Волен Сидеров нападна мъж с тротинетка и журналист на Витошка

Само преди три дни той бе задържан в Първо РПУ
12 юли 2022 09:30, Нели Христова
345
Волен Сидеров нападна мъж с тротинетка и журналист на Витошка
Снимка: БГНЕС

Няколко дни, след като Волен Сидеров бе задържан в Първо РПУ, лидерът на "Атака" се спречка си минувачи на бул. Витоша в София.

Още по темата

Първо Волен напада мъж с тротинетка, а след това човек, който се опитва да заснеме случващото се, който се представя като журналист.

Видеото от новата проява на Сидеров беше разпространено в социалните мрежи, като от кадрите се вижда, че в инцидента се намесва и съпругата му - Деница Гаджева, а с тях е и синът им.

Политическият лидер и Гаджева твърдят пред представилия се във видеото като журналист, че човекът с тротинетката нарушавал правилата за движение по пътищата.

За електричеките тротинетки е забранено движението в бус лентите и по тротоарите, както и във всички зони, маркирани със знак за забрана на влизане на велосипеди. Максималната допустима скорост на движение е 25 км/ч.

"Шамари искаш, така ли", обръща се Сидеров към журналиста, след което започва да бута и човека с тротинетката.

Само преди 3 дни бившият депутат беше задържан за 24 часа за хулиганство, след като нахлу в полицейското управление и започна да държи сметка защо там е била назначена полицайката Симона Радева, която е подпомагала Георги Семерджиев, прегазил две млади жени на бул. "Черни връх" на 6 юли. Той счупи и стъкло в пристъп на ярост.

Малко по-късно беше изведен с линейка, като твърдеше, че е бил бит от полицаите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
5
 
22
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
В случая Сидеров е прав.Тротинетките нямат място на "Витошка".
199
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смях хахаха
198
0
 
4
 
! Отговори
рибока преди 1 година
А бе тази Симона стана известна в половин България,а някои на място не ги свърта.
197
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейките свършват, пидирасите реват, а боленчо си е все така.
196
10
 
23
 
! Отговори
ЯЯ преди 1 година
Единия копейкин откачи!
195
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идват избори и нашия пръв циркаджия пак иска с трици да лови маймуни..., но маймуните вече ядат банани и са в стъклени клетки в бизнеспарка...
194
6
 
6
 
! Отговори
Volen Dolen преди 1 година
Tozi tupan Trqbva da hapne paterizata za da spre da unijava i obijda horata.6te se radvam da mu q dam ako go vidq na ulizata.Tozi e I alkoholik, vseki put e nakvasen, za tova e tolkova agresiven.
193
10
 
23
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Ами браво. Много дразнят косматите, *** хипита от ДБ, които се клатят на смешните си тротинетки между майки с деца, бременни и пенсионери. Много пъти ми е идвало небрежно да изпъна ръка пред някой от тия и да видя дали като падне назад ще му е шарена дъга това, което изтича на паважа.
192
1
 
18
 
! Отговори
Православен преди 1 година
ИЗВИНИ СЕ БЕ!
191
8
 
23
 
! Отговори
до психодиспансера преди 1 година
този не е у ред , обърнете му внимание !
190
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Волен президент !
189
5
 
8
 
! Отговори
ей Зозоляк преди 1 година
а боци как ги таковаше с 200 колегата немец, рошавия от острова и оня с бабичката от Париж, пък никой не го санкционира ?
188
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредно спонтанно съвпадение със случаен провокатор и журналист на точното място в точния момент, който да заснеме всичко. И от записа се чува, че за шамари първо започва да говори т.нар. журналист.
187
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този *** до кога ще продължава да се разхожда по улиците? Дано не попадне на човек с по-къс фитил...
186
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
само боя ше го оправи сидероф
185
0
 
18
 
! Отговори
Пешеходец преди 1 година
До Анонимен 203 Това на Цар Борис може да се обжалва и в съда! Защото по закон доколкото знам велоалеите трябва да са минимум 2,5 метра широки. Не може почти навсякъде тротоарите да са намалени наполовина, не може да е опасно дори да се чака на спирка и тия да хвърчат на 20 см. На всичкото отгоре нито тротинетки, нито колелета не спазват правила. Никой в тази "държава" не знае, че на зебра се слиза и се ходи!Това не е работа на Волен, а от всички нас зависи дали ще продължи. Аман от нагли!
184
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще забрани кончетата и каруците амче как ще подяждат краля на баклука... Слава на ГЕРБ хахахаха
183
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
216- КАЗВАШ ГЕРБ ИЗГОНИЛИ АКТИВНИТЕ, ПРАВ СИ СИДЕРЕНКО Е ПАСИВЕН.
182
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фандъкова е нормална нали така избрана с хартиена бюлетина с код преференция от братята роми - масовия електорат на ГРОБ. И после ... им забрани каручките по София, за да са още по-бедни и зависими от олигархопартията.
181
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ - дясно партийно формирование на българските гольовци и българските олигарси. Цялата политика на ГЕРБ е гольовците да си останат гольовци а олигарсите олигарси. СОЦИАЛНИЯ ПРОИЗХОД НА ДИКТАТОРСКИТЕ РЕЖИМИ СЕ КОРЕНИ В ПРОСТИТЕ ГОЛЬОВЦИ. АЗ СЪМ ПРОСТТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ. ОГРОМНИТЕ СОЦИАЛНИ ДИСПРОПОРЦИИ ГАРАНТИРАНИ ОТ ГЕРБ - ЛИКВИДИРАХА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ШАНСОВЕ НА ОБЩЕСТВОТО НИ, ИЗПЪДИХА АКТИВНИТЕ ОТ СТРАНАТА, БАБИ РЕВОЛЮЦИЯ НЕ ПРАВЯТ...