Бойко Борисов: ГЕРБ дава зелена светлина на РСМ за ЕС

По-добро от френското предложение нямало
Обновена: 22 юни 2022 11:34 | 22 юни 2022 11:34, Камелия Цветанова
777
Бойко Борисов: ГЕРБ дава зелена светлина на РСМ за ЕС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ категорично подкрепя френското предложение за РМС. Той призова премиера Кирил Петков да се престраши и да го внесе в Народното събрание за обсъждане.

„Ако все пак се осмели този страхливец и лъжец, ще има подкрепата на депутатите от ГЕРБ да дадем зелена светлина на Северна Македония и Албания за ЕС“, отсече Борисов.

Още по темата

„Вярвам в президента Макрон и в ЕК. До този момент всичко добро, което се е случило в България е благодарение на ЕС. Наслушах се вчера на смелчаци как не ги е било страх. От какво? От мечки“, коментира той.  

Според него премиерът и управляващо мнозинство взимат тежки и непопулярни решения, а сега след като ЕС иска разширяване, как така може министър-председателят да казва, че не е чел френското предложение.

„Петков разчита на това, че ние сме истинска евроатлантическа партия, а за разлика от него ние не сме толкова смели, но знаем да си вършим работата. Френското председателство е дало най-добрата рамка, по-добра не може да се направи“, настоя Борисов.

Той смята, че за последните 6 месеца българското правителство и това на РМС не са свършили нищо.

„Евтин пиар, че литкат на самолетче, нула, всичко е нула, а председателството на Франция дава прекрасно предложение. Кирил Петков си позволява да лъже в Брюксел, че на Слави Трифонов министърката му пречи, че ГЕРБ му пречат на честното, лъжливо момче“, каза лидерът на ГЕРБ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


777
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
527
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС оглави протеста на Възраждане.Ха ха ха
526
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Главният виновник за всичко случващо се е базСлавен Четрифонов.Проклет да е!!!Склеротик,множествен при това.
525
1
 
0
 
! Отговори
МАЗАВО преди 1 година
Исус укрополски МАЗАРЕТ. БОСПОР.........Масонска МАС..........всички Араби са бившите Християнски богаташи скарали се със Големия Шеф да не му хранят и издържат смрад просещите европейци нямащи пари заради варварските им войни ............Мохамед име като на грък Архимед а арабина от симпатия към гръцка Никой кръстил ОТКРИТИЕТО си Алкохола на гръцкия му враг Алкивиад управлявал сякаш пиян залян и успял при саморазгрома
524
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов е не просто престъпник, той е рецидивист, избран и лансиран от ДС-КГБ мафията във върховете на държавната власт! ДС-КГБ генерал Бригадир Аспарухов, който с активно мероприятие свали първото законно демократично правителство на Бългапия - на СДС с всичките му грешки и несъвършенства !!!, а след месеца заедно с друг всеизвестен рецидивист ДС-КГБ генерал Любен Гоцев назначиха Борисов в правителството та доведения пак от тях премиер Симеон!.. Те му създадоха и партията, като възложиха тази задача на Цветанов, чийто баща знаем какво правеше в ДС
523
1
 
6
 
! Отговори
САТАНАТА преди 1 година
Трите мутанти в Украйна веднага да се завърнат в България и да му опроснят акъла !
522
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом Борисов казва, Възраждане също е за вдигане на македонското вето.
521
0
 
4
 
! Отговори
Бау преди 1 година
До до четох предложение! За мен въпроса не е само относно съдържанието на френската оферта, по скоро има добри неща за нас, щом македонското ВМРО се вдигна на бунт срещу него. Въпроса е, че тези, които наричат Кирил предател, защото щял да приема това предложение и го свалят от поста с този мотив, сега казватч че работата е другаааааа!
520
2
 
4
 
! Отговори
до четох предложение преди 1 година
Пак плюеш наизуст. Първата точка е признаването на Цар Самуил за български цар, по-нататък пак за историята се казва Македония да не променя исторически извори и литаратура, касаеща историята на България. Отделно е посочено да има две срещи между двете държави относно историческото наследство. 99% от българите са като тебе. Някой нещо казал (в случая Рундю каза, че приемането на този договор би бил национално предателство) и всички вкупом му вярвате. Защо не си правите собствени изводи, а приема
519
1
 
2
 
! Отговори
Бау преди 1 година
И все пак Борсов се изказа по въпроса, а президента ви само назидава Кирил и заема героични сериозни пози! Нападнхте Кирча, след час го гоните, а искате да поеме отговорност!
518
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предател ,подлец и продажник.Престъпника от с.Хераково ,общ.Банкя просто плаче за килия.
517
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македония ,Македония . Те ти Македония. Всичко е пунта мара. Кокала е важен.
516
1
 
4
 
! Отговори
На хранилката преди 1 година
ГЕРБ дава зелена светлина на РСМ за ЕС а на Путин 3 милярда и тръба да не е капо . Борисов топа топката по средата и мисли че е много умен
515
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
браво,така се говори,Бойко,но не знам защо ти е да се занимаваш с този неблагодарен народ,дето им осигури охолен и безгрижен живот,а те от безбожната си лакомия не го оцениха,милионери са и пак не им стига,остави ги да се оправят,сами са си избрали,което имат,македонците ще им върнат всичко,което българите причиниха на човечеството,има карма и колкото и да се имат за богоизбрани,тук и техния господ не може да им помогне
514
0
 
2
 
! Отговори
Бау преди 1 година
До Д-р Исня! Ха-ха-ха! Патил си с някой баш майстор на който си платил в аванс и сега си скубиш доверчивата картуна, нали!? И споделяш опита си с политическия елит!
513
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРЕВОД: СЛОЖЕТЕ МЕ ПАК ЗА ПРЕМИЕР, ЗА ДА СЛУГАРЯ КАКТО СИ МОГА И СЪМ ДОКАЗАЛ 12 ГОДИНИ.
512
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук има 700 коментара. Сигурно 650 от тях обвиняват Борисов в национално предателство и слугинаж на чужди интереси. Защо? Какво в предложението на Макрон не ви харесва и ви кара да сатанизирате Борисов? Или просто по инерция си плюете.
511
3
 
8
 
! Отговори
Есаул преди 1 година
Вчера на Том Биков бе припомнено, че преди 10 лета е рисувуал Борисов като карикатура на диктатор и долната му бърна започна да вибрира!
510
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шефа на Възраждане.
509
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелия Нинова имотна милионерка в САЩ........Бойко имотен азазел на правоверния Бай Ердоган............Абе в тоя сайт некъв преди години промиваше мозъци как Велико червен турски военен успешно щял да опази Християни у нас от лошия англичанин и лошия американец.........Ашколсун таратор бей. да не си тоя същия
508
2
 
0
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 година
Всичко, което е "Първо дайте, па после ще си оправим сметките" е шарлатанска история, предназначена за много и изключително гладки и наивни мозъци. Не знам тези какво ще вземат за да ни предадат, но това звучи толкова изтъркано, че само новородено може да се хване на тая въдица.