Борисов: Ние сме в комунистическа икономика

Според лидера на ГЕРБ се правят далавери със зърното
11 мар 2022 12:28, Нели Христова
142
Борисов: Ние сме в комунистическа икономика
Снимка: БГНЕС

Управляващите си викат помежду си мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ управляваше нямаше нито един спрян еврофонд или програма. Сега са нула програмите. Нямаше нито едно похарчено не място евро, а сега няма и План за възстановяване. Катастрофа.

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

Грабят ви, драги българи, така както не са ви грабили по Османско робство. Кражбата е огромна, обърна се Борисов към медиите и обяви, че се е върнала 1944 година.

Каква е тая правова държава, в която устна заповед на министър спира износ, попита лидерът на ГЕРБ и добави: Най-големият спец в далаверата със зърно е Спецов – най-близкият съратник на Асен Василев. Износът върви само за избрани фирми.

Чудовищна далавера правят. Помните ли едно време „зърнената афера”, сега ще направят същото. Ние сме в комунистическа икономика, каза още Борисов.

Той попита защо не е избран нов управител на Българската народна банка, срокът за срокът за предложения изтече в началото на седмицата.

Защото ПП имали кандидат, който не е магистър, а бакалавър и опитали да променят правилата. Срам, позор, грабеж! Единственото, което им остава е да арестуват мен, заяви още Бойко Борисов и заяви, че може да реши всички проблеми само за един ден с няколко промени в закони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
17
 
12
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Заговори ли се за "чекмеджета" и Барселона, и се разнася зверска тро'лска смард! За десет години управление на ГЕРБ, само това ли успяхте да изсмучете бе , душички продажни! Борисов все още е най-добрият български политик и го пазете, защото пак ще трябва да почиства зацапаното след вас!
33
8
 
15
 
! Отговори
Жесток е БаЦе преди 2 години
Абсолютен корифей в политиката , ако беше учил и езици , щеше да главен секретар в ЕС и НАТО !!! Ама долните комунисти ...са го репресирали... на филии с мас и картофи , тук таме някоя и друга тиква ...по празниците....
32
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бyцu, сърбят те ръцете, че ти сега на можеш да крадеш ли? Пcuxoпaт такъв, в зaтвopa ти е мястото!
31
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойкоооо няма за твойто чекмедже затова пискаш ти!Докато имаше не беше ли комунистическа икономиката а?!А????!!!!
30
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А преди това имахме "Борисова" икономика. За народа нищо, за групата на ББ всичко, с единия крак към САЩ / плащане кеш самолети на хартия/, с другия крак към РФ/ ударно бързо построяване с народни пари на Балкански поток за Сърбия/. Накрая България е от два стола- на земята...Затова никой не ни вярва.
29
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е член на БКП ФАКТ!Менда Стоянова член на БКП ФАКТ!Йорданка Фандъкова член на БКП ФАКТ!Цецка Цачева член на БКП ФАКТ!И защо Борисов излиза и казва,че икономиката е комунистическа,като той най-добре знае и по негово време беше така?!Какво иска да каже?!
28
6
 
11
 
! Отговори
Въпрос от ЕС преди 2 години
Г-н Борисов от Европейският Съюз питат защо ваши банди изтезават беззащитни хора!?
27
5
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
всичко което става в мом в българия е в резултат на 12 години на герб никогаповече власт затлачиха държавата и не спират да бръщо=леват прос=то=тии
26
5
 
16
 
! Отговори
мак преди 2 години
Стига с тоя ..., едно и също повтаря милиони пъти. Забрави за далавери в селско стопанство, които призна самата тръ..тле..ста министърка. А в строителство на магистрали, там нямаше ли далавери? Чудовищен смо..таняк жалък.
25
11
 
7
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
А Сегашните 28 какви Нинова и сие ОТ БКП ДБ какви са А Чалгарите А Киротото и сие А Кръгът ДС ОКОЛО Юмручето какви са Защо пишете лъжи глупости ТЕЗИ подмяната Върнаха България 80 год назад Защо няма протестиращи Къде са онези дето пречеха на хората да ходят на работа Върнете бюлетините Оставка
24
14
 
9
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Една година ще стане,откакто Борисов не е на власт, щатните пара'зити продължават да натякват, как за всичката им некадърност , алчност и крадливост, все ГЕРБ са им виновни! Изчакайте само да се стопли, и ще видите когато хората излязат на улицата! И няма да излязат заради купона и парите на Черепа, а за собственият си хляб! Както викаше Радев..." гладът ще надделее на страха"!
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко бяхме апатични, преди войната. Сега усещам, че много хора четат и се информират. За жалост, нищо не зависи от партиите, а от Херо Мустафа. Ние сме колония, бедни народе...
22
13
 
14
 
! Отговори
Русия плаща преди 2 години
Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.
21
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой беше тоя?
20
15
 
10
 
! Отговори
Хайдеее, преди 2 години
...сега се започва с примитивната тро'лска помия! Изглежда докато и последният 80%.***/по Иво Христо/ ,не разбере как са ги натресли Радев и превратаджиите, тия няма да се спрат да крадат! Проблемът е , че Борисов и ГЕРБ в момента въобще не се стремят към властта, което значи... лошото тепърва предстои! Нека само мине зимата/Радевата/!
19
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е комунист за какво друго да говори?12 премиер и 2 кмет на Путин с наши пари тръба за газ направи през българска земя тоя и после каква да е икономиката?По негово време,а и сега в общините където кметове са от ГЕРБ има монопол за фирми на ГЕРБ при търговете и в момента!Охрана на Живков беше.Кой ще го сложи ако не е убеден комунист?Комунист знае само да лъже и да краде,монопол и петилетка!отчет на едни пари към партията майка и част от тях в чекмедже.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
8, 'за всичко си има ПП Първи Път!' ----- за всичко си има и ПП Последен Път, Пр0ст Пьдар такъв!
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плана Ран ът, как върви? Фалшиви миризлив. ци.
16
4
 
26
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ТИ ДА МЪЛЧИШ ТАМ В БАНКЯ, ИМАШЕ 12г. НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ДА БЕШЕ ПРОМЕНИЛ НЕЩО. КАКТО Е КАЗАНО ВСИЧКИ СТЕ МАСКАРИ
15
2
 
25
 
! Отговори
Ъ преди 2 години
Боце ама не беше ли и ти комунист