Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков

МВР е институция, която избра да е от страната на закона, заяви той
31 мар 2022 11:23, Росен Стойчев
250
Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков
Снимка: БГНЕС

"Поздравявам МВР за това, че имахме честни избори. Факт е, че в момента партиите в парламента са позиционирани така, както българският народ ги е избрал. Поздравявам вас и министър Рашков за това, че законността се връща в България. Вече няма никой над закона."  Това заяви премиерът Кирил Петков във връзка с публичен отчет на дейността на МВР за 2021.

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът, цитиран от Дарик.

"Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев е абсолютно компрометиран вече. Той е компрометиран даже на ниво ЕС", добави Петков.

Още по темата

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът.

ГД "Национална полиция" представя годишния си отчет. На изслушването на доклада присъстваха премиерът Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
33
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Тези двамцата много скоро ще станат клиенти на Гешев, заедно с Черепа и фигуранта му, а Кьовеши ще бъде привикана за свидетел и ще дава отчет как е била подведена от шайката на кумците, кумиците и любовниците ... !!!
9
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай Киро бой по гешеф и герпаджиите!
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОСТАВКА! Национален предател, слуга на Херо Мустафа!
7
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешника Киро се обади
6
21
 
3
 
! Отговори
... преди 2 години
Г-н Рашков и МВР допуснаха грешка,вместо тримата от ГЕРБ,трябваше първо да арестуват Гешев и Сие...
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да горят в ада всичките мутри, които съсипаха България.
4
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кириле работете, мен Гешев не ме интересува. За какво ви избрахме, за да живеем по-добре. Боли ме фара за крадците на България, те 32 години си правят, каквото си искат. Ти се погрижи за народа си, майната им на олигарсите.
3
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт е, че в България изборите не бяха честни. Кирил Петков говори хуморески и вече ме е срам да му слушам изявленията. Че и Рашков хвали. Ха ха ха . К.л.о.у.н! Новата власт е абсолютно падение. Некафърници!
2
25
 
9
 
! Отговори
Чегърт,чегърт,чегърт преди 2 години
Лечението на тумора герб е едно,само абразио би помогнало.
1
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ги виждам така нещата,щом и ДПС вият против реформата в съдебната система значи това правителство са на правия път,но не отговарям за останалата част от природонаселението..казвам си само моето мнение!!