Помощник държавен секретар на САЩ идва в България

Джефри Пайет на посещение в страната
10 окт 2022 17:30, Росен Стойчев
77
Помощник държавен секретар на САЩ идва в България
Снимка: БГНЕС/EPA

Помощник държавният секретар на САЩ по въпросите на енергийните ресурси Джефри Пайет ще посети от днес до 14 октомври Турция, Румъния и България, съобщи Държавният департамент, съобщи Нова.

Още по темата
В трите страни той ще се срещне с официални правителствени представители и фактори от сектора на енергетиката с цел насърчаване на двустранните и търговските енергийни връзки.

Пайет ще обсъди съвместните усилия за укрепване на европейската енергийна сигурност, за намаляване на зависимостта на Европа от руски изкопаеми горива и за продължаване на прехода към чиста енергия.

В София Пайет ще се срещне с представители на правителството и на частния сектор и ще обсъди с тях икономическите връзки и координацията в енергийната стабилност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
3
 
! Отговори
Кеуфйек преди 1 година
По добре да не идва
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ни продава още самолети ли рептила?
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 68 Тъжно: Ами да Кулеков нали си е ДС агент и се промъкваше на всякъде но си е доста некадърен като такъв.
66
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И този е лоби на компаниите дето тровят водата, земята с химикали, уж да добиват шистов газ. Нали ужким зелена енергия ще добиваме. Водород. Коли с адиабатни двигатели на сгъстен въздух с отходни газове въздух с - 18 градуса. Щом идват значуи имат проблем, който искат да прехвърлят на нас. Болен - здрав носи. Народна приказка.
65
0
 
6
 
! Отговори
Дядо Коледа преди 1 година
Аз го пращам - Носи Коледни подаръци за всички които са слушали !
64
1
 
11
 
! Отговори
Тъжно преди 1 година
не сме мръднали и на милиметър от онова "Американците шъ ни оправят нас" на Кулеков. То не бяха руснаците да ни оправт, после американците, после ЕС, сега пак американците. Но трябва да сме оптимисти - шъ се оправим, ама друг път
63
0
 
10
 
! Отговори
Резидент Гумен Гадев преди 1 година
Идва шефа да нареди правителството!
62
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Лавров дойде на посещение тука ще бълват змии и гущери, но щом е хамериканец нема проблеми. На тях и без вазелин ще дадем, ей така щото е демократично.....
61
1
 
14
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Краварите бесни са побеснели търсят пушечно месо! България трябва да ги отсвири! Урсула и Христо носа с генерал гном ако искат да заминават на фронта, все пак не всяка смърт е трагедия!
60
1
 
16
 
! Отговори
ЖалкиНищожества преди 1 година
Ако имахме суверенитет, а не бяхме краварска колония , безродниците Сулю Паситто и приличащият на мравояд Пинокио щяха вече да са кастрирани.
59
1
 
15
 
! Отговори
Ламята преди 1 година
Визитите от метрополията вече се възлагат на секретарки.Идва тоя байчо да ни убеди,колко ще ни е изгодно,да сменим една зависимост,с друга по скъпа такава.Не че ще се опъваме,ама вариянт 2 е да ни думнат прехваленената гръцка връзка.
58
13
 
3
 
! Отговори
ПО ДОБРЕ ПАЙЕТ... преди 1 година
ОТКОЛКОТО ДА ДОЙДЕ ПУТИН..
57
1
 
9
 
! Отговори
Христов в запаса преди 1 година
Да си носи памперса
56
1
 
11
 
! Отговори
МАРШ В КАЗАРМАТА..!! преди 1 година
ПП = БСП = ДБ = КОМУНА...
55
3
 
17
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До 52"Кой го е канил тоя?" - ми нещо като 89% неграмотни и некадърни мързеливи европеидни про'с'таци, които гласуваха да му слугуват?!
54
3
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До 51"Паднахме в капана ..." - паднахме, защото мнозинството сте неграмотни и некадърни мързеливи про'с'таци. Никой друг, освен самите вие, не ВИ е виновен. Дано има мобилизация и ви вземат синовете - още по-про'с'ти и от вас!
53
1
 
18
 
! Отговори
Някаква краварска преди 1 година
калинка ще идва да наглежда колонията,че местните аборигени не могат да си харесат вожд да ги командва... Ще има "закуска" на Козяк за изглаждане на различията и за защита на демокраДичните евроценности! След това следва гореща еротична прегръдка между Винету,Гриндера, Мравояда и КарабатакЪ, които ще забравят идеологиите си и ще се обединят в името на демонокраДцията и "българския национален интерес", тъй като *** вече са "направили своя цивилизационен избор" да станат краварска колония!
52
18
 
3
 
! Отговори
нЕкой преди 1 година
Екстра, да идва. Но да донесе малко стингъри, джавелини и няколко хаймарса. Да си знаят *** кво ги чака тук
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На нашите политици гъ_олизници им потекоха слюнките
50
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е добре !