Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков

МВР е институция, която избра да е от страната на закона, заяви той
31 мар 2022 11:23, Росен Стойчев
250
Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков
Снимка: БГНЕС

"Поздравявам МВР за това, че имахме честни избори. Факт е, че в момента партиите в парламента са позиционирани така, както българският народ ги е избрал. Поздравявам вас и министър Рашков за това, че законността се връща в България. Вече няма никой над закона."  Това заяви премиерът Кирил Петков във връзка с публичен отчет на дейността на МВР за 2021.

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът, цитиран от Дарик.

"Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев е абсолютно компрометиран вече. Той е компрометиран даже на ниво ЕС", добави Петков.

Още по темата

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът.

ГД "Национална полиция" представя годишния си отчет. На изслушването на доклада присъстваха премиерът Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
-До МП съгласен- А може и в някоя от 19-те на този на снимката отдясно.
209
1
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Точно като Киро и римският политик Марк Порций Катон Стари, консул през 195 и цензор през 184 година пр.н.е. повтарял: "Картаген трябва да бъде разрушен".
208
0
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Гешев да подаде оставка... Картаген трябва да бъде разрушен... През цялата човешка история е имало хора, които са повтаряли едно и също хиляди пъти...
207
1
 
3
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Кирчо е Оливър Харди. Само да надебелее малко. А пък Асенчо е Стан Лаурел. Смешни работи правят, но лошото е, че тези работи ни се отразяват върху нашите гърбове!
206
2
 
7
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
На крив х,й вълната му пречи,на крива ракета космосът,а на Кирето зализания см,отаняк му пречат Борисов и Гешев,щот Черепа е платил за туй да се прави,че му пречат и че се бори ужким с някаква корупция,а той мънънкия баш водещия хорото на бан,дюгите от четворната коалиция?!Рива,че Борисов бил зачеркнал ролята на Парламента и той ще се борел за честност и прозрачност и ще се отчитал редовно пред депутатите!?Явно се учи от опита на Борисов,което не е лошо,но защо беше сичкото предизборно л,аене?!
205
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да,така е БОЙКО Е ПОЛИТИК ! Е,много ги е яд,че не могат като него и за това го разиграват ! Времето ще покаже всичко!
204
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 222-При ББ изобщо не сме гладували,много добре си бяхме! Дали е крал -не зная,но народа си живееше много по-спокойно! Бойко знаеше какво иска народа и знаеше как да се държи-(и все още знае) ,за да му имаме доверие ! БОЙКО-ИЗГРАДЕН ПОЛИТИК ! Много има да се учи от него !
203
2
 
9
 
! Отговори
аха преди 2 години
божков с колко милиона ви натъпка гушите на протестите с наркоманите?
202
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКаква "собствена джипка" ,всичките пари които уж ги "давал" Бойко, Бойко ги крадеше от народа, той краде парите и разпределят порции между няколко човека,а народа гладува и боледува!
201
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** долен, защо продаваш българските интереси питаааааааааааам! Няма Белене, няма ЮП, които са български проекти и в наша изгода, обаче руска газ да ни продават англичани си сключил договор и да дерат кожата на населението с надценки, оставка заедно с ПП и остави Нинова да управлява!
200
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил прекали, продава българските интереси на чужденци и прекали, ВЕЧЕ СИ ЗАМИНАВАШ Кириле, заедно с партията си, връщате хора на НДСВ и ГЕРБ във властта, предавате българските интереси в чужди ръце и стрижете народа до кокал, минахте всякакви граници, Нинова да заеме мястото ти, а вие просто си вървете!
199
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Вие си ги избрахте......Да уточним,че първият се возеше в СОБСТВЕНАТА си джипка !А втория нали обещаваше да се движи сам сред народа,без коли и без охрана !??? И какво стана? Страх ли го е от народната любов ? Е,какво стана-само лъжи и голи обещания,това стана ! Колко лошо,колко страшно стана !
198
0
 
19
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
простото кире сипе проктотии!!!
197
1
 
19
 
! Отговори
222 преди 2 години
Е хайде да приключим вече, този мисли само за Гешев.Фикс идеята му взе да ни дотяга. Не прави нищо за клетия Български народ.Толкова глупави хора ни управляват, че не искам даги слушам.
196
0
 
16
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
По телевизия СКАТ показаха видеозапис на срещата на Петков с Байдън. Тя продължи... 4 секунди. Здрависаха се, нашият се опита да му каже нещо, но Байдън зави в друга посока. Браво Кире, щом за 4 секунди си успял да кажеш на Байдън това, което твърдиш! Ти значи си световен шампион по бързо говорене! На други хора би им отнело 20 минути! Страшен си! Само че има една малка подробност: Не чувстваш ли, че се излагаш като кифладжия с такива изказвания пред журналисти?
195
15
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
За съжаление господин Петков и Вие го знаете ,че все още има доста хора в структурите на МВР и не само ,които не са на страната на истината ,справедливостта и закона ,а обслужват криминални интереси и интересите на ВЛАСТТА на ГЕРБ ,която и към момента управлява голяма част от работещите в държавната и местна администрация особено в малките градове ,чрез придворните им лакеи ,шутове и свирепи за власт и материални облаги свързани с тях икономически кръгове без оглед на "цвят"!
194
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво когато си мислиш че си Бог
193
0
 
9
 
! Отговори
от въздуха преди 2 години
До Анонимен 197 - значи 42 млд? Как ги изчисли, гуг-ленъ ли ти каза? Явно хилядите строежи в БГ са били безплатно направени, сега разбрах и аз
192
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още 1 година и ще търсите някой са гаси пожара запален от ЧЕРЕПА,РАДЕВ И КОКОРЧОВЦИ С КРИВИ УСМИВКИ!
191
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Про-стокир-чу гушна няколко милиончета от чер епа и ся трябва да сваля гешев Сделката е такава, ама туй не било ко руп ция