Нинова: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията, това виц ли е?

"Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения"
168
Нинова: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията, това виц ли е?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Днес "чисто новият" Борисов , все едно не е управлявал последните 12 години, предлага няколко закона, за да спре кризата с газа и цените на горивата. Иска сто процента диверсификация на газа и прекъсване отношенията с „Газпром“. Първи въпрос: откъде ще вземе газ, на колко по-висока  цена, по коя тръба и с колко пари ще компенсира индустрията и  домакинствата? Не знае и не казва.“ Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

Още по темата

„Всепризнатият ядрен специалист Борисов  иска 100% диверсификация на ядреното гориво за АЕЦ „Козлодуй“. Втори въпрос:  Какво казва Агенцията по ядрено регулиране? Защото тя се произнесе, че това е невъзможно и опасно сега.
Това за Борисов не е важно“, посочва тя.

„И накрая той агитира за нови 8 самолета F-16. Трети въпрос: защо не почака поне да дойдат онези първите, които купи на чертежи?“, пита лидерът на БСП.

„Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения. И всичко това, за да се хареса  на началниците,  та дано се препере. С цената на държава и народ, но да се върне във властта. И накрая най-важното му предложение за изпиране: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията. Това виц ли е или ще бъде открит урок как се краде?“, коментира още Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
3
 
! Отговори
ОСЪДЕНАТА преди 1 година
И УВОЛНЕНА ЗА КОРУПЦИЯ - корнела , ДА ГОВОРИ , ЧЕ ЩЯЛА ДА БОРИ КОРУПЦИЯТА !!! Т О В А Е НАЙ - НОВИЯ В И Ц !
142
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова обеща цените на дървата ,олиото,хляба и други основни продукти да намалее драстично!Това виц ли е?Ами не е виц ,а самата лъжа от г-жа Лъжа!
141
0
 
3
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Бульо лесно е да излъжеш онези наивници дето бяха дошли на баира за по кебапче какви грандиозни успехи си постигнала как си увеличила,пенсиите детските и какво ли не,за разлика от онзи гад Борисов.Само да те питам ти на магазин ,пазар,бензиностанция ,дърва да си купиш ходила ли си ?Ако не си ,*** и попитай какви са били цените ,тогава и какви са сега ,макар че не вярвам да се засрамиш за лъжите ,които бълваш всеки ден.Зимата иде и тези дето вчера ти пляскаха ще те замерят с камъни
140
1
 
8
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Законите на Борисов 12 години ни гарантираха нормална държава и спокоен и предвидим живот, откак *** вдигна юмрук и ти си довлече червения крадлив дирник това вече не е така ... !!!
139
0
 
10
 
! Отговори
перко преди 1 година
Г-жа Лъжа. Дърва 65 лв. за кубик, олио 2,60- 2,80 лв. за литър, не изнасяме оръжие за Украйна, икономика на първо место в Европа и най ниски заплати! Вич ли е??? ?
138
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова - Импекса е идеална за тази маса! Направо и да се събират всичките парти и да правят мнозинство от 239 човека! Пеевски не ходи на работа, всички знаем!
137
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
А не е ли виц точно ти да го казваш ?!
136
0
 
2
 
! Отговори
Емо Бадема преди 1 година
Корупция няма само в тези държави,в които оилитиците не са корумпирани! А тези държави се броят на пръсти.Ако те обвинят и докажат,в някои държави самоубийството на политикът е задължително.Всички БГ политици са евтини ***.Задкулисието прогони децата на България зад граница и други континенти.Много българи няма да се завърнат никога.Слави трифонов е лицето на българският народ.Вижте се добре,и не се питайте защо сте на това дередже.Променете себе си,политиците ще се променят и те.
135
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На всички комунисти все Борисов им в устата. Явно им е бръкнал в здравето с арестите на коминтерновските олигарси. Сега Божков не го свърта, че превратът му се оказа кьорфишек.
134
5
 
17
 
! Отговори
Корнелия Нинова преди 1 година
Българи,оставям ви студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения за да ме помните дъълго време.Но аз ви обещавам,че ще се боря с цената на всичко пак да дойда и да ви говоря за Бойко! Знам,че той милее за вас,но искам аз да съм начело,не се отказвам да искам!!! Каквото ми кажат това ще направя,за да съм първа!!! Мога и повече да лъжа!!!
133
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарката Нинова така се накисна с износа и доставчиците на оръжие, с дървената мафия и още хиляди абсурди, които сътвори, че няма препиране.
132
1
 
15
 
! Отговори
Беновска пипа преди 1 година
Е то и Мая Манолова се пишеше сред почтените, а БСП не били статукво. Това не са ли все вицове. Тези, които са създали този модел на управление на държавата, сега щели да го разграждат.
131
14
 
4
 
! Отговори
122 преди 1 година
Аю сиктир бе, подлого герберастка и теляк на сикаджийския престъпник от подземния свят! Че кой нормален човек ще седне на една маса с професионален престъпник, крадец на коли в Чехия, лежал в чешки затвор и магистрален бандит, размахвал бухалки?!
130
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Нинова тая шия не е от туршия.
129
2
 
19
 
! Отговори
Техноимоекс преди 1 година
Госпожа Лъжа!
128
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
то , участието на Нинова в правителство на ПП си беше баш виц, ама разгеле свърши!
127
2
 
18
 
! Отговори
Xa-xa преди 1 година
Направила е бузки - един път !!!
126
1
 
32
 
! Отговори
РАДЕВ: преди 1 година
Абе и аз слушах вицове от Корнела на Бузлуджа....ама си траем възпитано...ха,ха,хааааааааа
125
1
 
30
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
Ами то и К.Нинова за "мин. на икономиката" звучеше , като виц.... И ЕТО ЧЕ ПОД НЕЙНОТО МЪДРО РЪКОВОДСТВО СЕ ОТЗОВАХМЕ и В "КРИЗА В ИКОНОМИКАТА"....даже показно ни беше демонстрирано --как се правят пари и комисионни от износ на оръжие!НЕМА ВИЦОВЕ ПРИ КОМУНИСТИТЕ---ЦИРКА Е ПЪЛЕН!...!!!
124
1
 
32
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Добре бе Ниновна , нали и ти сега беше на власт , какво направи ! Спря растежа на олиото /колко се хвалеше / , спря инфлацията ?? Хвалиш че , увеличи пенсиите , ама кьорава ли си ,че инфлацията предварително ги изяде ? Всички сте еднакви , тояга трябва , а не хвалби !!