Борисов се подигра с "Просто Наско", поиска тест за наркотици

Лидерът на ГЕРБ с остри критики към управляващите
9 апр 2022 17:05, Анисия Иванова
418

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи остри критики към управляващите. Той коментира действията на кабинета и водената политика по време на среща с партийния актив в Хасково."Как не виждате как ви грабят? Вече хазната е празна. Румен Радев избухна. Слави Трифанов ги направи на саздърма", каза той.

Борисов засегна всички теми от вътрешнополитическия дневен ред, започвайки с видеото на министъра на културата Атанас Атанасов, което породи бурни реакции в социалните мрежи.

"И вие излъчихте просто Наско? Да ви пожелая щастлив ден! Да ви пожелая щастлив уикенд! И да си пожелая да влезе някой в парламента и Министерския съвет, и да направи тест за наркотици на управляващите и опозицията", каза саркастично Борисов.

Още по темата

Той взе отношение по казуса с пътищата и избора на гуверньор на БНБ. Благодарение на техните игрички вече гинат хора по пътищата – заради Кирил и Асен. „Тракия” е в окаяно състояние, а „Марица” тъне в боклуци – една година нищо не е пипано. Един метър не са направи, една лъжица асфалт не са изсипали една година, заяви Борисов.

Според него проблемите на това правителство са дошли много преди войната в Украйна и тя не е повод за оправдание.

"Трябва да се остават да се сринат до край, имат много могъщи покровители, олигарси с много пари", заяви Борисов и заръча на депутатите от ГЕРБ да спрат с призивите за оставка, а да посочват на хората всяко едно нещо, което ще им бъде откраднато.

Лидерът на ГЕРБ отново заяви, че най-големият грях на президента Румен Радев е, че е разделил народа, още със съставянето на първото служебно правителство. В момента всичко минава през Румен Радев – той носи отговорност за това, което се е случило, посочи Борисов.

Според него нито сърбите, нито унгарците са се подвели като нас. Ние се подведохме по Харвард – ето ви резултата, заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
5
 
13
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Аз съм също за това, на Киро да му се направи тест за дрога. Някой път изглежда точно като напушен. Да не говорим за нервните му изблици. Не ми харесва този човек. Все повече хора говорят, че взема. Да му се направи тест и да се разбере!
302
10
 
20
 
! Отговори
игнорирайте преди 2 години
Тоя още ли раздава оценки, още ли казва кой какъв е, още ли се подиграва? Игнорирайте го вече.
301
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз съм за тест за наркотици в парламента, и за алкохол да има. Мен ме тестват на работа, от която животът на никой не зависи, а от решенията в парламента зависим всички.
300
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това да ти се подиграва милиционерски крадлив неук шлангаджия ,незнаещ дума на език различен от банкянски ,но за сметка на това експерт по усвояване(крадене) е меко казано несериозно.
299
2
 
9
 
! Отговори
ШЕФ НА КОМИСИЯ преди 2 години
КАК СЕ СТАВА ШЕФ НА КОМИСИЯ ПО КУЛТУРАТА НА БГ ПАРЛАМЕНТ- ДОБИВАШ ВИЗИЯ НА НАДРУСАН АЛКОХОЛИК, ПИШЕШ ТЕКСТОВЕ НА ТЕЖКА ЧАЛГА ПОКАЗВАШ СРЕДЕН ПРЪСТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ И ШАТ НА ПАТКАТА ГЛАВАТА- ТИ СИ ШЕФ НА КУЛТУРАТА ИНОВАТИВЕН МУТРЕНСКИ МОРАЛ И ВИЗИЯ.....
298
1
 
8
 
! Отговори
ИНОВАТИВЕН МОРАЛ преди 2 години
ЗАЯВЯВАШ НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ КОРУПЦИЯТА НО ТИ ПЛАЩАТ 250 000 ЛВ И СТАВАТ МИНИСТЪР
297
3
 
11
 
! Отговори
МОРАЛ ПО МУТРЕНСКИ преди 2 години
МАМИШ ПАРТНЬОРА СИ, ТОЙ ТЕ ОСЪЖДА, ПРАВИТЕ ИЗВЪНСЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ И СТАВАШ МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ- НОВ, МУТРЕНСКИ ИНОВАТИВЕН МОРАЛ НА КРЕМЪЛ РАДЕВ
296
4
 
8
 
! Отговори
1 преди 2 години
До ШибиРиби,ние искахме да свалим,пожарникаря,с розовите чорапи,и го направихме.
295
8
 
18
 
! Отговори
вижда се преди 2 години
Тиквата има много големи психически отклонения !!
294
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наско за една ракия кой знае какви нередности е одобрил
293
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не трябва да се употребява алкохол по време на работа.
292
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакаме протест на ГЕРБ пред руSSкото поZолство. Ясна позиция трябва. Пияндето от министерство на културата да си подава оставката
291
3
 
3
 
! Отговори
михааaaaл преди 2 години
Дядо Господ доста коне е изморил и изпотил да обикаля, за да ги събере в това правителство.
290
7
 
16
 
! Отговори
Хах преди 2 години
Бобе, май ти е мъка,че вече не си звездата и не бягат след теб разните му там репортери и журнала. Та реши Бобе да припомниш за себе си, като изръси мисъл и слово, та белким те забележат и върнат като премиерче, което освен да митка с джипката, друго така и не правеше кога бе на власт.
289
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадците от ГЕРБ и ДПС няма да се върнат на власт, колкото и да им се иска!!!
288
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов ..............скоро в затвора!!
287
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ром трябва да бъде обилно напоен с бензин и запален публично! Така би било най-справидливо!
286
5
 
13
 
! Отговори
Путкрепител преди 2 години
Мнението на Бацюхин за наркотичен тест на онези гаулайтери из Парламент, Мин. Съвет, а защо не и пРезидентура, хич не е за подценяване.
285
6
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
За Разбойко тест че е нормален.
284
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махайте го вече този вонящ политически труп! Никой не се интересува от гербавите. Даже дружката им, мазният вебер не иска да си мръдне пръста за тях, ако не му платят :)