Гуцанов: Важно е да приемем актуализацията на бюджета

Обяви, че БСП се държат спокойно
10 юни 2022 16:52, Росен Стойчев
18
Гуцанов: Важно е да приемем актуализацията на бюджета
Снимка: БГНЕС

„Първото и най-важното е да бъде приета актуализацията на бюджета и аз се надявам, че там ще се намерят народни представители или групи, които да подкрепят предстоящата актуализация на бюджета, защото то касае спокойствието на всички български семейства и нормалното развитие на икономиката на държавата”.

Още по темата
Това обяви народният представител от БСП Борислав Гоцанов пред Нова Нюз.

Депутатът допълни и че БСП не е хвърляла обвинения и през цялото време се е държала спокойно. „Мисля, че БСП е стабилизиращият фактор, безкрайно необходим на държавата”.

В пленарна зала Гуцанов е оптимист, че „здравият разум ще надделее”. Той не пожела да влиза в хипотези какво би се случило при гласуването на бъдещите предложения за нови  министри.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП лъже " достойно" преди две седмици 21% увеличение на пенсиите и после ....станаха 10%, но пък от октомври таван 3400лв. Браво БСП много сте " достойни". Това ви е последното достойнство.
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До кажи 12 Няма да има увеличение от 21%, щото големите пари ще се дадат за максимални пенсии. На бедните по 30 лв., на богатите пенсионери по 500 лв. отгоре.
14
0
 
6
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Какъв стажилизиращ фактор е БСП бре Гуцанов? Явно младите не помнят как фалирахте три пъти страната , направихте долара 3000лв , създадохте мутри и олигарси и изнесохте парите на хората! Начело е Корнелия Импексова , Р. Овч, Драго газта , специалиста по фалити Гечев! И ако не бяхте подкрепяли просто Коро да тегли големи заеми , с които да подобрявате социалното положение на хората , беше добре! Отивайте си по бързо!
13
1
 
5
 
! Отговори
Гневен: преди 1 година
Червените муфтаджии нон стоп бръщолевят за актуализацията на бюджета.Треперят от нетърпение да докопат парите,за да ги ограбят отново!Демагозите си мислят,че като повтарят непрекъснато колко ги е грижа за българските домакинства,някой им вярва! Никой от БЪЛГАРИТЕ не е видял и стотинка от липсващите милиарди,народът ни е потънал в нищета и мизерия!На управляващите ни *** им трябват още пари,за да крадат и да окумват бандеровците с бездънните им екстри! Фалират ДЪРЖАВАТА ни!Оставка !!!
12
0
 
6
 
! Отговори
Гуци-Гуц преди 1 година
На Коледа стават чудеса, а свитене стават на луканки!
11
0
 
7
 
! Отговори
кажи преди 1 година
гуцанов , защо няма да увеличите пенсиите с така обещаваните от теб 21.6 % , а обявихте 10% ,и въобще обсъждахте ли ги тия 21.6%. ? всъщност ше има ли и 10% увеличение ?
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си бяхте свършили работата декември месец! Нали оня ококорения голям финансист се пише! Сега просто се разкарайте! Повдига ми се от вас! Най бързо опротивялите ми властимеещи ! Вън! Избори ! Веднага ! Ще гласувам за Костя, ако продължавате да кв_ичите!
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разкарайте се веднага! Не ви вярвам! Всичко което искате да направите ми се струва че е в мой ущърб ! Просто се махнете!
8
2
 
12
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
Гуцанов,по важно е да си ходите. Този турлю гювеч го видяхме вече какво може.
7
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До да беАбе вие би полярни ли сте или просто сте прости. Нали искате промяна, по-ниски цени на горивата.... как да стане според теб. Както се знае горивата са на хора на Борисов. Целта е цените да не падат за да падне правителството и неграмотната мутра да се върне на власт.
6
1
 
9
 
! Отговори
!! преди 1 година
Къде са парите бе , айдук ? На всеки три месеца -актуализация ! Оставка , съд и затвор !
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей този като говори за бюджет и ме втриса. Още един светъл носач на промяна.
4
1
 
14
 
! Отговори
да бе преди 1 година
Актуализация означава нови заеми и нови кражби . Вън , мо ше ници !
3
8
 
1
 
! Отговори
Спеца преди 1 година
Гуцанче , важно е но само за народа !За Бойко ,Слави и останалата мафия е важно да има брожение и недоволство в хората ,за да яхнат парите на Европа и да крадат пак с пълни шепи!Най-вероятно е обаче селския хитрец Славчо и банкянския крадец Бойко да останат с пръст в устата!
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си ходиш, а?
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важно е д приемат бюджета, за да има за гепене