Божанков, БСП: Радев е най-голямото ми огорчение в политиката

Коалицията миналата година излязла да защити президентската институция
18 юни 2022 12:29, Елка Василева
89
Божанков, БСП: Радев е най-голямото ми огорчение в политиката
Снимка: архив, БГНЕС

Депутатът от ПГ на "БСП за България" Явор Божанков определи президента Румен Радев като най-голямото му огорчение в политиката.

Още по темата
В публикация в социалните мрежи Божанков написа: "Началото на тази коалиция започна с протестите миналата година. Излязохме, за да защитим президентската институция от атаките на мафията.

Застанахме заедно на площада. Въпреки различията ни. Останах над 200 дни. Направих го заради институцията, за България и за Радев. Съжалявам само за последното.

Днес същата мафия атакува друга институция - Народното събрание и председателя ни Никола Минчев.
    
Една и същия мафия. Един и същ президент. Едни и същи хора на площада. Този път без президента," написа Божанков.

Реакцията му идва след вчерашния коментар на държавния глава, че българският парламент не е тържище. По думите на президента и двете страни в парламента убиват надеждите и доверието на българите в политическата класа - с речта, поведението си и с братуването между политически противници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отивай на гей парада бе, заведи със себе си Кирчо гриндъра, кокорчо и руди гела с бръснатото д...
33
5
 
19
 
! Отговори
Боби преди 1 година
Радев е прав, а ти се изтрий млякото от устата. Далече си от Президента, но ще загубите при избори и сте на предел за влизане в НС.
32
3
 
4
 
! Отговори
Бау преди 1 година
Ами! Прави сте да считате, че преизидента Ви се разърда само когато Гешефтурника нападна барлогата му и сега е малко гузен, като дамичките от ИТН и Греб, когато безсъвестно гласуваха убийството на Никола Минчев!
31
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев е поставен от решетников, за да клати България.. Няма БСП, няма ГЕРБ, щом са против руските интереси.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До мдаааа..35, и двамата са част от профанизацията. Липсата на лустрация и изчистване на/от *** след 89-та, доведе до това положение.
29
9
 
3
 
! Отговори
Vans преди 1 година
Напълно прав е. Подкрепям Радев, но последните му изказвания не са на място, още повече, когаъо тернативата е герб + дпс
28
2
 
11
 
! Отговори
баба Пена преди 1 година
Тоя поплювко пък кое е?
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аве що всичките БСП сте такива зализани и мазни, невзрачни и изглеждате като осмокласници
26
3
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Божанов ти чуваш ли се какви ги приказваш или така аланго БКП били новото ужас а ти се махай по неотложност *** 8 поколение излезли да лъготят ей оставка
25
3
 
8
 
! Отговори
да бе преди 1 година
Божанка, разочарованието от вас е много по-голямо. Мафията сте вие, тази безпринципна коалиция, слуги на краварите. Да видим колко гласа ще имате на следващите избори. Кака *** ще докара БСП до положение да се бори да мине 4%.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя невзрачен дечко, много взе а се изявява нещо.
23
4
 
13
 
! Отговори
До 16 преди 1 година
Румбата да се качва на самолета, обаче с него да се качат Корнелия, Божанковци, баджанака Свиленски, МС начело с Кирчо и Кокорчо, в първа класа семейство Лорер и дедо Еконтий, те на лукс са свикнали, обаче Лена и Линда как ще се разберат не зная! Едната май няма да излети! Та така, хората чак тогава ще си отдъхнат! После един господ знае какво ще ни дават угодните на управляващите телевизии: БТВ, Нова и БНТ!
22
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това на снимката момче ли е или момиче?
21
5
 
16
 
! Отговори
Сатир преди 1 година
Днес същата мафия атакува друга институция - Народното събрание и председателя ни Никола Минчев. - Момче ти кое поколение комунист си, трето, четвърто?
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама ти пак ли се изказваш бе
19
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Нали беше мутри вън, преди две години! Сега пак управляващите били мафия! Наблъскахте се в парламента все младоци с малко трудов стаж или без такъв, на експерти ни се направихте, а работа за пет стотинки не свършихте! Оставихте народа сам да се оправя с инфлацията, която вие ни я докарахте, а НС превърнахте в Уолтстрийт! Продават се и се купуват депутати, милионите за нищо ги нямате, само и само да натъкмите някакво праламентарно мнозинство, което да гласува угодно на Кирчо и Кокорчо!
18
4
 
14
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 година
Червенобузият и червеногъзият,да се вземат за ръце и да бъдат български президент,а не руска ***.Той е главният виновник за трите народни събрания да играят под руската балалайка и да рои партизански президентски партии.Ако не върви на майната си,русофилски ***.
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Божанков какъвто е Радев такива сте и вие. Пълно разорочавоние от БСПи вашият Радев когото издигнахте. БСП нема да получи повече от 7-8 депутата на следващите избори. Дървата се увеличиха, износът си върви, телекомите вдигнаха цените, спекулата върви.Пенсии не са преизчислени отлагате. Оставка.
16
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Румбата да се качва на самолета и дим да го няма! Пълен измекяррр!
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз па...завършил най-готиния университет и работил малко при тати.БСП ли - вън (най вероятно) надявам се.Не ,че Радев не е разочерование.