Борисов за ПП: Радев, който ги създаде, вече за тях е "оня"

Това е година на застой, ще влезе в учебниците, каза още той
5 юли 2022 14:00, Нели Христова
198
Борисов за ПП: Радев, който ги създаде, вече за тях е "оня"
Снимка: БГНЕС

"Ники Грозев заслужаваше да му посветим тази победа", заяви Бойко Борисов, който благодари на всички, че са се мобилизирали за предсрочните кметски избори в Нова Загора. Той се включи с видео по фейсбук.

Още по темата

ГЕРБ спечели кметските избори на 3 юли. Бившият премиер се среща с новоизбраната кметица на Нова Загора Галя Захариева.

Борисов коментира: "Представете си, ако беше обратното. Сега мълчат. Те дори не си познават кандидатите си, не си знаят безродието. Единият кмет, другите са се събрали комунисти и жълтопаветници, но да не ги обиждаме, а да им покажем, че работата си има своето значение. Вечерта преди изборите дори не беше минал бюджета и да благодарим на нашите депутати, че и на Каримански и Йордан Цонев - хора, които разбират от финанси... имахме един слаб бюджет, а ето какво стана. Не знам дали пенсионерите си дават сметка, че ако не се бяхме намесели, то увеличението им можеше да е едва 1%, а това при тази инфлация е нищо. Гечев, който сега е професор Гечев, световният шампион, който е фалирал над 20 банки, сега е в преговорите. А по негово време за 3 хиляди лева пенсия се купуваха 2 хляба. Един приятел от Америка ми се обади и ми каза: "Какво се оплаквате? Та вие - опозицията, управлявате, защото чрез бюджета се прави политика".

"Ние не поправихме бюджета - ние го прекроихме", допълни Борисов. "Този лош сън с тези хора ще отмине и ще трябва да се поправя държавата. Чак сега ни дойдоха на сгода - през бюджета да защитим бизнеса."

Това е реалната спирачка на инфлацията, смята Борисов.

"Тези обещаха по 4 магистрали! Помните ли? По три моста, пет ли, три ли тунела - какви ли не лъжи и измами. Къщичка за къщи няма построена, една дупка няма запълнена, една пешеходна пътека боядисана...", припомни лидерът на ГЕРБ.

"Година и половина застой. Това ще влезе в учебниците по строителство", заяви Борисов за управлението на "Продължаваме промяната" (ПП).

"Говориха и нагнетяваха, че ще купим изборите, а през това време те купуват цели парламентарни групи и депутати", допълни той. "В моментна пред очите на медиите се купуват и продават гласове. Защото един депутат е носител на около десетина хиляди гласа, защото отпред е бил Борисов, Слави или Коцето от "Възраждане".

"То купуването не е само с пари, олио, захар или хляб, а с обещаване на постове – министерски и други. Ми това също е корупция!", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Та кое му е честното? Честното след 2-3 месеца – в края на лятото, когато си дойдат хората от почивка, да се направят избори и както ни подредят хората", допълни той.

По думите му по 300 милиона на месец излизат от джоба на българите със схемата за нафтата и бензина.

"Ще внесем за смесено гласуване, за да може да се вдигне избирателната активност. С тая ниска избирателна активност партиите не са много представителни. В момента преговарят партии с по 4-5-6%. Това е гротеска!", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

"400 тира с тухли минали току-така някак си – това го чух сутринта. Дали е вярно или не – не знам. Но си го говорят хората. Брутална контрабанда", каза Борисов.

По думите му е привнесена не инфлацията, а партийното ръководство, което ни управлява в момента.

"Стари енергийни лъвове лапкат много пари", отсече Борисов.

"Когато най не очакваха излезе Тошко Йорданов и Караджов и им разказаха цялата престъпна схема. Радев, който ги създаде вече за тях е "оня". Типичка българска неблагодарност", допълни лидертъ на ГЕРБ за действията на ПП.

"Слави им каза много хубаво - сега се задавят с власт. Това ще бъде агония.

За нас е най-добре да съставят правителство, защото ще се провалят отново", категоричен бе Борисов.

"Да гласуваш бюджет като опозиция на управляващата партия е катастрофа, но ние го направихме. Това е все едно, че на ръце ги носим", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я БОСА с лично изявление! Хайде , при патките на село там да упражняваш риториката си ! Може да вземеш и Карадайь, Копейкин и Славчо , четеримата танкисти и Пеевски за кучето!!!
132
4
 
7
 
! Отговори
Mopcku_ преди 1 година
дъртата мутра пак се показва от приятно аранжирана с *** и придворни кучета обстановка. Ха дано по-бързо му дойде времето да навлече раирано облекло и да зарадват народа.
131
4
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Какъвто си и ти за американските ти господари.
130
0
 
3
 
! Отговори
Говорих с един преди 1 година
До ВетановОт партията на Борисов по време на последните избори. Каза ми , че там работата e сложна .. демек ББ издига кандидат на ГЕРБ , но всъщност са с ДПС то и Тодор Попов .Е тогава ние за кого гласуваме , те с@ си изплели мрежите , а ние простите шарани само им помагаме , за да си живеят на гърба на хората, щото само пари не стига , трябва им и власт ч за да не влязат в затвора !
129
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
всички играят заедно щом този е на свобода
128
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
баца, не ставаш и за отходно отверстие нс слон, млъкни, омръзна до болка
127
5
 
7
 
! Отговори
1 преди 1 година
ДНЕС БГ.колко пъти ви пишем,не ни разваляйте хубавия летен ден,с фотографията на този индивид,той е никой,за 95 % от българския народ.
126
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скрий се бре, и ти си тиква за голяма част от хората ама не ти пречи всеки ден да бълаш глупости.
125
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
путин е кгб...увредени ценности,нарцист с его за власт,убива заради руските народи жени и деца...а народите му живеят зле и децата им умират безсмислено,само факти,плана му да създаде империя с парите на Свободният Свят пропадна,имаше частичен "успех" със зависимостите на политици,служби,администрация,журналисти,социолози и политолози манипулиращи обществата в ЕС..,дори ви убеждават да приемате убиствата в Украйна като..."нормално"за бога...!като хи.л.р!
124
7
 
7
 
! Отговори
ББ преди 1 година
приятели,путин обяви война на Света ни,заплашва с ядрени атаки територий на ЕС и Нато...за България ...сармат!...и ще се гръмне разбира се ако опита,обслужващите путин като борисов,копейкин,доган,нинова,болен,резидентО,янев...много са...те са ви враговете...те искат да сте им роби за да ви грабят!схеми с рашите...скъпи горива...и зависимости,от там храна,топло...заробват ви хора...за власт и грабежи...за пари!!!
123
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
доган се усети и опита да се покрие в росенец,ти наглееш!ще платиш цената разбира се,агент на кгб-дс си и слепите в европа го разбраха...разбраха и това как през хора като теб и меркел ,вебер,юнкер и плеядата...путин ги мина с 200,път напред няма...ще става още по...кърваво,САЩ се канят да прекосят океана...и тогава Бог да вие на помощ!!!приятели САЩ стягат багажа...малко остана...
122
1
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Ангелина- продължение от предишният ми коментар под номер 148- Ти мисли за "твоето чадо- Цветанов" ,който ти го "създаде" ,иначе щеше да продължава да носи някъде"главната папка"...А сега се прави на "републиканец" и "обикаля по телевизиите да обяснява ,че докато той е бил в ГЕРБ всичко е било само "евроатлантически ценности" и морал- за "справка" - видеото по задържането на бившият военен министър с " легни ,стани ,ти си абсолютен престъпник".Никой друг не може да ти нареди такова падение !
121
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
"Тънък и дребен хитрец си"....Обичаш да "галиш с рендето по чуждото его"....Разчиташ на ласкателството според дребните интереси.....,но все пак си доста обигран играч и трябва да знаеш ,че има и хора ,които отстояват своите принципни позиции ,без да се нуждаят от "Луцифер да ги потупва по рамото с ръката на ЮДА"и не забравят .Принципът "Разделяй и владей" е от древността ,та най- актуален и до наши дни ,защото нашите съвременници не могат да измислят нищо свое и казаното не е разбрано...
120
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен
119
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мата крадец си млъкни , това че държиш дерибеиите още по общините ще ги разкараме и тях мафиот
118
4
 
8
 
! Отговори
Буци преди 1 година
Бойко, ще ти се брат да се оттеглил, ама пашата, Маргина, *** и компания не ти дават. Няма отърване докато си жив - ще те ползват като просто тутка, каквато всъщност си от 2002 насам, Бойко. От мен да знайш!
117
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
""Година и половина застой. Това ще влезе в учебниците по строителство"---ГОДИНА И ПОЛОВИНА КЪМ ДЪНОТО,А НЕ В ЗАСТОЙ,Г-Н БОРИСОВ!!! ЗА УЖАС И ОГРОМНО РАЗОЧАРОВАНИЕ , Г-Н БОРИСОВ !!! НЕКАДЪРНИ И МНОООООГО АЛЧНИ-ТОВА СА ТЕ-ПРОМЯНАТА !!! Е,ВСЕ ПАК Е ПРОМЯНА,НИЩО,ЧЕ НИ ДОКАРАХА ДО ГЛАД,СТУД И МИЗЕРИЯ!!! КОЛКО ЖАЛКИ НИ НАПРАВИХА !!!
116
9
 
5
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 1 година
не забавно оседлаите белият кон защото бате боико се завръща.казах.
115
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя съвсем е изперкал
114
9
 
13
 
! Отговори
Тоя преди 1 година
Гну....яр пак се появи. Буци тия ги мразя, но теб ненавиждам.