Борисов: Ние сме в комунистическа икономика

Според лидера на ГЕРБ се правят далавери със зърното
11 мар 2022 12:28, Нели Христова
142
Борисов: Ние сме в комунистическа икономика
Снимка: БГНЕС

Управляващите си викат помежду си мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ управляваше нямаше нито един спрян еврофонд или програма. Сега са нула програмите. Нямаше нито едно похарчено не място евро, а сега няма и План за възстановяване. Катастрофа.

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

Грабят ви, драги българи, така както не са ви грабили по Османско робство. Кражбата е огромна, обърна се Борисов към медиите и обяви, че се е върнала 1944 година.

Каква е тая правова държава, в която устна заповед на министър спира износ, попита лидерът на ГЕРБ и добави: Най-големият спец в далаверата със зърно е Спецов – най-близкият съратник на Асен Василев. Износът върви само за избрани фирми.

Чудовищна далавера правят. Помните ли едно време „зърнената афера”, сега ще направят същото. Ние сме в комунистическа икономика, каза още Борисов.

Той попита защо не е избран нов управител на Българската народна банка, срокът за срокът за предложения изтече в началото на седмицата.

Защото ПП имали кандидат, който не е магистър, а бакалавър и опитали да променят правилата. Срам, позор, грабеж! Единственото, което им остава е да арестуват мен, заяви още Бойко Борисов и заяви, че може да реши всички проблеми само за един ден с няколко промени в закони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
14
 
! Отговори
А,ха преди 2 години
Комунистът Борисов много я разбира комунистическата икономика.Нали той я създаде..Само чекмеджетата си пълнеше по капиталистически-краделе от нас.
53
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стояне, подгрявай го бай ставри, докато дойде Борисов!!
52
1
 
12
 
! Отговори
КАСАПИН преди 2 години
БАФ МААМУ... ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ Е БОЦЕ .... ХАХАХАХА
51
2
 
8
 
! Отговори
мери преди 2 години
С теб винаги сме били комунистическа икономика ни инч не се е сменило нещо от времето на бай Тошо особедно в държавната администрация . добе че има инциативни хора че да замазват просто ти управление и сега да плещиш глупос след глупост
50
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 53 брат ти блафираш момче,не знаеш какво говориш противоречиш си,отиди на някои пазар и им даи пари да си ги разпределят.
49
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай, баце. Шамаросвай ги. БСПарите в тази крадлива коалиция закопават България все по-дълбоко.
48
3
 
3
 
! Отговори
Тролски бос преди 2 години
Изпълнявайте точно издадената заповед.Да се включат още 2 трола,че си личи,че е един.
47
5
 
17
 
! Отговори
стоян преди 2 години
По-голям комунист и мутра от Боко Тиквата няма.Бай Ставри го очаква с нетърпение.
46
0
 
10
 
! Отговори
крадец иван костов преди 2 години
иван костов в началото на демокрация изнесе държавния резерв с жито през пристанищата. нещо да носи отговорност. и сега ще е така.
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунист си ти . Аз не съм ръкопляскал на конгресите като теб. Европроектите са комунизъм .Само пазара трябва да разпределя блага и възможности а не евро комисията или партиите майки. Занем как ги разпределят те . Ф 16 стар самолет на тройна цена от който нямаме нужда щото и ние като укрите имаме повече пилоти за миг 29 отколкото за стария еднодвигателен Ф16 . Ето това е комунизъм . Мафията герб
44
1
 
10
 
! Отговори
елате и вижте преди 2 години
Комуниста олигар прибра европарите и сега хилади декари със слънчоглед седят неприбрани да не влиза в разходи.
43
2
 
14
 
! Отговори
От хората преди 2 години
Др. Борисов ,ако бяхме в такава икономика щях за 5 лв.добавки/наречени Т.Живкови/ да купя каса бира и парче шпек и да се черпим за твое здраве.Говори смислени неща,не ти отива като бивш член на БКП.Управляващите наистина трябва да вземат адекватни решения и да ни измъкнат от нищетата.Бог да пази България.
42
3
 
11
 
! Отговори
2345 преди 2 години
На боко хората нямаха и бакалавър...една мома Калина ли беше?
41
2
 
18
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Тоя па от къде изпълзя
40
1
 
16
 
! Отговори
Живял-видял преди 2 години
По-голям комунист от Б.Б. не съм виждал, няма и да видя!
39
3
 
18
 
! Отговори
до 45 преди 2 години
Не го карай да чете,че ще обърка Путин и Сталин с Винету,ще стане каша.Борисов си е комунист но говори за другите и се прави на демократ.Лошото е,че има ''умни'' които дори му вярват!
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не му се връзвайте, той е душевно болен. Нали точно той казваше ,че ни те ГЕРБ ,нито Корнелия, нито някой друг ще я оправи тая държава.
37
5
 
18
 
! Отговори
българин преди 2 години
До някой И от теб се носи герберастка смрад !!
36
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко,ти не си в ред.Чистосърдечно ти го казвам.Иде война,човече,всичко ще ти прилича на комунизъм,за справка виж икономиките във война на Германия,Сащ и Англия през ВСВ,досущ са като Ссср.При война икономиките са на държавни релси.Второ, чисто човешки не си в ред.Оня ден за ремсове говориш,преди години дядото пък убит от комунистите..Смешен си вече.Без омраза го казвам,просто си зле.
35
4
 
9
 
! Отговори
Ама защо ?! преди 2 години
Тоя не е в затвора , или поне на фронта да респектира Путин ?!?!?