ДБ пусна целия запис, който завихри политическите скандали - вижте го

Странно е как ГЕРБ имат запис от заседание на ДБ
Обновена: 22 юли 2022 22:12 | 22 юли 2022 21:12, Александър Попов
299
ДБ пусна целия запис, който завихри политическите скандали - вижте го
Снимка: БГНЕС

Демократична България ще пусне целия запис от своето заседание, който днес стана повод за скандали и коментари. Слави Трифонов дори обяви, че ИТН повече няма да участва в коалиционните преговори, защото всичко било лицемерие и Христо Иванов ги провалил.

"Странно. ГЕРБ някак имат запис от заседание на групата на ДБ в зала "Запад" на НС. Още по-странно е, че ГЕРБ не са пуснали целия запис, а са изрязали частта, в която се коментира именно ГЕРБ и удобно са го лийкнали в придворния сайт за фейк новини Tribune. Затова пускаме целия запис от заседанието на ПГ на ДБ днес", заяви Ивайло Мирчев.

Христо Иванов също коментира публикуването на целият запис от закритото заседание на парламентарната група, който изтече в медиите.

"Защото той се превръща в пропаганден материал, от който се разпространяват откъси и извадени от контекста цитати по медии. Долавям, че някои от хората, които вземат решение, ги вземат на базата на тези извадени от контекста парчета. Нека всеки се запознае с този запис, за да се види, че това е една рутинна среща на парламентарната група".

Още по темата

По думите му политическата му формация подхожда сериозно и със задълбочен анализ към всички елементи на преговорите.

"Ако на някой не му харсва - не знае как се прави политика. Ние бяхме готови в името на това - да има правителство - да изтеглим нашите министри и да дадем само парламентарна подкрепа. Но ако Слави Трифонов реши, че трябва за четвърти път да счупи всичко, ДБ ще отиде на избори", категоричен е той.

„Защото знаем, че сме били отговорни. Ще се явим със спокойствието на хората, които са застанали на страната на здравия разум и със съзнанието, че България е по-голяма от нашето дребно его, възпалени претенции и мераци за позиции. Аз мисля, че ако всички се наспят и се успокоят - и си дадат сметка, че не може една рутинна среща на парламентарна група, която всяка води – нищо не се е променило от този запис. Моля всички да чуят този запис и да видят, че него няма нищо конспиративно”, призова лидерът на ДБ.

Вижте видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Червения Десарски Мравоядин, го записиали, че е болшeвишки мбоклик, гоуем рев..... като , че не знаехме. Сега и Колохозното Китче ревна, голяма работа, чакам и Болшевишкия Гном да заридае
207
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали накрая се чува как Ристю казва, че сега е важно да го махнат от Дарик? Инстинкта и първата реакция на Христо беше тази, а Ивайло Мирчев отиде до стената и зяпаше в камерата като теле в железница. Хахаха кво се оправдават цял ден??
206
10
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ ДПС преди 1 година
Пеевски харесва Слави Трифонов. ИТН дъното е патерица на ГЕРБ и ДПС
205
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А според вас такива неща не се случват в другите партии на закритите заседания
204
1
 
27
 
! Отговори
Честита ви "Про преди 1 година
Ей, много прозрачни станаха изведнъж мошенниците от ДБ. Били го качили целия запис на техния сайт !? И пак лъжат !!! Това което са качили, ние вече го гледахме, но са пропуснали "съвсем случайно" края на клипчето в който след като им казват, че се самопредават директно по Дарик, "откритият" Христо Иванов казва: - Ми Дарик да го свалят веднага и да го изтрият !? Това освен че говори лошо за Дарик (като послушна медия), опровергава и самия Пинокио, че видите ли всичко е огкрито и прозрачно.
203
2
 
4
 
! Отговори
Hit-а на сезона преди 1 година
Само ра те гепна дънките шти цепна, сао рате гепна данките шти цепна оп-са оп-са излазе Ратка малка паратка излазе ратка малка ператка оп-са оп-са!
202
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В прав текст Христо Иванов, без да знае че го излъчват, си каза всичко, каквото мисли за партньорите си:-ПП се дели на две крила- Лена Бориславова и другите!-ИТН е мафия и не трябва да има министри!-Бойко Рашков ще е бухалка!-Корнелия Нинова не е свършила нищо, само гледа да остане министър!-За ДБ преговорите са ,,словесни еквилибристики с които ще хвърлят прах в очите на хората!Е, остана ли още нещо за казване?А, да: Христо Иванов и групата му са лъжци и лицемери.Нямат място в НС.
201
3
 
11
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
До полковник Колев А ти,когато ще сме без партии,мечтаеш да ни управлява един президент-мижитурка като радев ли?Блазе на такава държава!А разликата ще е само в това,че вместо политически фекалии ще ни заливат президентски и едно е сигурно - миризмата от вторите(справка путин) ще е много по-силна и задушлива.
200
22
 
11
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
За пореден път Чалгата счупи България,но главният чалгар "няма" вина-виновни са тези,които гласуваха за тях,пожелали държавата ни да стане родина на чалга и чалгари.Мразя ги.Мразя и всички русофили,които подкрепят путин и войната му в Украйна.Тази война един ден ще свърши,но задавам въпрос:ще има ли международният съд достатъчно затвори за руските военнопрестъпници?
199
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За този запис шикалкавите! ЗА ''МАДЖО Е НА ТЕЛЕФОНА'' ! СЛАВИ ЛИ КАЧИ РИСТЮ ПРИ БОБОКОВ НА СЪБЕСЕДВАНЕ?ЛЕЕЕЕЛЕЕЕЕ КАКВИ БОРЦИ СРЕЩУ МАФИЯТА! ПЪРВЕНЕЦ Е РАДЕВ! РАЗБУНИ ДЪРЖАВАТА ЗА ДА СПАСИ МАФИЯТА!ИНАЧЕ КРЕЩЯТ ''МАФИЯТА ВЪН''МАФИЯТА Е В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЪС СТРАТЕГИЧЕСКИЯТ СЪВЕТ НАЧЕЛО!КАК КОЛЕНИЧЕХА ПРЕД РАДЕВ! КАК ЧЕРЕПА ГИ НАСОЧВАШЕ НА ПРОТЕСТТА!ПИОНКИ СА ДБ В РЪЦЕТЕ НА РАДЕВ И МАФИЯТА
198
12
 
15
 
! Отговори
Уточнение преди 1 година
Няма да излезе запис от срещите на ГЕРБ, защото лидерът им за 12 години превърна службите в тяхна политическа полиция.
197
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сами се сготвиха.
196
3
 
27
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Поглед и визия на бременна овца! И той тръгнал да управлява!
195
5
 
26
 
! Отговори
Не подкрепям никого преди 1 година
И да пускат и да не пускат ,кака се ожени.Е тва са политиците ни- ще казваме това ,ще дуржим на онова, тези ,ако са с нас не са мафия,ако неса са мафия.Аре нема нужда, за какво трябва аз да им давам заплата на такива.
194
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко неща трябва да се случат , че един политик да е пътник? Христо, Слави, Тошко и просто Киро не стават за нищо. Боко, Делян , ДПС ги търпяхме 12г... Дано накрая се отървем от всички! Възраждане ще ни оправи!
193
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави е И диот!Никой няма да гласува за него вече !Карай на политическата му кариера!Самовлюбен дъртак
192
13
 
34
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
в момента гледам христо по първа,как се обяснява като наакан,не пропусна и кюлчетата и шкафчетата,и каква тежка зима ни чака без пп-пълен провал
191
0
 
41
 
! Отговори
Пешев преди 1 година
Елементарни ченгеджийски сглобки от КГБ школата. България е най-африканската държава в Европа. 100 години никакво развитие.
190
6
 
21
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
е христо-сготвиха ви,сега *** обаснявай че нямаш сестра
189
1
 
11
 
! Отговори
Batman преди 1 година
Аз само едно се чудя, защо още търпим затворени барикадирани прасета маймуни в залата, те буквално сами ще се избият а охраната и полицията неги интересува все някой ще командва парада.. а не осъзнават че защитават *** с мечти..