Борисов се изпъчи: Опозицията върши работата на правителството

Хванали са се за столовете и няма измъкване, обвини той
Обновена: 5 юли 2022 10:14 | 5 юли 2022 09:57, Росен Стойчев
215
Борисов се изпъчи: Опозицията върши работата на правителството
Снимка: БГНЕС

"Един народен представител има тежест от десет хиляди гласа. Купуват по десет хиляди гласа на ден и час. Това става пред очите на умните и красивите. В същото време мога да кажа, че по най-важните външнополитически теми, опозицията им свърши работа." Това обяви Бойко Борисов на пресконференция на ГЕРБ.

"Надявам се, че днес въпреки отвратително поведение, което имат част от хората в Северна Македония, ще се вземе решение. Те ще тръгнат по своя европейски път, който беше проправен от опозицията. Всички наши европейски партньори знаят това.

Още по темата

Знаете как се отнесоха с руските дипломати и въпреки това, ние ги подкрепихме. На следващия ден аз чувам титана на мисълта Атанас Атанасов, да казва, че БСП не им пречи за депутинизацията на държавата. Същата група, която твърди, че Русия е приятелска държава.

Ние напълно ги подкрепихме. Интересно е какво говори Корнелия Нинова, когато обикаля своите структури. Вчера видях как Румен Гечев държи Кирил Петков. Човекът, който е рекордьор по фалиране на банки в света. Най-високите пенсии даваше Румен Гечев, ама с тях се купуваха по три хляба.

Съдебната им реформа се сведи до това да сложат Бойко Рашков в КПКОНПИ. Трябваше да излязат хора от управлението, за да разберем как се водят тези процеси. Бюджетът, който приехме, е също бюджет на опозицията. Сравнете ги и ще видите, че е прекроен в позла на бизнеса и хората, благодарение на опозицията", обяви Борисов.

Той допълни, че бюджет може да бъде изпълнен само при една единна държава. Мощна работа на икономиката и бизнеса. Тогава ще можем да го изпълним, а за това е необходимо спокойствие. В момента чуваме само купуване на гласове.

"Добре де. Ще си намерите народни представители. Ще се продадат с идеята за принцип. Какъв принцип? Принципа за скъпи горива, скъп хляб и нереализирана съдебна реформа. Хванали са се за столовете и няма измъкване", добави Борисов.

"На България и трябва единство, за получи повече пари. Виждате, че Германия и Италия отварят въглещните централи. Ами направи го и ти. Произвеждай на макс, продавай на вънка и получавай средства за гражданите.

Дойдоха с амбицията да върнат парламентаризма. А виждате какъв език използват за опозицията и за държавния глава. В ГЕРБ корупция няма.

Сега ЕС вижда какво става в Северна Македония. Преди си мислеха, че ние си измисляме някакви неща за тях. Но на тези протести видяхте какво показват. Те трябва да знаят, че трябва да се променят. Позволихме им да влязат в своя европейски път. Но ние и след това ще имаме много варианти да ги спрем.

Надява се, че Северна Македония ще започне европейски път. Това трябва да направят Балканите", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
163 Купи си от млякото "НА ДЯДО". По-евтино е!
157
0
 
6
 
! Отговори
Ваня преди 1 година
Ха,ха,ха По - нагла напаст от превратаджииската в България не е имало .Това са възпитаници на руската школа ,същите .Те така на черното казват бяло .Кво се пъчите бе Негодници,толкова сте низки!
156
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
силно иронично е когато боцко говори за работа, той няма идея какво е това
155
2
 
4
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
За да поощри служителите си, шефа на ТеКеЗеСето решил да направи подарък на един. Извикал го при себе си и казал "Ето ти този подарък за добрата ти служба с мотиката, сърпа, лопатата, кирката - това е един прекрасен часовник. Даже можеш да се къпеш с него в гьола" - Ааа, шефе, а къде са копчетата за топла и студена вода за гьола бе?.... Шефа отговаря!... Ми трябва да питам тия на партийното събрание в кръчмата, може би ще направят копчетата в следващата петилетка!
154
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бат Боко нещо пак са е объркал. Каква опозиция са те, на какво са опозиция? В момента правителство няма, че да са някаква опозиция. Реално управлява мнозинството ГЕРБ, ДПС, ИТН и ВЪЗРАЖДАНЕ, дето свалиха правителството. Ся то е ясно, че за тях управлението е да са на позиции и да крадат, а влизането в зала, приемането на бюджети, закони и борба с корупцията, за тях не е управление, но народа иска последните три, без кражбите.
153
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ДА СЕ ВРЪЩА БОРИСОВ---НИНОВА,БЕЗСРАМНИЦЕ АЛЧНА,ЗА ТОВА ЛИ ОТ ВЧЕРА КИСЕЛО МЛЯКО "НА БАБА" Е ВЕЧЕ 2.00 ЛВ от 1.75 до преди 2 дни!??? ЛЪЖКИНЯ ПРОДАЖНА!!!
152
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другата седмица Борисов ще каже че им подарява 20 депутата за да направят правителство ПП. Същия случай като с Македония.Ха ха ха ха
151
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП е лява гейо-либерастка организация от тип семейство и приятели, нямат нищо общо нито с ГЕРБ нито с която и да е евро-атлантическа партия, те са по-скоро младежкото БСП с което имат 100% съвпадение, ама като сте боси им се връзвате и вярват, на политик по принцип не трябва да се вярва.
150
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната дойде, сирене с повишено водно съдържание и 900 грама брашно което ти го продават за 1кг., та това сме ние все цакаме и все прецакани ходим.
149
4
 
7
 
! Отговори
Petеr преди 1 година
Бойко..пожелавам ти всичко, което заслужаваш, колко мое носиш + лихвите, ама средновековно така ...
148
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джипки бибитков е психясал.....Няма да стигне до бай Ставри...Само за пари говори...По барселонски.
147
19
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Прав си, Бойко, прав си! По-големи смешници от тези едва ли ще се намерят. Освен гаф след гаф нищо друго не произвеждат.
146
11
 
19
 
! Отговори
Краси преди 1 година
ГЕРБ и комунистът Винету вече не са опозиция,а мнозинство!Нали така свалиха правителството-с мнозинство!
145
7
 
24
 
! Отговори
Л.Иванов преди 1 година
Да, но не забравяй, че и Кьовеши върши работата на българската прокуратура! Идва Видовден!Не може да се краде , както и по комунистическо време не се е краднало! Или мислиш, че ще живееш с орлите!
144
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нямали измъкване- каза тоя , дето 12 г. не пускаше стола...
143
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грамада, планини от лъжи. Кратунчо, лъжеш като дърт ром!
142
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради тоз пожарникар що народ се самозапали....
141
44
 
19
 
! Отговори
емиграция преди 1 година
ГЕРБ и Бацето ще ви бият на изборите , като яйце настъпано от слон. Да. Няма да управалява. Не се грижете за него, но България ще продължава да се гърчи поне още 10 годинки,докато се намери достоен заместник. Сега няма -нито в ляво, нито в дясно, нито в център. НЯМА ИЗЯВЕН.Кой !!!? Костдинов??? Или Янев???? НЯМА. За БКП-БСП да не говорим. А тези от ДБ са циркаджии.
140
34
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
ЗАЩО "ИЗПЪЧИ"- БОРИСОВ КАЗА СУРОВАТА ИСТИНА А НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ГО ОПРОВЕРГАЕ !!АААААААА?
139
9
 
33
 
! Отговори
иван преди 1 година
е дали в опозиция или в управлението тоя все плещи врели некипели...