Свиленски: Радев удря по БСП по-силно и от Борисов, учудващо е

Молбата ни е да не се занимава с БСП следващите два месеца, заяви той
Обновена: 3 авг 2022 16:16 | 3 авг 2022 15:24, Александър Попов
304
Свиленски: Радев удря по БСП по-силно и от Борисов, учудващо е
Снимка: БГНЕС

Очакваме най-големите удари да ги получим от президента. Такива удари нямаше по времето на Борисов и това ни учудва. Иначе напрежение няма как да има, молбата ни е да не се занимава с БСП през следващите два месеца, заяви Георги Свиленски от БСП на пресконференция в централата на партията.

Основният ангажимент на служебния кабинет е да провежда изборите, съветвам ги да видят дали няма проблем с машините, да видят договорите. Вместо да се занимават с това, което им е вменила Конституцията, те се занимават с реваншизъм към един от участниците в изборите, продължи Свиленски.

Още по темата
По думите му, държавата не е в някаква нестабилност, в каквато се опитват от президентската институция да внушават на българското общество.

Свиленски съобщи, че в първия ден след встъпването в длъжност на служебния кабинет е уволнен от НКЖИ заместник-изпълнителен директор на дружеството, който е член на левицата.

Как точно с уволнението на директор на НКЖИ ще възстановяват стабилността в държавата, попита Свиленски.

Тези хора започват с реваншизъм към членове на БСП. Няма да позволим успехите да бъдат неглижирани само и само БСП да бъде използвана и да отиде на изборите с някакво петно, особено от президентството, подчерта Георги Свиленски, добавяйки, че левицата е дала всичко от себе си Румен Радев да влезе на „Дондуков” 2.

От брифинга на „Позитано” 20 стана ясно, че в петък Националният съвет на БСП ще даде старт на предизборната кампания.

В отговор на въпрос Георги Свиленски заяви, че не може да каже дали се предвиждат наказания срещу членовете на Националния съвет, които станаха министри.

Всеки член на Националния съвет трябва да бъде лидер в тази предизборна кампания. Въпросът е как като членове на МС ще участват така, че БСП да спечели изборите. Как в другото си амплоа те ще осигурят честността, прозрачността на изборите, когато са членове на ръководен орган партия, отвърна Свиленски и продължи: Ако някой мисли, че Корнелия Нинова или някой се събира някъде и решава - това е внушение. Националният съвет решава. Аз искам поне двама министри да ми се включат в кампанията и да раздават листовки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Митко............ А Корнелия не е ли милионерка бре, Митко? Ама социалистите сте *** парчета и ще се самозатриете. Рундю ще ви тегли ножа окончателно. Отдавна съм ви писал тука :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
120
0
 
19
 
! Отговори
пенсионер преди 1 година
НУЖНО Е ДА ВИ ИЗЧЕГЪРТАТ ВСИЧКИТЕ КАЛИНКИ НАЗНАЧЕНИ ОТ БАБЕТ И СТИГА СТЕ РЕВАЛИ!!!!!
119
1
 
22
 
! Отговори
Бунгур преди 1 година
БСП отива към пълна изолация. Никой няма да иска да се коалира с тях преди и след изборите.Всичко си идва на мястото.
118
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре прави да ви "удря", даже ви е малко. Вие сте античовешка партия! Справка - ръста на цените. Но вие изглежда живеете в друга реалност.
117
2
 
19
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
Национален съвет...,та Национален съвет.БСП неможе да има Национален...какво да е. Може да има само Висш партиен съвет,но не и Национален. Отдавна не са единствената партия в България.
116
0
 
7
 
! Отговори
Митко преди 1 година
Първо тези двамата навлеци Кирил Добрев и Калоян Паргов ги върна в БСП Върховния касационен съд, а не Конституционния съд и второ такива като тях милионери нямат място в БСП.
115
6
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Въййййййййййййййй, какво доживяхме??? По БСП ТВ да се леят смъртни заплахи към Рундю, Юницата и Крум Зарков???? Ще колабирам от смях тука, не... нимоа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
114
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са по-глупави дори и от ДБ. Сами се затриват.
113
6
 
24
 
! Отговори
Кво реват преди 1 година
То цялото служебно си е ачик БСП. Само сигурно дето Корнела не го е назначавала. Пак БСП ни управлява и добро няма да видим. Чака ни нова Виденова зима.
112
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия на кво се надяват на следващите избори не ги знам. Карат се с президента, изгубиха русофилите заради Възраждане, данеби да се надяват, че *** ще гласуват за тях хахаха
111
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не президента, ние ще ви наритаме октомври директо през прозореца на парламента ще излетите.
110
4
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахааааа, БСП ТВ голямо шоу. Обаждат се на живо комунистически животни и леят смъртни обиди и закани към Рундю :))))))))))))))))))) До вчера го боготворяха :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Тука се търкалям от смях. Комунисти сър!!!
109
2
 
21
 
! Отговори
Иииих преди 1 година
И с какво по- точно ги е ударил???? Нищо им няма! Пак си цвилят и си набиват до пръсване!
108
22
 
6
 
! Отговори
Добър ден преди 1 година
МВР и ДАНС се опитват да върнат изч.адието Борисов на власт!
107
4
 
17
 
! Отговори
Слепи ли сте преди 1 година
Удрят ви Чужди Служби, в цяла Европа унищожиха Социалистическите партии!Нинова, Радев всички са вербувани................ Приятен Ден!
106
4
 
26
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Какво става Сливенски?!? Чегърт, чегърт..... Болят ли зъбките? Дето викаше оня от ДПС :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
105
2
 
21
 
! Отговори
модерният ляв преди 1 година
Да се защитят всички социалисти като паметници на културата,толкова малко ни останаха.
104
0
 
10
 
! Отговори
<html><body преди 1 година
>Утре ще дам нова информация и документи за износа на българско оръжия за Украйна и ролята на Корнелия Нинова в това. Обществото има право да знае! Няма да приключа с медийните си изяви. Делата не ме плашат нито грозната реалност, че в България, който говори публично истината, често се превръща във враг на властимащите!
103
0
 
16
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
АЗ НЕ ВИЖДАМ С КАКВО РАДЕВ УДРЯ БСП - НАЛИ УЖ НИКОЙ ТАМ ТЕ Е КРАЛ?! ЗАЩО ТАКА ГИ СТРАХУВА РАДЕВ?!?
102
3
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахааааа, в момента по БСП ТВ се обаждат дръти комунисти и кълнат Рундю да плати с живота си :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Хахахааааа, пълен резил!!!