Асен Василев за Шенген: Виновни са ГЕРБ, Радев и служебният кабинет

Проблемът е в една шайка политици, заяви той
5 дек 2022 07:00, Нели Христова
142
Асен Василев за Шенген: Виновни са ГЕРБ, Радев и служебният кабинет
Снимка: БГНЕС

В извънредно изявление в социалните мрежи от "Продължаваме промяната" коментираха решението на Нидерландия да каже "Не" на България за Шенген. По думите на съпредседателя на партията Асен Василев виновни са българските политици - правителството на ГЕРБ, сегашният служебен кабинет и президента Румен Радев.

"Служебният кабинет, който е под ръководството на г-н Радев, не се бори за това България да има истинска европейска граница, а възстановява каналите, които Борисов е построил последните 10 години", заяви Василев.

"ГЕРБ имаха 10 години България да влезе в Шенген. Ако погледнем изявленията на г-н Бойко Борисов преди 10 години, той казва, че трябва да се измаже само една барака. Е, за 10 години ние я измазахме. Проблемът не е в граничните служби или митничари, които си вършат работата", лаконичен бе съпредседателят на "Продължаваме промяната".

"Проблемът е в една шайка политици, които в последните 30 години крадат от всичко в държавата", допълни Асен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Големи завистници бреййй. Но каквото и да правите никога няма да можете да разкаляте образите на нашите партийни водачи и патриоти . Ненапразно са завършили харвард с отличие профил "Мяка Мутра"- тип "***" .
112
3
 
1
 
! Отговори
fact преди 1 година
БРАВО, БРАВО,БРАВО
111
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не намирам вина в Радев , който де факто изрази волята на народа, нито в някоя партия, трябва да търсите Бойко и компания и други и какви схеми са създали, трябва да търсите къде е корупцията и мафията, без значение кой се възползва и с какъв цвят, правосъдието трябва да работи за всички.
110
4
 
11
 
! Отговори
А преди 1 година
Тия кога ще ги приберат. Така ни загробиха, че следващите поне десет години не можем да се оправим и нищо насреща. Къде са парите от излишъка и заемите бе харвардски недоносчета?
109
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Румен Радев раздаваш тайно орден Стара Планина на мутри и мултаци. Румен Радев насилствено прокарваш мутрите на задкулисието в управлението на държавата. Румен Радев мълчиш за хартиената коалиция! Къде е онзи Румен Радев, който вдигна юмрука? Или това беше изкуствен юмрук? Римен Радев ти си Лицемер! Отвратен съм от теб, ченге. Отвратен съм от всички вас от статуквото! Отвратен съм от бездействието и слепоочието на избирателите и онези, които не гласуват. Отвратен съм от корупцията!
108
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До от ЮАР... А ти какъв го дириш в Европа и даваш наставления? Стой си в ЮАР! Ние не даваме наставления за ЮАР, така че, не се меси и ти в чуждите държави!
107
8
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Тоя измамник Асенчо много врагове имал бре но ще стане за булка в затвора !
106
7
 
22
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Асене, оттегли се от политиката, само пречиш! Забавлявай се там с любовника си Тони от Варна, живейте си, както искате (без да осиновявате деца обаче, с това не съм съгласен). Но за политик не ставаш! Съдебната власт трябва да те разследва, и тебе, и Киро. Да си кажете защо направихте тази висока инфлация и колко успяхте да присвоите покрай аферата Джемкорп. С две думи - бай Ставри ви чака.
105
7
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
А вие къде сте в цялата картика бе, лъжци-мизерници от ПП? Или не сте нито лук сте яли, нито лук мирисали?
104
4
 
20
 
! Отговори
Българин! преди 1 година
"Асен Василев за Шенген: Виновни са ГЕРБ, Радев и служебният кабинет"Забрави Дядо Коледа, Великденският заек и извънземните! Борисов НЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПОЧТИ ДВЕ ГОДИНИ! Служебният кабинет НЯМА ПРАВОМОЩИЯ ДА ПОКРИВА КРИТЕРИИ ЗА ЧЛЕНСТВО В ШЕНГЕН (ПЪК И КАДЕТО И ДА БИЛО ДРУГАДЕ)! Така че виновни сте ВИЕ И РАДЕВ (ЩОТО ТОЙ ВИ ДОКАРА И ВИ ДАДЕ ВЛАСТТА, ЗАЕДНО С ДБ, БСП И ИТН)!
103
14
 
6
 
! Отговори
от ЮАР преди 1 година
Докато в България имат власт Руски поддлогги и агентурата на кгб е просмукала цялата държавна власт и данс е на къса каишка от Москва - никакъв Шенген за България. И е вярно, че Българите като народ и държава сме съвсем определено второ качество по една единствена причина - защото целият държавен апарат е на дистанционно управление от Москва. Това е единствената причина да сме на опашката на Европа по всички показатели. Докато е този руски мутро-милиционерски олигархичен модел - никакъв Шенген!
102
4
 
18
 
! Отговори
от ЮАР преди 1 година
Айде Кокорчо да обясни кои точно банки и капитали са зад Джемкорп. Май са на КГБ. Как точно газът дето уж бяха договорили беше 4 пъти по-евтин. По евтин от какво? ПП са същата Руска агентура като ВСИЧКИ политически партии до една в парламента на България. ГЕРБ и Бойко направиха руската тръба за 3-4 милиарда. Кирчо и Кокорчо щяха без малко да натресат Джемкорп - Руска кгб структура за да контролира цялата енергетика. Постерите на *** платени директно от Мутрофанова по шосетата на БГ.
101
4
 
9
 
! Отговори
от ЮАР преди 1 година
Главният проблем на ПП, Кирчо и Кокорчо е, че както всички останали политически партии са и те на къса каишка от Москва. Креатури на Радеф и неговата превратаджийска клика и Московска агентура. Така и не обясниха фокусите с т.нар. Джемкорп - разбрахме само, че зад въпросната фирма са Руски банки. Същият номер като с уж Американските централи, които са пак на червените куфарчета, също колкото Данди Прешъс са Канадски или като Гинка с енергетиката - КГБ агентура навсякъде. Така не може в Шенген!
100
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На крива ракета космосът и пречи!
99
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе, Асане, колко пара ти бутна твоят спонсор за тези лакърдии! Даде ли ти и няклко картончета да изчегърташ за печалба?!
98
4
 
14
 
! Отговори
Айшето преди 1 година
Прости са голяма част от Българите , докараха Асан и Киртака за да свършат мръсната работа която ГЕРБ , ДПС, БСП , СДС, ДБ не искаха да свършат, защото от козяк искаха точно това, а който приеме глупостетите за Русия и макетата ще бъде навеки Мразен!
97
3
 
18
 
! Отговори
Айшето преди 1 година
Асане прибирай се стига говори глупости!
96
2
 
23
 
! Отговори
Безпартиен преди 1 година
Този облещения,защо не пита хърватите и румънците дали не играят с ГЕРБ и Радев в една игра,че не сме влезли преди това.Такъв Батак не сме имали от 30 години.Тарикатчето от Канада е много мръсно,нагло и злопаметно ***!Вкараха страната в дългове за нула време.
95
4
 
31
 
! Отговори
Асен Кокорчо преди 1 година
Все някой друг им е виновен на ПП. Това което, направиха за няколко месеца всички останали за 30 години не можаха. Кокорчо - ГЕРБ не са на власт от 2 години, а незнам колко Ви е къса паметта,но Вас президента Ви докара,така,че вземете да млъкните и изчезвайте от политическия живот както ИТН.
94
10
 
4
 
! Отговори
gost преди 1 година
Правилно !