Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков

МВР е институция, която избра да е от страната на закона, заяви той
31 мар 2022 11:23, Росен Стойчев
250
Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков
Снимка: БГНЕС

"Поздравявам МВР за това, че имахме честни избори. Факт е, че в момента партиите в парламента са позиционирани така, както българският народ ги е избрал. Поздравявам вас и министър Рашков за това, че законността се връща в България. Вече няма никой над закона."  Това заяви премиерът Кирил Петков във връзка с публичен отчет на дейността на МВР за 2021.

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът, цитиран от Дарик.

"Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев е абсолютно компрометиран вече. Той е компрометиран даже на ниво ЕС", добави Петков.

Още по темата

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът.

ГД "Национална полиция" представя годишния си отчет. На изслушването на доклада присъстваха премиерът Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КАЛЪП-ИНТЕРНЕШЪНЪЛ 181 Тогава изобщо няма да им пука за рейтинга,вече ще са си напълнили гушите,а ние... е ние не сме интересни!
169
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви избори сме имали???? Я пак????
168
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е да се намесят специалистите - има добри психиатри в България, нека се произнесат и някой лекар да вземе мерки. Това вече минава граници. По-голямо дуно не е имало. Този човечец - Петков има сериозни дефицити, не става. НЕ СТАВА! ОСТАВКА
167
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ха-ха! Кирето го мачкат сега! Трябва да даде оръжие на Украйна! Натискат го! Той ни занимава с измишльотини за Гешев! Прави си селфите с Дамаджан за кураж! Сигурно прицърква жълто!
166
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САМО ГО ЧУЙТЕ КАКВИ ГИ ДЪРВИ ТОЯ БЕЗУМЕЦ СЛУГА НА ЧЕРЕПИТЕ- АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО Е ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ ДА КРИТИКУВА НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА- ТОЯ СБЪРКАН ЧОВЕК Е СТАНАЛ ЗА СМЯХ. НАМЕРИ В ИНТЕРНЕТ "СТАНДАРТИ ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА'' ИЗДАДЕНИ ОТ ВСС-
165
1
 
23
 
! Отговори
КАЛЪП-ИНТЕРНЕШЪНЪЛ преди 2 години
Искам да видя рейтинга на Киро и на Радев-след 1 година ограбване на парите на хората
164
1
 
12
 
! Отговори
Бау преди 2 години
Стига с тези атаки, от които на него не му пука да краде имотите ни с неговите бандити!! Нещо по_ефикасно измислените да го пратите, където му е мястото.
163
3
 
22
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 години
"Искахте англоговорящ!" - - - Не. Искахме нещо съвсем различно - интелигентен човек /английският не е показател за това, владеят го и най-отявлени тъ па нари/, честен /това, от кадрото, е на 180 градуса/, ориентиран в обстановката, познаващ добре проблемите на държавата с желание и възможности да ги решава, патриот. А не поредното чу че ло на САЩ, пуснато да им провежда политиката на местна почва.
162
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Кирчо не виждам по какви причини и на какво основание си вре гагата и там - той представлява изпълнителната власт, Гешев - съдебната. Неправомерно и в нарушение на конституцията са подобни изявления и намеси. Изобщо не защитавам Гешев, но той се държи на по-високо ниво от палетата в МС.
161
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не че нещо Гешев ми е симпатичен - нямам отношение към този човек. Но, честно казано, не се изхвърля като редица други, нито може да бъде обвинен в някакмви големи прегрешения. Не разбирам защо постоянно ни занимават с него. Има много по-големи проблеми и ако става въпрос за съдебната власт - то това е централизацията на прокуратурата. Който и да пуснат за главен прокурор, все ще изпълнява нечии поръчки. Но централизацията е това, което съставлява пречка за обективността на прокурорите.
160
3
 
32
 
! Отговори
КИРИЛЕ, МОЛЯ ТЕ.. преди 2 години
От Кирил П. наистина няма какво повече да очаквате или да искате. Той наистина е К'У'Х, БЕЗДУХОВЕН (неосъзнат), ЦИКЛИ на едно място, повтаря едно и също КАТО ТАМАГОЧИ. ТОЙ ТОЛКОВА СИ МОЖЕ. ПРОСТО ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА! Въпроса е час по-скоро ДА СЕ РАЗКАРА. От там натътък както се казва: "жив и здрав". Инак с главния прокурор работата е "стаи да седна", т.е. да заменим "вашия" с "нашия".
159
3
 
21
 
! Отговори
123 преди 2 години
Алооо наште, какво ще правите след няколко месеца когато падне това жалко правителство. Нали сте на ясно, че ще сте първите клиенти на прокуратурата.
158
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ББ е зле с английския, но КИРЧО Е ОБРАЗОВАН,АНГЛОГОВОРЯШ, РАДЕВ ГЕНЕРАЛСКИ ПАГОНИ,ЛЕТЕЦ,ПОСОЧЕН ОТ РЕШЕТНИКОВ! ВСИЧКИ ЕКСТРИ!МАШИНИ ОТ МАДУРО!СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ЧЕШИТЕ ЗАД Ушите и да се чудим с КОЙ АКЪЛ ИЗБРАХМЕ ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ!
157
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искахте англоговорящ!РАДЕВ ГО ДОВЕДЕ!СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА УВАЖАВАТЕ МАЙКИТЕ ИМ НА АНГЛИЙСКИ!ЗАПОЧВАЙТЕ ЗАЩОТО ЯЙЦАТА ВЕЧЕ ТАВАТ 50 СТ!АГНЕШКО НА 30 ЛВ.КРАСТАВИЦИ 8 ЛВ.И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА!
156
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е нова атаката , едно и също говори като робот вече месеци , навили му прожинката отзаде. Инфлация , неглежиране на българите за сметка на "бежанци" , скъп ток. Оставка!
155
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви машини, всички познати гласуваха за Киро, за да се махне Бойко. Що не кажете, в северозападна България, колко гласуваха за дъпъсъ, дето няма един турчин там. С машини, без машини все тая, купуват си гласове на поразия.Ако не вярвате, влезте в ЦИК има ги протоколите.
154
2
 
24
 
! Отговори
жалка гледка преди 2 години
Този човечец наистина е кух човек ! Никога толкова празен индивид не е бил поставян на върха на държавата ! Станахме за смях и на севернокорейските кокошки !
153
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте се карали, нали знаете, че Херо назначава правителства и прукорори. Боко тя го изтрита, заради турски поток.
152
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РАДЕВ докара КИРО- ОЩЕ НЕ СА- ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА ВСИЧКО- ТЕ СА МАРИОНЕТКИТЕ НА ЧЕРЕПИТЕ ОКРАЛИ НАРОДА СИ...
151
2
 
16
 
! Отговори
гост преди 2 години
малии ама Кирето много ги стиска тия уста ве, от злоба ще да е, и усмивката му една такава...., идио1ска