ГЕРБ: България заприлича на Кирил Петков, никой не й вярва

Членството в Шенген нямало нищо общо с хартиената бюлетина
24
ГЕРБ: България заприлича на Кирил Петков, никой не й вярва
Снимка: БГНЕС

„Тезата, че България не е допусната в Шенген заради хартиената бюлитина е шарлатания и то класическа и за съжаление е много евтина, аз познавам далеч по-изобретателни шарлатани, чийто лъжи хващат декиш“, коментира в декларация от името на ПГ на ГЕРБ Тома Биков, след като от ПП обвързаха връщането на бюлетината с отказа на Нидерландия да даде положително становище за приемането ни в Шенген.

„Тази теза е обидна за цялото общество, защото приемането на хартиената бюлетина няма нищо общо с Шенген, защото никога не е поставянето като условие и няма и да бъде. Членството в Шенген не би трябвало да разделя политическия елит, а да го обединява, но това което се чу, това високомерно посочване на партиите на прехода от позицията на едва ли не новородени, при положение, че през последните две години страната беше управлявана от вас и вие положихте огромни усилия да разградите контрола върху границата и образа на страната пред ЕС“, обърна се той към ПП.

Според него именито ПП е част от проблема.

Още по темата
„Не излизайте на тази трибуна като морални съдници да казвате кой е виновен и невинен, защото направихте, така че България да има толкова отслабена позиция в ЕС, че да не е в състояние да защитава националния си интерес и това не се беше случвало от 1997 г, когато нямахме право да ходим в Европа без визи и отговорността е на ПП, защото тази позиция не беше такава през 2020 г.,когато бяхме поставени в чакалнята на Еврозоната. Вие сринахме доверието в България, вашия премиер се държа неадекватно и България заприлича на Кирил Петков, а когато Българя прилича на Кирил Петков никой не й вярва, човек който има въображаем приятел, с който е говорил преди 2-3 дни да лобира за България за членството в Шенген“, скочи Биков.

Според него е обида, че ПП сравнява членството в Шенген с хартиената бюлетина

„Идеята за пълна интеграция на България в ЕС не може да започва с такава груба лъжа, с отместване на реални проблеми в посока, която няма никаква връзка с темата. Живеем в този абсурд вече 2 години, занимаваме се с глупости“, отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ГЕРБТома Биков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
doubles expert преди 1 година
Не знам кой на кого вярва, но не разбирам, защо разни двойници на (раз)путин трябва да се движат из София, няма ли начин това да е забранено, двойник да влезе в бг институция, ами нали като го снимат може да изглежда, че самия той е влезал и да се разнесат слухове, че е идвал по-рано и разни такива като онези, че е бил в Германия, каквито имаше преди, само че там си бил поне в посолството, явно са го накарали да си седи в посолството?!? what about this?
20
4
 
2
 
! Отговори
Кой е шмекер? преди 1 година
Тиквата в момента измазва една ограда в Банкя и ни приемат в Шенген веднагически
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е, Бойко е Меси, месия е Бойко.
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дванадесетгодишни Б.Б. и приказваше вече сме чакалнята , още търпение и в Шенген.. и кои му вярва?
17
2
 
2
 
! Отговори
Bg преди 1 година
" Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. "
16
5
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 1 година
До АнонименПравилно човекът го е казал. Обещаха 1лв. надолу, НО...първата им работа като влезоха в НС, беше да сменят машинното гласуване! Ако са мислели за народа, както щедро Босът сипеше лъжите си, първо този въпрос неговите хора щяха да повдигнат в НС! Ама на мохабети и кражби са силни!
15
11
 
10
 
! Отговори
смях преди 1 година
Божеее...а на Бойко КОЙ му вярва? От сутрин до вечер поне 4 лъжи ще изрече и 5 пъти ще си преобърне позицията. Съмнявам се, че и Меркел му е вярвала. Може би само доказаното корумпе Юнкер му е "вярвало"...
14
9
 
12
 
! Отговори
Пепката преди 1 година
Така де, благодарение на вас, никой не вярва на България.
13
3
 
7
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Не говори за България! На вас никой не вярва не на България! Между България и политиците и няма нищо общо!
12
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България заприлича на Боко и Пеевски - никой не й вярва! А членството в Шенген може и да няма общо с хартиената бюлетина, но с мафията на ГЕРБ и ДПС на Капитан Андреево има много общо!
11
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ako бяхте оставили правителството на Кирил Петков, тогава щеше да й вярва. От 5 месеца няма правителство, скандали, интриги, международна изолация. СЕАГА ПО-ДОБРЕ ЛИ Е?
10
9
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
колко пъти писах да мислите когато гласувате 39 процента изб активност ето каквосте пратили в нс герб не стигат ли 12 години един път пуснаха по пързалката един смешенпрофесор герджиков сега друг кариерист съсипват наивниците които сехващат на въдицата на борисов
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 6 Кви два месеца на власт бе? Да не пропуснах кога са направили правителство? Или за теб "на власт" е от момента, в който спечелят изборите, пък нищо, че няма как да правят каквото и да е без правителство. Не се ли усещаш, че опорката ти не я бива?
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аа! Е айде сега, моля, да не ми обиждат държавата така пък тия от ГЕРБ, ако обичат, а?!?
7
8
 
14
 
! Отговори
12 години преди 1 година
Не ни приеха в Шенген,защото не ви вярваха.Тъкмо да ни приемат и вие се върнахте и развалихте всичко.
6
2
 
9
 
! Отговори
До преди 1 година
Възраждане пък са точно метастаз на липсата на развитие на България.Трябва ни партия, която да стартира прехода.В България се симулира промяна и преход за пред Европа и Америка.
5
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че кой вярва и на Вашия лидер? Къде са тия горива с левче надолу, а? 2 месеца сте на власт и нищо не напрравихте! Само хартиената бюлетина върнахте за да фалшифицирате всички следващи избори и да сте несменяеми! Буци нали каза, че ако бъде избран, на следващия ден горивата ще са с 1 лев надолу. Излъга хората да гласуват за крадливите от ГРОБ и вече нищо не споменава за горивата. Коефициент за измерване на наглост е един геpбepacт!
4
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е за Възраждане!
3
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само Възраждане ще ви оправи, предатели!
2
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че България не прилича на Тома Биков, щеше да е опасност за собственото му дете