"Възраждане": Българските служби са национални предатели

Питат кой министър се е срещнал с посланици у нас
150
"Възраждане": Българските служби са национални предатели
Снимка: БГНЕС

В национално предателство обвиниха депутатите от "Възраждане" службите у нас.

В декларация от името на ПГ на партията Елена Гунчева отсече, че "Възраждане" настоява да бъдат разследвани министрите за контактите си и връзките си с чужди посолства и по- специално да се разследва кой, кога и защо от министрите е ходил в американското, руското, турското или което и да е друго посолство, кои са присъствали на разговорите и кои са били темите и дали не се предавали държани тайни там.

Още по темата
"Настояваме да се разследва дали чужди посланици са оказвали въздействие върху назначение в българските служби, правителство и външната политика на България. Да се разследват връзките на управляващите с чужди фондации", поиска още тя.

Повод за декларацията стана ареста и забраната на лидера на партията Костадин Костадинов за влизане за 10 години в Украйна.

"ПГ на "Възраждане" с голямо безпокойство отчита факта, че правителството и службите цяла седмица мълчат по скандалния случай. Лидерът на партията е задържан от военни части, срещу него е насочено оръжие, като му е обяснено, че е председател на проруска партия и тази информация е получена от българските служби. Вчера от ПП заявиха, че той може да е заплаха за националната сигурност, заплаха е, но за националните предатели“, скочи Гунчева.

По думите й е много обезпокоително това, че българските служби могат да предоставят фалшива информация на службите на страна, в която се води война с ясното съзнание, че подобна информация може да стане причина за смъртта на български депутат, а още по- лошо е, ако целта е да бъде дискредитиран и дори да бъде убит.

"Тези действия на украинските власти и това, че нашите служби са предоставили фалшива информация застрашават националната сигурност. „Възраждане настоява компетентните български служби , ДАНС, разузнаването да разследват случая и да предстоят данни кой, къде, кога и как е предоставил подобна фалшива информация, че Костадинов е председател на пропуска партия", настоя Гунчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствената неутрална партия в България е Възраждане! Твърдо съм за неутралитет!
104
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моят глас е за вьзраждане
103
19
 
20
 
! Отговори
закриване преди 2 години
Национални предатели са наркоманите и неонацистите от КГБ Възраждане.
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Най-лошото - ми, написал си в заклавието на поста, какво се случва в "нашата държава"!
101
12
 
12
 
! Отговори
ПРОМЯНАТА ДОНЕСЕ преди 2 години
ТЕ ТАКИВА И КАТО ГУНЧЕВА- АЗ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТЯХ- ТЕ ТАКИВА СМЕ НЯМАЛИ
100
3
 
14
 
! Отговори
Най-лошото преди 2 години
на нашите медии е, че дават прекалено много поле за изява и пишат статии прекалено много за всякакви и-ди-оти- преди за Сидеров, сега за тоя ***.А също така и отразяват гнусотните прояви на джен-дъри, ***-дали, третополови и тем подобни изчадия! Като чете човек само такива простотии-се пита-абе нещо свестно става ли в нашата държава? И това е целта всъщност-да ни заливат всекидневно с помия от всякакво естествено-неморалност, гнусотия, идиотщина! И за капак-ферми,брадъри,маскирани по теливизии
99
15
 
9
 
! Отговори
факт! преди 2 години
НАТО се разпуска , а ЕС се разпада !Към кой ще се присламчваме сега , или маАлко по-късно ?
98
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Товаришч Костя Копейкин да агитира партията си да сформират един батальон руски помагачи, да оди да превземе Киев! Да напляска украинците за черния печат и забраната от 2 петилетки да посещава Украйна, която, заедно с руските "братя по оружие" ще изтрият от лицето на Земята!
97
10
 
8
 
! Отговори
Веднага преди 2 години
Депутинизация сега ! Демотнаж на *** сега !
96
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро трябва да се организира протест срещу санкците и след падане на колониалното правителство, заявяване пълен неутралитет от България! Една мечта на поколения българи "България да стане Швейцария на балканите"
95
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами руснаците в Бг и с пари чрез *** и турци успяха да вкарат руска партия в НС.Народа български не отиде да гласува понеже е много умен.Така и ДПС вземаха рекордни гласове.Прстотията винаги води до глад и недоимък а също и до загуба на територии.На други места неуките и елементарни хора са поставени там където им е мястото.В БГ тези знаят най- много и са със самочувствие,даже мразят висшистите и по- умните.Накрая глад ама и виждаме че идват и други работи.
94
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - Костадинов е председател на пропуска партия . . . . Кога ще научите български... - _____ - Защото се доверяват на смартфоните и не поглеждат текста и как машинката им променя думите!
93
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една от най важните причини за втората световна война са санкциите срещу Германия в следствие на първата световна война! Дали сега глyпaвитe санкции ще доведат до 3-та светоне не знам, но знам със сигурност, че ако сащ или Русия си изстрелят ядрените ракети, дори към тяхна територия, то всички ще приключат! Само шепа и3pоди ще оцелеят!
92
6
 
15
 
! Отговори
аз преди 2 години
к оп ей кин я да млъкваш
91
13
 
27
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
България има спешна нужда от депутинизация на всички нива.
90
2
 
10
 
! Отговори
... преди 2 години
Аллооо луната вика земята, връщайте ни лунатиците, че говорят като психично болни
89
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
. . . че Костадинов е председател на пропуска партия . . . . Кога ще научите български, НЕГРАМОТНИЦИ?
88
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне стана ясно, че АЕЦ БЛЕЕНЕ няма да има.
87
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
48-ми пореден парламент,макар и да ни са скъпи изборите,но това което се впръска от трибуната на НС,е отрова по опасна от Ковид-19 във всичките му разновидности.Коста,защо не чукаш главите на сподвижниците си като дини в бостан и ако дрънчи на кухо,значи е презряла.
86
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То българското правителство са национални предатели, не само службите!