Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков

МВР е институция, която избра да е от страната на закона, заяви той
31 мар 2022 11:23, Росен Стойчев
250
Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков
Снимка: БГНЕС

"Поздравявам МВР за това, че имахме честни избори. Факт е, че в момента партиите в парламента са позиционирани така, както българският народ ги е избрал. Поздравявам вас и министър Рашков за това, че законността се връща в България. Вече няма никой над закона."  Това заяви премиерът Кирил Петков във връзка с публичен отчет на дейността на МВР за 2021.

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът, цитиран от Дарик.

"Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев е абсолютно компрометиран вече. Той е компрометиран даже на ниво ЕС", добави Петков.

Още по темата

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът.

ГД "Национална полиция" представя годишния си отчет. На изслушването на доклада присъстваха премиерът Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кретенче изборите бяха манипулирани , а ти скоро ще си със пръсната проста дайбългарска кратуна
189
0
 
12
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Ха така Ето заради такива тро.ло.ве сме на това дередже - тези глу.па.ци никога няма да по.ум.не.ят...Тях трябва да ги оставят без пукната стотинка на улицата да умират от глад, че да се научт какво представлява БСПто - и това ще стане сигурно съвсем скоро, както се е завъртяло..Докато има слепи и глухи у нас, така ще да е..Аз просто се чудя как некой ще се радва да мачкат някого?! Тези сигурно са мазохисти или луди някакви..Немате ли срам от Бога, бе?!..Не сте хора, а *** някаква...
188
0
 
12
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Интересно как разбра какви избори сме имали? А къде са разследванията за машинките за гласуване за резервни части?!..Ако за него превратът е честни избори, това е друг въпрос - от тези хора може всичко да очакваш! Те са не по-малко нагли от Зеления в Украйна, съсипаха не по-малко страната и продължават напред със същите задкулисия, манипулации, лъжи, наглости и простотии..Украинците си го получиха, но ние явно трябва да преминем и през втори тур разруха..Така е като не се учим от грешките си.
187
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1Защото при правителството на Тиквата бензинът беше 1,30 лв, а при вас гони 4 лв.Разбра ли защо?
186
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като е раздал 42 млрд, защо сега тези милиарди не ги виждаме никъде в бюджета, а взимате всяка седмица заеми?
185
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как да не вършат.Карат редица празноглави да щракат по клавишите,защото скучаят.
184
3
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Щом се появи снимка на Просто Киро и веднага възникват 2 въпроса . Първият е: Къде замина цирка на България ? И вторият въпрос е: Защо тук остана Клоунът ?
183
2
 
21
 
! Отговори
Някой да ми обясни преди 2 години
Тия нещо друго вършат ли ?
182
14
 
2
 
! Отговори
МП съгласен преди 2 години
Ще влеза в затвор само в къщата в Барцелона,ако в съседна килия е вашия Буци.
181
2
 
24
 
! Отговори
Чл 313 преди 2 години
Петков, застани и ти на страната на закона, влез за 3 години в затвора, защото твоето нарушаване на Конституцията по чл 313 Ал 1 от НК се наказва с лишаване от свобода до 3 години!Дай ни пример за законност и ред!
180
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да разбера тези двамата как работят съвместно. Единият дърпа към Русия, другия към САЩ.
179
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Друго едно си раздаде 42 милиарда за 10 години..Тоест,това правителство не може да ги стигне никога,защото 365 млн за година,умножено по 10 години прави около 3 млрд и половина за същия период.
178
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил Петков поредният надут пуяк с измислена диплома от измислен университет, който винаги срича като говори. Никога няма гладка мисъл, винаги прави сериозни граматически, фактологични грешки и е напълно неориентиран по отношение на историята и традициите на България. За него РСМ е някакъв бизнес проект, който той трябва да завърши възможно най-скоро по натиска на кукловодите си от Вашингтон, а че са зинали над 200 000 българи за свободата на Македония него въобще не го вълнува!
177
16
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-195,що си мислиш,че правителството на тиквата,е било по евтино.
176
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това правителство на Петков ни идва по един милион лева на ден!
175
13
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Докога????,слънцеее,много къса памет имаш,голямото ви слънце,взе заем от 16 милиарда,затова правителството,взема заеми,както си написал,за да връща 16 милиардния заем,на твоя **велик вожд-**-който зароби,следващите 3 поколения българи.
174
0
 
14
 
! Отговори
Защо се чудите? преди 2 години
Умнокрасивите от ПП са за малко и трябва да крадат бързо! Да подпишат документите за Македония и няколко американски безплатни бази, а не да повишават стандарта на българите!
173
0
 
10
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
простото кире съчини бисер, сега егугленка да го преведе и целокупния български народ да се възрадва и да благодари за възвишената мисъл.
172
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е психиатърката Гълъбова да си лекуват този "гений", дето ни го тропосаха с фалшивите машини!
171
2
 
18
 
! Отговори
Докога???? преди 2 години
Защо правителството на Петков всеки месец тегли многомилионни заеми? Защо планът за развитие не е приет, а другите държави вече очакват третия транш? Докога ще бъдем лъгани по този дърварски начин? В РСМ правата на българите продължават да не се зачитат, а ухиленият тарикат се готви да подписва всякакви документи!