Борисов се подигра с "Просто Наско", поиска тест за наркотици

Лидерът на ГЕРБ с остри критики към управляващите
9 апр 2022 17:05, Анисия Иванова
418

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи остри критики към управляващите. Той коментира действията на кабинета и водената политика по време на среща с партийния актив в Хасково."Как не виждате как ви грабят? Вече хазната е празна. Румен Радев избухна. Слави Трифанов ги направи на саздърма", каза той.

Борисов засегна всички теми от вътрешнополитическия дневен ред, започвайки с видеото на министъра на културата Атанас Атанасов, което породи бурни реакции в социалните мрежи.

"И вие излъчихте просто Наско? Да ви пожелая щастлив ден! Да ви пожелая щастлив уикенд! И да си пожелая да влезе някой в парламента и Министерския съвет, и да направи тест за наркотици на управляващите и опозицията", каза саркастично Борисов.

Още по темата

Той взе отношение по казуса с пътищата и избора на гуверньор на БНБ. Благодарение на техните игрички вече гинат хора по пътищата – заради Кирил и Асен. „Тракия” е в окаяно състояние, а „Марица” тъне в боклуци – една година нищо не е пипано. Един метър не са направи, една лъжица асфалт не са изсипали една година, заяви Борисов.

Според него проблемите на това правителство са дошли много преди войната в Украйна и тя не е повод за оправдание.

"Трябва да се остават да се сринат до край, имат много могъщи покровители, олигарси с много пари", заяви Борисов и заръча на депутатите от ГЕРБ да спрат с призивите за оставка, а да посочват на хората всяко едно нещо, което ще им бъде откраднато.

Лидерът на ГЕРБ отново заяви, че най-големият грях на президента Румен Радев е, че е разделил народа, още със съставянето на първото служебно правителство. В момента всичко минава през Румен Радев – той носи отговорност за това, което се е случило, посочи Борисов.

Според него нито сърбите, нито унгарците са се подвели като нас. Ние се подведохме по Харвард – ето ви резултата, заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До бля-бля 340 Дежурният гербав тррол :)
282
3
 
14
 
! Отговори
бля-бля преди 2 години
Едно чекименто тука от сума ти време само си пише и само си отговаря.
281
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Радослав 337 Те са на заплата, не са искрени във възхвалите :)
280
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БГ реалност 336 А, мързи Ви вече - копи и пейст започнахте :) Добре, по-лесен въпрос, гербав трроле, на вас колко плаща баце :)
279
4
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Предавам се: по вероятно е ром да стане образцов гражданин и данъкоплатец отколкото комунист от младежкото БКП да даде смислен отговор! Няма да си губя повече времето с червенокнижковците на тиквата! Още са в БКП горките! Знаят да си рецитират пионерските и комсомолски девизи! Светът може и в 22 век да влезе, но комунистите ще си останат в 20 век и ще си възхваляват вожда и комунизма!
278
18
 
25
 
! Отговори
БГ реалност преди 2 години
Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка и харварските джендърчета, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални, а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството начело с П`рост-о Киро и милиционера с 12-те ке`нефа.
277
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ? ? ? 333 Щом каскетът ви не е повдигнал обвинение, това е поредната ви лъжа, гербав.
276
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Радослав 331 Гербав трроле, само да обиждате можете :) Какво стана със заплатата на севдин :)
275
7
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 326: и какво е направил вожд Тиквондур за България? Да не е вадил лично от джоба си пари бе? С чий пари са постиженията на тиквата ти бе? Нали с нашите данъци е направено всичко бе некадърен комунист! Ти какво си мислиш? Че всичко е направено лично от тиквата като е размахвал кирката или от неговия джоб е платено? Всичко построено и постигнато е дело на българските данъкоплатци! А не на свещения ти хелоуински фенер!
274
9
 
1
 
! Отговори
До Радослав преди 2 години
ЕбаTи спрелия глетав маняк дето си, пъленташак бро, толкова глетаво закостеняло парче и истинска калинка на властта
273
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Радослав 327 Такава му е опорката, колега :) Друго не могат да измислят :) Те изобщо не могат да мислят :)
272
4
 
7
 
! Отговори
Бг преди 2 години
Тиквата
271
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 326 Никой не се сравнява, гербав. Вие сте долната граница, която не бива вече да се достига :)
270
2
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 319: ей комунист жалък! Червен ще викаш на тоя в огледалото и на колегите си на съборите на младежкото БКП! Отговаряй като те питат бе! Стига си се лъзгал като риба! Отговаряй бе комунист! За пореден път ти казвам! Като не съм фен на тиквата ти, не съм автоматично фен на просто Киро! Набий си го в комунистическия мозък! Вече няма само комунисти и капиталисти! Вече не сме 1989г. Мини в 21 век бе комунист!
269
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, де, гербав трроле, колко ще чакаме за заплатата на севдин? Не сме Ви питали за тази на Лена Бориславова, а ни уведомихте. Сега 4 пъти Ви питам, мълчите.
268
6
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 314 анонимната - магистрала Бургас - София, Хемус, във Варна моста, Метрото в София дето тече, Графа в София, Витиня дето вече мухляса, стиропореното обличане, тангентата на София, електронното правителство, фърколетире от САЩ като за начало? А като се наложи да гледаме за бомбоубежища какво се оказа? Че почти няма защото не са поддържани! Ето ти нагледно колко напред мисли младежкото БКП! Бомби ако паднат ще се крием под шкембето на тиквата!
267
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 319 Ами върнете парите и ще го направим. Къде са парите, гербав?
266
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНе, кажи ми ти кое е? Изброй ми участъците по километри, населени места?
265
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво стана със заплатата на севдин :) Чакаме, гербав трроле :)
264
5
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 307: какво саниране бе? Лепене със стиропор които почна да пада 2 месеца след поставянето му! Ти знаеш ли какво е саниране и какво изолиране? Саниране на панелните блокове означава да се отворят заварките на плочите, да се презаварят за да се удължи живота на блока! Като се скъсат заварките стиропора ли ще държи блока цял? Налепили 5 блока с 2 листа стиропор за няколко милиарда и вече колосалното постижение! А, че още на следващия месец хората започнаха да се оплакват от мухъл?