от Възраждане на СССР трети ден мълчаливо признават, че са про-руска партия.
79
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искаме да знаем също колко биологични лаборатории има в българия спонсорирани от САЩ и какви експерименти се извършват там?
78
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая всичко ще се изясни, но лошото е, че едни хора ще бегат бързо към Канада и ще се измъкнат, а народът ще останем да им сърбаме попарата...
77
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов да отиде и в Русия.Може и там да му сложат черен печат.
76
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин спешно се нуждае от психиатрия и спринцовки с големи игли. Какъвто е мазохист ще плаче и ще му е кеф.
75
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-жа л ъ ж а каза, че може оръжието да е доставено през други трети страни и България да не знае. Та такава е схемата.
74
7
 
14
 
! Отговори
Костя преди 2 години
До Рали лъже като руска телевизия. Барем на Дунав мост да се беше снимал или нейде в Румъния. Пуска кьо рфи шееци, щото знае, че няма да ко нап лескат.
73
11
 
18
 
! Отговори
ТАСС заяви преди 2 години
До Васалитет ***А копейките хукват да крепят на ***///ин .... пропагандата. Щели да си купуват мОсквичи, да отдыхают в Сочи и да се обличат и обуват във валенки и ватенки. Разплащането ще става или с рубли, или с "честное слово", които са еднакво девалвирали.
72
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 74 "узлобени .... Това е лектората на Копейкин." А електоратът на Кирчо явно е "учил в Харвард" и затова не може да пише на български.
71
10
 
16
 
! Отговори
Рали преди 2 години
Този *** Копейкин не показа нито едно клипче или снимка,че е бил в Украйна. Първо да покаже.
70
14
 
21
 
! Отговори
Состин преди 2 години
Възраждане ли сте кви сте там, да ви поясним. България е цлен на ЕС и НАТО, харесва или не на вас руските чиляци, та в тоя ред на мисли, съгласуването на действията с ЕС и НАТО е нещо съвсем нормално и даже задължително. Предателите сте вие с бляновете си за руското ,,величие,, и с простащината си.
69
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стоян Ганев едно време не предаде ли на американците списък на всички български агенти и разузнавачи? Какво да очаквате от това майкопродажно племе?
68
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На протеста пред НС нали видяхме кой беше.Платени хора слязоха от автобусите видимо узлобени със ментални проблеми.Това е лектората на Копейкин.
67
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Кирчо е за затвора! Такава долна постановка да спретне! Очевидно е много елементарен и злобен човек!
66
9
 
14
 
! Отговори
22-мата лумпена преди 2 години
От Възраждане са измета на политическата гмеж!