Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков

МВР е институция, която избра да е от страната на закона, заяви той
31 мар 2022 11:23, Росен Стойчев
250
Кирил Петков с нова атака по Гешев, поздрави МВР и Рашков
Снимка: БГНЕС

"Поздравявам МВР за това, че имахме честни избори. Факт е, че в момента партиите в парламента са позиционирани така, както българският народ ги е избрал. Поздравявам вас и министър Рашков за това, че законността се връща в България. Вече няма никой над закона."  Това заяви премиерът Кирил Петков във връзка с публичен отчет на дейността на МВР за 2021.

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът, цитиран от Дарик.

"Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев е абсолютно компрометиран вече. Той е компрометиран даже на ниво ЕС", добави Петков.

Още по темата

По думите му "в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. "Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона", допълни премиерът.

ГД "Национална полиция" представя годишния си отчет. На изслушването на доклада присъстваха премиерът Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
9
 
21
 
! Отговори
истина преди 2 години
Кире, агресията на Рашков ще събори правителството. Продължавай да го поздравяваш.
29
6
 
9
 
! Отговори
ГЕСТАПО в Бобов дол преди 2 години
Полицията в град Бобов дол отвлича хора от домовете им за да се гаври, по поръчка на Пернишки мафиоти!
28
7
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
. Този е тотално скаран с реалността.
27
7
 
16
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Тоя си е забравил каишката...
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо, махай *** и дб, тези ще ви скапват правителството.
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро идва сезона плажовете за леща. Мръсни, гадни, лоша инфраструктура, никви тоалетни, осветление, кал, дупки и тн.Стига ни занимавайте с проблеми МВР почвайте работа по морето. Утре ще свърши войната и пандемията .. ще сме проспали времето за работа.
24
5
 
15
 
! Отговори
ЕЛТАН ДЖОН преди 2 години
КЪВ Е ТОА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ОТ БАЛЕРИНИ БЕ? ЗАЩО САЩ СИ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ С НАС , ДАЛИ ГЕЙОВЕТЕМОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ЕДНА ДЪРЖАВА? МИ НЕ МОГАТ.
23
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те нека си се поздравяват взаимно по 100 пъти на ден, ако им е приятно. Но какво свърши това правителство, което си струва поздравленията? Гешев си е там, където беше, не е помръднал. Един, меко казано, странен арест на Боко, шехерезада и Горанов, който не доведе до нищо и квооу?
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали знаете, кой свали Жан Виденов, и го сложи в капан, господата от Козяк,като го замениха с Костов. Всичко си е в съглашение с американските институции.
21
7
 
23
 
! Отговори
Алфа Рисърч преди 2 години
ГЕРБ- Първа политическа сила,изборите чукат на вратата! Да ударим един мощен шут на ПП - Продажните популисти побъркани харварди! Колкото по-скоро,толкоз по-добре!ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ !!!
20
7
 
24
 
! Отговори
123456789 преди 2 години
Този е изключителен *** - абсолютен неокомунист, либераст! Да арестуваш без съд, прокуратура и доказателства човек, макар и Борисов, си е чиста комунистическа диктатура. Да предадеш интересите ни относно РСМ си е следване на комунистическото малоумие да се раздели най-мощната държава на Балканите. Да лъжеш постоянно, най-безочливо, да не говорим, че НЯМА такъв факт "Той е компрометиран даже на ниво ЕС", даже НАПРОТИВ, Лаура каза в 120 мин, че ще грешка закриването на Спец съда и прокуратурата
19
8
 
26
 
! Отговори
МУТРИТЕ НА ЧЕРЕПА... преди 2 години
Радев, Рашков, Петков, Василев.......
18
8
 
24
 
! Отговори
БАВНО РАЗВИТИ преди 2 години
ТИЯДЕБИЛИ СЕ УЧАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ВЕЧЕ ГОДИНА И НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ДА СЕ НАУЧАТ.
17
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айдее герберопитеците се хвърлиха на амбаразурата да защитават шайката!ДАВАЙ КИРЕ,НИЕ ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ!!!!!!
16
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
" всеки трябва да застане от страната на закона" -каза Петков. Кириле, ти застана срещу закона, наруши го, Радев не ти потърси сметка. Започна политическата си кариера с нарушение на Конституцията. И имаш очи да говориш глупости на народа. Ти си измамник. Размина ти се и заради теб не вярвам вече на законите в България. И твоя Провиотик си купих, но ще го изхвърля в канала.
15
5
 
27
 
! Отговори
ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ преди 2 години
МАРИОНЕТКИ НА ОЛИГАРСИТЕ- СТРОШИХА ДЪРЖАВАТА И РАЗСИПАХА ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ- ТОВА БЕШЕ ПРИ ГЕЧЕВ И ВИДЕНОВ- БЕДНИ И СМАЗАНИ СМЕ ЛЕСНИ ЗА ВРЪТКАНЕ.
14
5
 
23
 
! Отговори
ПРОСТО КИРО преди 2 години
ПРАВИТЕЛСТВО С ПААМПЕРСИ ИВ ЧОРАПОГАЩИ!
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гласувах за вас, си мислех, че по-бързо ще се случват нещата. Нали знаете, че нямаме много търпение.
12
6
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
Чета в друг сайт,че Рашков бил се изплюл в лицето на Европа,като казал,че онзи който е свалил българското знаме ,и закачил украинското знаме,в Свети влас,щял да отиде в затвора,ако сте съгласни с Рашков +,ако не -
11
5
 
27
 
! Отговори
София преди 2 години
Два-три дена без тоя по медиите беше чудесно, сега пак започнахте да ни занимавате с мозъчните му диарии.