Борисов се подигра с "Просто Наско", поиска тест за наркотици

Лидерът на ГЕРБ с остри критики към управляващите
9 апр 2022 17:05, Анисия Иванова
418

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи остри критики към управляващите. Той коментира действията на кабинета и водената политика по време на среща с партийния актив в Хасково."Как не виждате как ви грабят? Вече хазната е празна. Румен Радев избухна. Слави Трифанов ги направи на саздърма", каза той.

Борисов засегна всички теми от вътрешнополитическия дневен ред, започвайки с видеото на министъра на културата Атанас Атанасов, което породи бурни реакции в социалните мрежи.

"И вие излъчихте просто Наско? Да ви пожелая щастлив ден! Да ви пожелая щастлив уикенд! И да си пожелая да влезе някой в парламента и Министерския съвет, и да направи тест за наркотици на управляващите и опозицията", каза саркастично Борисов.

Още по темата

Той взе отношение по казуса с пътищата и избора на гуверньор на БНБ. Благодарение на техните игрички вече гинат хора по пътищата – заради Кирил и Асен. „Тракия” е в окаяно състояние, а „Марица” тъне в боклуци – една година нищо не е пипано. Един метър не са направи, една лъжица асфалт не са изсипали една година, заяви Борисов.

Според него проблемите на това правителство са дошли много преди войната в Украйна и тя не е повод за оправдание.

"Трябва да се остават да се сринат до край, имат много могъщи покровители, олигарси с много пари", заяви Борисов и заръча на депутатите от ГЕРБ да спрат с призивите за оставка, а да посочват на хората всяко едно нещо, което ще им бъде откраднато.

Лидерът на ГЕРБ отново заяви, че най-големият грях на президента Румен Радев е, че е разделил народа, още със съставянето на първото служебно правителство. В момента всичко минава през Румен Радев – той носи отговорност за това, което се е случило, посочи Борисов.

Според него нито сърбите, нито унгарците са се подвели като нас. Ние се подведохме по Харвард – ето ви резултата, заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 307 Ще стигнем и до санирането на свинетка. Там що пари угробихте.
262
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 314 Ами Витиня, дето ги вдигнахте да протестират?
261
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 311 По-лесно ще е Вие да изброите кое не е :)
260
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РадославИ кое се разпада, дай ми пример?
259
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 308 Е, защо лъжете сега :) Кажете си :)
258
3
 
7
 
! Отговори
:/ преди 2 години
Мразя борисов
257
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кое е точно за реминт, изброй ми го?
256
1
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 303 защото когато се строй нещо ново не се залагат пари за моменталния му ремонт! Ти като си купиш нова кола от магазина залагаш ли 30 бона за ремонт още следващия месец? Нали нямало кражби при комунистите от гроб? А още не е пуснато в експлоатация и вече се разпада! Коларските ви пътеки дето са ви гордост са леш и сте толкова прости, че изкарвате като недостатък на следващите, че не могат да смогнат да ремонтират разпадащите се чисто нови и уж още гаранционни постижения!
255
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 305 Какво не е била. Всичко, което сте построили или е за ремонт, или е в ремонт. И от ремонтите пак крадете.
254
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2 лв на месец
253
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лиляна после построи Стара Загора-Карнобат, направи и по голяма част от санирането в България, постави началото на винетната система, повече проходи се събират и затова се теминтураха и толкова много пътища.Сега вие нямате хора като нея и затова държавата затъва, не е чудно, защото вие сте комунистически и,диоти, слаби ученици,двойкаджии. Вас вечно такива като Радев ви буатаха напред. Радев си уреди навремето и той като Петков любвоницата на два трудови договора в Граф Игнатиево.
252
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко е заплатата на мъжа на севда, гербав трроле? Нали всичко знаете. Кажете!
251
0
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 296 Абе за Ленчето не споря, ама и тя като Лиляна Свинетзилова я тикат напред, но поне кокорчи има малко по човешки вкус и си пада по нещо младо, а не по тлъста *** като Лиляна Павлова Свинетзилова която смени 30 министерства, че накрая се наложи специално за нея министерството да измислят, само и само да се води на заплата! Та с какво сте по добри от новите? Да Ленчето заплатата 14 бона, а заплатите на цяло ново министерството за да има пост за Лилянчето колко струваха? Нещо за това?
250
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До уточнМи, аз пътувам по нея целогодишно и не е непроходима през зимата. А като е за ремонт ти защо не я ремонтира, двете пропаднали ленти защо не ги оправи, а?А бе, червен *** сюртук?Вместо да даваш заплати по 15 000 лв на любовнйциъе си на държавна служба защо не оправи за една година тези ленти?
249
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 301 За вас е смешно, защото сте сикаджии, ама в нормалните държави държавните органи не нарушават законите :)
248
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, ай ся документите виновни?На крив премиер документите му пречат.Измисли нещо друго, че си смешен като повечето пикаещи на Орлов мост.
247
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 296 А на шехерезадов колко е, гербав трроле? Плюс джипа и подкупите :)
246
4
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 283: уау, голямото постижение, за 12 години управление 85 км коларска пътека направени! Какво невиждано постижение! И София - Бургас не е магистрала, а пътека защото е две ленти, вълнообразна, без маркировка и на много места без светлоотразителни елементи! Ако искаш да видиш магистрала отиди до Гърция, там ще видиш какво е магистрала! Така наречената пътека на бай ви Тиквондур не минава дори за второкласен път, но е на цена магистрала България - Марс!
245
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Anonimen 291 То още няма много нови назначения. Ако има такива, значи са вашите :):):)
244
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РадославАкоНо досега не е показал никакви такива индикации, освен, че заплатата на любовницата му е вече 13 690 лв. За Просто Лена става въпрос,А времето върви, то не чака хира сметки китки, които не умеят да държат автомат и не знаят откъс стреля той?