Борисов се подигра с "Просто Наско", поиска тест за наркотици

Лидерът на ГЕРБ с остри критики към управляващите
9 апр 2022 17:05, Анисия Иванова
418

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи остри критики към управляващите. Той коментира действията на кабинета и водената политика по време на среща с партийния актив в Хасково."Как не виждате как ви грабят? Вече хазната е празна. Румен Радев избухна. Слави Трифанов ги направи на саздърма", каза той.

Борисов засегна всички теми от вътрешнополитическия дневен ред, започвайки с видеото на министъра на културата Атанас Атанасов, което породи бурни реакции в социалните мрежи.

"И вие излъчихте просто Наско? Да ви пожелая щастлив ден! Да ви пожелая щастлив уикенд! И да си пожелая да влезе някой в парламента и Министерския съвет, и да направи тест за наркотици на управляващите и опозицията", каза саркастично Борисов.

Още по темата

Той взе отношение по казуса с пътищата и избора на гуверньор на БНБ. Благодарение на техните игрички вече гинат хора по пътищата – заради Кирил и Асен. „Тракия” е в окаяно състояние, а „Марица” тъне в боклуци – една година нищо не е пипано. Един метър не са направи, една лъжица асфалт не са изсипали една година, заяви Борисов.

Според него проблемите на това правителство са дошли много преди войната в Украйна и тя не е повод за оправдание.

"Трябва да се остават да се сринат до край, имат много могъщи покровители, олигарси с много пари", заяви Борисов и заръча на депутатите от ГЕРБ да спрат с призивите за оставка, а да посочват на хората всяко едно нещо, което ще им бъде откраднато.

Лидерът на ГЕРБ отново заяви, че най-големият грях на президента Румен Радев е, че е разделил народа, още със съставянето на първото служебно правителство. В момента всичко минава през Румен Радев – той носи отговорност за това, което се е случило, посочи Борисов.

Според него нито сърбите, нито унгарците са се подвели като нас. Ние се подведохме по Харвард – ето ви резултата, заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 293 Ами, като не сте оправили документите, как да се строи незаконно, гербав трроле. Това да не е тиквата ви.
242
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 289 Вие защо не го подадохте, като сте много добри. И на вас ви го върнаха и не се знае колко пъти още щяха да ви го върнат. Не се правете на много кадърни, че само да крадете ви биваше. То, затова и много магистрали построихте. От тях най-лесно се краде.
241
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РадославА, няма отношение, сигурен ли си? Нали той назначи министър Асен Василев за министър на финансите и той заяви, че Хемус се спира.Защо Радев не се разграничи от Василев, защо не каза, че Хемус е важна и не трябва да се спира?Тия селски комунистически номера ше ги продаваш в някой клуб на ДБ пълен с *** в столицата?
240
2
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 279: ако просто Киро я завърши до края на мандата си да го признаем ли за 3 пъти по читав от бай тиква? Защото за 4 години е довършил нещо което бай тиква не успя за 12? Не, че това ще означава, че просто Киро става за нещо, но все пак да те питам като фен на тиквата дали тогава ще признаеш просто Киро за по ефективен?
239
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РадославПарите ви ги спряха на вас, една година вече нямате план одобрен от ЕК. Лайен вчера ви каза, че ви одобрява проекта, но парите от него ще дойдат евентуално в края на годината, ако въобще ви дадат пари за батерии, които ще прилапа Иво Прокопиев, ваш дългогодишен спонсор на Христо Бойкикев.Факт е, че всяка седмица някой протестира срещу вашето управление и това не са ГЕРБ показва, как сте забатачили страната само за това време!
238
0
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 279: ето поредното доказателство, че си *** комунист! Румен Радев е Президент, а ние сме ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА! Президента на а абсолютно никакво отношение към строежите на магистрали! Това е отговорност на Министерствата и Парламента! Хемус скоро ще е в строеж по дълго отколкото е общата и дължина! Пак то казвам комунистче! Номерата ти не минават! Дай отговор защо за 12 години не я направихте, а очаквате за 1 година да се направи всичко!
237
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 283 Ще се построи, трроле. Не се притеснявайте. Вашите лъжи новите ще ги изпълнят. Затворете тези помийни ями, дето ги имате на мястото на усти и чакайте!
236
5
 
0
 
! Отговори
не си чел преди 2 години
До Радослав - е, добре, щом не гласуваш за комунисти, явно не си гласувал за пипитата, щото в момента е държавна сигурност, 27 ченгета на радев, таткото на просто-кики и цялата му рода, дамаджаната и съветниците му и т.н.
235
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 279 Задвижени :) Парите предварително откраднати :)
234
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РадославСофия-Бургас преди Борисов беше до Ст Загорача след това за 2 години се построиха 85 км и тя се завърши.Питам защо една година след като го няма Бирисов вие не сте завършили АМ Европа до Калотина, АМ Струма през Кресна и защо не сте завършили АМ Хемус?
233
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 276 Че за първата година и гербавите крадци още нищо не бяха успели.
232
0
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 270: БВП е резултат от това колко пъти 2 лева са се завърнали между 50 човека комунистче! Гледа се износа! Колко пари сме вкарали в държавата, а не колко пъти сме завъртяли подаянията от Европа! Спряха европарите и лъсна колко цветуща е България след 12 години комунизъм при младежкото БКП! Освен да създавате нови държавни служби нищо друго не направихте! Икономиката е в колапс още преди ковид! Просто сега виждаме резултатите от царуването на новия стар вожд на БКП!
231
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До светил 278 гербав трроле, поне за Вас не стои въпросът чий фен сте :)
230
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РадославНесъществуваща, защото вие спряхте Хемус, коко метра простри Румен Радев и Кирил Петков от Хемус про положение, че строежите вече бяха задвижени. Защо Асен Ваилев заяви официално, че АМ Хемус не е приоритет и 480 млн лв се вземат от тази сметка и се дават за бираба с Ковид?
229
5
 
1
 
! Отговори
светил преди 2 години
До Радослав - Ти да не си му светил, бе момче? Нещо много си сигурен. Май си фен на Здрасти, аз съм Наско-*** и Кирчо -кокорчев. Сегашните да отговарят - долу ДС агентите на простите п*
228
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РадославЕдна година не е малко време, какво налрави за една година.Например, колко метра построи Петков от газовата връзка с Гърция, при положение,че е министър на икономиката от Май месец 2021, когато излъга че не е канадец.Тази връзка по договор е с краен срок 31.12.21 г Защо още не е пусната, защо нямаме доверсификация все още?Коя е причината?
227
0
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 270 тия глупости прочетени в комсомолски право от оргиите на младежкото БКП (гроб) ги остави! Кажи реално! Пътя Русе - В. Търново леш, магистрала Хемус несъществуваща, Магистрала София - Бургас черна пътека прокарана от стадо Свинетки през саваната! Падащи парчета бетон от мостове и тунели върху данъкоплатците! 2 милиона българи евакуирали се от България заради постиженията на преродения ви комунистически вожд! Аз 1 път като хората в България не съм видял!
226
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 270 Ремонт на ремонта на ремонта, гербав трроле
225
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 271 Защото сключихте договор с кофти гръцка фирма и ние не можем да го развалим, както всичките ви и,д,и,от,ски договори срещу подкуп.
224
1
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 266: ей го поредния анонимен комунист от младежкото БКП! За разлика от теб аз за комунисти не гласувам! Просто Киро е некадърен, но няма как за 1 година да направи нещо което вашата любовница на бай Тошко не направи за 12 години, но изхарчи пари за 5 пъти повече неща! Стига си се лъзгал и извъртал, а отговаряй конкретно на зададените въпроси! Писна ми от комунистическите ви номера! Отговаряй бе, не искам да ти слушам глупостите за просто Киро, тях си ги разказвай на оргиите на младежкото БКП