Елена Гунчева: Костадинов често говореше с хора от ГЕРБ

Тя разкри факти около троловете на "Възраждане"
16 окт 2022 20:26, Нели Христова
105
Елена Гунчева: Костадинов често говореше с хора от ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Армия от интернет тролове обслужва “Възраждане”. Това твърди вече бившата депутатка от партията Елена Гунчева. В “Срещу течението” тя разказва, че задачите се дават на две групи - срещу кого да се пише и как да бъде възхваляван лидерът.

"Почти всеки член на "Възраждане" има по няколко профила, включително маркетинг специалистите. Троловете се включват, когато се спомене партията. Има една асистентка по PR, която е от Варна и организира тролски атаки. Например при интервю на Костадинов има затворени групи, в които се спускат задачи, като писане на положителни коментари. Една от тези групи е Бот, другата е Възрожденци. Ако някой нарече Костадинов Копейкин, започват да го защитават, а конкретният потребител обиждан и критикуван. Дори му се докладва профила. Указанията ги дава ръководството на партията, Николай Дренчев, Цончо Ганев. Мен ме атакуваха хиляди профили, с по 15 приятели, виждала съм ги в споменатите групи", разкрива Гунчева.

Според нея може и да не става дума за пари, а за обещания за депутатско място. "Чувала съм как Костадинов казва да гласуваме "за" всички предложения на ГЕРБ. Десислава Атанасова често идваше в нашата стая, а той често говореше с хора от ГЕРБ. Никой от нас нямаше право на собствено мнение. При гласуването на Закона за съдебната власт ни бе наредено да гласуваме половината "за", другата половина "против", "за да се харесаме на съдиите". Илюзорно е "Възраждане" да се включи в управлението като първа политическа сила", посочва тя. И уточнява, че постът ѝ, който гласеше, че Русия би могла да улучи с ракета Министерския съвет, е бил ироничен и не е донесъл последствия за нея. Освен това не съжалява за него.

Решава да не се кандидатира за депутат в новия парламент, въпреки че е имала предложения. "Предполагам, че скоро ще има нови избори, ще изчакам. Смятам, че е време да се погрижа за личния си живот, политиката ми показа достатъчно. С мъжа ми се запознахме на протест срещу корупцията по време на Борисов. Сега се оказва, че не сме постигнали нищо. Вярвам, че България трябва да бъде над всичко. Семейството ни споделя русофилски ценности, но границата са интересите на България", споделя Гунчева.

По думите ѝ е нередно да се премахват паметници, защото съхраняват паметта. "Хората не харесват ЕС и НАТО, а целият вот против тях, се насочва към "Възраждане". Имам и още чатове, които показват истината. Допускат се доста грешки и се опорочава идеята на партията", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
1
 
! Отговори
Матей преди 1 година
Г-жо Гунчева, престанете да плюете по "Възраждане" и в частност по К. Костадинов. Наблюдавах Вашите изяви в Парламента. Бяхте не убедителна, когато се опитвате да поднасят и защитавате тезите си. Нямате дар слово-явно не сте стойностен адвокат. Патосът в изказванията Ви е изкуствен и дразнещ. Уви, самочувствието Ви е доста по-високо от покритието. Не е нужно човек да е ***, за да е наясно, че отстраняването Ви от "Възраждане" е правилно!!!
75
1
 
1
 
! Отговори
Мишката преди 1 година
А защо трябва да ти вярвам. Като гледам не те виждам да си нормална.
74
2
 
5
 
! Отговори
Истинският преди 1 година
Елена бих ти препоръчал да не се изказваш в пространството защото ставаш за смях с тези изказвания.
73
0
 
4
 
! Отговори
М преди 1 година
Предателите ги използват както намерят за добре а те помагат за да станат част от новата си общност. Историята обаче е показала че всъщност предателите биват използвани и захвърлени. Но тази дребна риба ще поплува известно време в езерото на славата и ще потъне.
72
0
 
2
 
! Отговори
Извадена преди 1 година
от криптата бледа героиня от "Хотел Трансилвания" и "Дракула се завръща"...
71
3
 
4
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
И между другото, по-добре лоши националисти в парламента, отколкото никакви. Радвам се, че по-предния парламент се провали, поне е в него не попадна ни една партия, защитаваща българския национален интерес.
70
0
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Чакай малко сега, Гунчева. Местата в парламента са 220, а ти говориш за хиляди ***. Не може ли човек като мен просто да си изкаже мнението по въпросите, свързани с Възраждане? Ако наистина има ***, то това са *** на партии като ДБ и ГЕРБ, макар гербаджиите последните месеци да отслабнаха след един скандал.Но тия на ДБ са се развихрили яко, особено по сайтове, които ти излизат в Гугъл, ти четеш, а там пишат само *** на ДБ и подобни.
69
1
 
4
 
! Отговори
Ботовете: преди 1 година
1 'Аз и моето семейство....."2.Не гласувах,но следващият път..."
68
11
 
8
 
! Отговори
g преди 1 година
Ще Гласувам за Възраждане.
67
8
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Не харесвам Костадинов и Възраждане, но тая мръх-ла трябва да спре да плюе! След като е излязла от политиката, няма защо повече да се занимава с бившата си партия! Достатъчно сме мъдри и уморени/ние избирателите/ от разни лидери и партийки, и вече ясно ги преценяваме! Костадинов е един неадекватник, а Гунчева да се покрие някъде!
66
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясно е, че SIC и Костя пъpдят е едно общо кагебистко гърне.
65
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък явно съм русофоб и съм за Възраждане.Толкова голям русофоб съм,че даже украинците не понасям,защото и те са руснаци.Възраждане е за българите.Това,който го говори как били за Русия просто лъже.Също така съм на мнение,че Русия няма как да бъде победена и ако се продължава този конфликт ще доведе задължително до световна ядрена война.Затова трябва да се прекрати.Трябва да си гледаме българските интереси,а не да сме слуги на някакви руснаци с украински паспорт.
64
5
 
14
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
И тая е на заплата при тиквата. То не е необходимо да е само оттам, ако имаш пари да и платиш ще плюе, когото кажеш.
63
4
 
8
 
! Отговори
Българин преди 1 година
И какъв ти е проблема с етносите. Ти си русороб, а не Българин!!! Сам си го казваш...БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ, другарю!!!
62
22
 
10
 
! Отговори
Шефа преди 1 година
Поредното разочарование сред политиците се казва Костсдинов!Високопарни речи ,нереални изхвърляния и шушу-мушу .....с Борисов и ГЕРБ!Определено тоя намирисва , нечистоплътен е!
61
4
 
9
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Болен Сайдеров вземаше само млади атакистки на 20 години :)))
60
6
 
11
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Дърта атакистка е Гуна на 51 години затуй са я изгонили :)))
59
2
 
10
 
! Отговори
Мая преди 1 година
***, работете, да заслужите сребърници те.
58
6
 
14
 
! Отговори
Крали Марко преди 1 година
В крайна сметка се вижда че българския етност леко полеко си отива. Учените от БАН казаха че ромите се увеличават с четирима на ден. Това е ужасяващото. А аз зная че всички русофили сме от български етнос. За другите не мога да кажа същото. Бог да пази Русия и България .Амин.
57
10
 
15
 
! Отговори
Крали Марко преди 1 година
Всеки който работи за добруване с Русия дълбоко го приветствам. Никога не съм харесвал западния отчужден начин на живот. Русия е свята и велика. Като махнеш западните ,,ценности,, какво остава ....??? Преди машините се виждаше с просто око на всякъде как ромите взимат пари и