Борисов се подигра с "Просто Наско", поиска тест за наркотици

Лидерът на ГЕРБ с остри критики към управляващите
9 апр 2022 17:05, Анисия Иванова
418

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи остри критики към управляващите. Той коментира действията на кабинета и водената политика по време на среща с партийния актив в Хасково."Как не виждате как ви грабят? Вече хазната е празна. Румен Радев избухна. Слави Трифанов ги направи на саздърма", каза той.

Борисов засегна всички теми от вътрешнополитическия дневен ред, започвайки с видеото на министъра на културата Атанас Атанасов, което породи бурни реакции в социалните мрежи.

"И вие излъчихте просто Наско? Да ви пожелая щастлив ден! Да ви пожелая щастлив уикенд! И да си пожелая да влезе някой в парламента и Министерския съвет, и да направи тест за наркотици на управляващите и опозицията", каза саркастично Борисов.

Още по темата

Той взе отношение по казуса с пътищата и избора на гуверньор на БНБ. Благодарение на техните игрички вече гинат хора по пътищата – заради Кирил и Асен. „Тракия” е в окаяно състояние, а „Марица” тъне в боклуци – една година нищо не е пипано. Един метър не са направи, една лъжица асфалт не са изсипали една година, заяви Борисов.

Според него проблемите на това правителство са дошли много преди войната в Украйна и тя не е повод за оправдание.

"Трябва да се остават да се сринат до край, имат много могъщи покровители, олигарси с много пари", заяви Борисов и заръча на депутатите от ГЕРБ да спрат с призивите за оставка, а да посочват на хората всяко едно нещо, което ще им бъде откраднато.

Лидерът на ГЕРБ отново заяви, че най-големият грях на президента Румен Радев е, че е разделил народа, още със съставянето на първото служебно правителство. В момента всичко минава през Румен Радев – той носи отговорност за това, което се е случило, посочи Борисов.

Според него нито сърбите, нито унгарците са се подвели като нас. Ние се подведохме по Харвард – ето ви резултата, заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
4
 
3
 
! Отговори
Спасов преди 2 години
Този пък забрави че беше посмешище не само у нас а и в цяла Европа. Особено като награби да целува американския посланик. Тогава трябваше да му се прави тест за алкохол
322
2
 
5
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
При тебеБез война бяхме много по злеМного крадетеСега горе не можете ама надолу по места Леле малеИ всичко по измислим проекти.
321
4
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До 376 Защо пишеш глупости от моят Ник имитатор жалък с ниска култура Каквито и глупости да пишеш все такъв си оставаш с ниска култура Жалко за семейството ти и за теб човече Жалко
320
2
 
8
 
! Отговори
.... преди 2 години
Боко, върни се на власт като премиер и направи така,че България е да стане още по бедна нещастна държава и кражба да има, колкото се може повече.
319
3
 
6
 
! Отговори
Пияндури преди 2 години
Като видиш лицата на промяната бабуин и хаджи петър и ти става ясно всичко
318
5
 
3
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До РадославЗначи само в твоята глава е това доказателство за Комунистите от ГЕРБ Вожд и тикви Няма С ОБИДИ по сайтовете ли ще громиш неудобните и ще променяш България Или ще тръгнеш по домовете както едно време и както 12 клозета прави сега Държавата са всички които са тук и сега вождове тикви подмяна и сие българи са Като знаеш толкова дай решение за успешна България вместо да обиждаш
317
4
 
19
 
! Отговори
ан те такааа преди 2 години
А нещо за вечно пияната Веждичка?!
316
5
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До аз промяната: ето го поредното доказателство, че феновете на младежкото БКП (гроб) са долни комунисти! Драги ***, мина времето когато комунистическия вожд беше олицетворение на държавата! Това, че казвам истината за това как тиквата се е издигнал, не е обида към държавата ни, защото държавата ни не е тиквата! Ходи си на конгресите на БКП и не ни занимавай с простотията си! Тиквата бил държавата само в мокрите сънища на комунистите от младежкото БКП!
315
3
 
11
 
! Отговори
Митко преди 2 години
Бочко тиквата и Кирияк Петков. Хвани единия, удари другия
314
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко *** българския народ вече му написа няколко пъти подред слаб 2 и не е в правителство! А както знаем, двойкаджии няма как да оценяват другите! Стой си в ъгъла и се радвай на бележника си пълен с двойки драги би тиквичко!
313
6
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До Радослав Къде живееш Какво работиш ИМАШ ли близки Толкова меко казано злобарски начин на изразяване и то срещу държавата в която се съмнявам че живееш Колко си заблуден но Комунистите са такива Защитаваш цялата Сбирщина дошла с измама и репресии и всичкото ти основание на Омразата Радослав това че мразиш Борисов не те п.рави велик Както и останалите МРАЗИТЕ БЪЛГАРИЯ СЕБЕ СИ И БЛИЗКИТЕ СИ МОЖЕ ЛИ ЕДНИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ТАКА ДА РУГАЯТ ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ И ДА СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКИ
312
3
 
5
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
По добре би било Андрей Гюров да беше премиер. По-добре щеше да бъде от Киро, като ги слушам и двамата. Но като цяло цялата коалиция е смешна. Крепи ги единствено желанието да плячкосват. Но държавната хазна ще се изпразни. Тогава ще ги видим.
311
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В едно е прав Борисов - всичко се срива, а ни управляват пълни лаици, които някои дори не знаят какво да правят в това време. Дори и бащата на това правителство - президента Радев нещо почна да "бяга по тъча" започна да дистанцира от тях...
310
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много им е криво че не са на власт тъй е като се подигравате със старите хора наричани лош човешки материал чакаики ги да умират много ще се надявате да спечелите но едва ли
309
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха Боката с неговото едноцифрено IQ
308
8
 
16
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
На Борисов като го вкарат в ареста, колко тестове ще му направят и всички ще излязат положителни
307
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да има и тест за сланина,защото е показател за краденето.
306
1
 
14
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
ЯВНО НЕ Е С БОТОКС,ЗАЩОТО НЯМА ТАКОВА КРИВЕНЕ НА ФИЗИОНОМИЯТА.
305
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям актьор.
304
3
 
14
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Този неосъзнатия трябваше да бъде уволнен още след като финансира с нашите пари гаврата с творчеството на Владимир Димитров - майстора, а именно трансджендърската изложба..