Корупцията нямала пряка връзка с ветото на България за Шенген

Премиерът на Австрия имал вътрешнопартиен проблем
95
Корупцията нямала пряка връзка с ветото на България за Шенген
Снимка: БГНЕС

България има своите проблеми. Но корупцията няма пряка връзка с приемането ни в Шенген. Австрия, с нейния министър-председател, в момента се бори във вътрешнопартиен план с корупцията. И на него му трябва аргумент - разиграва картата корупция срещу сигурност. Това коментира евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк пред Нова телевизия.

За хартиената бюлетина, той каза, че гражданите искат да гласуват по два начина. „Нека да дадем право и на двете страни. Слушам небивали аргументи, че спирачка пред приемането на България в Шенген е това, че парламентът е приел хартиената бюлетина. 90% от европейските държави гласуват на хартия”, посочи Кючюк.

Още по темата

Евродепутатът смята, че трябва да бъде направено всичко възможно да има правителство, което да изведе страната от кризите. „Влизаме в трапа. България се отдалечи от Шенген и се отдалечава от Еврозоната. Европа очаква от нас да отговорим на предизвикателствата”, обясни той.

Дали ДПС би подкрепило правителство на Николай Габровски евродепутатът не уточни. От партията искат първо да се запознаят с програмата и структурата на проектокабинета. „Нека процедурата се извърви докрай. Следващите два дни са ключово важни”, е мнението му.
 


95
Още по темата: корупцияШенген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Дракон преди 1 месец
Целта на Австрия и Холандия е да се задържат бежанците в България и Румъния и да не могат да преминават и те свободно за Западна Европа. С една дума негласен хот-спот за бежанци. Това няма нищо общо с Украйна.Няма ли кой да им каже на тези бежанци, че Европа е пред ядрена война и че в даден момент искат или не искат могат да се озоват на фронта и дори да служат там. Пълно безумие е да се натискаш за Европа в момента.
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия приказки Илхан Кючюк, да ги разправя на неграмотните му избиратели. Корупцията има пряка връзка за всички неуспехи на България, включително на това, че се топим и изчезваме.
61
3
 
0
 
! Отговори
Румъния преди 1 месец
и България са следващите държави, които ще са във война с Русия. Ние, разбира се, ще победим във войната, но с цената на поне 300 хиляди военни жертви и поне половин милион цивилни. Тоест, вместо да изчезнем 2050-а, ще изчезнем като нация още 2026-2027. Затова не ни и пускат в тоя шенген. Планът е друг.
60
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Корупцията идва от ЕС, затова и тук има корупция.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Меркел ги покани на гости,Италия,Гърция,Испания ги спасява с корабите,обаче те минават през БГ.границата,като се връщат тук исрещу 50 евро минават отново,но пък ги стреляме,и нали разбирате че са им гости и.....Да се оправят сега!Утре пак и пак.
58
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да е жива и здрава Австрия. Майкa ми гледа една баба на 80 години там, става си в 8 сутринта, наготви й една манджичка, пусне прахосмукачката, пусне пералнята и хоп 1500 евро чиста заплатка. Храната й безплатна, за квартира не плаща. Бабата сама си ходи, сама се къпе...
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Корупцията е национален проблем, които трябва да бъде решен, ако искаме да дръпнем поне малко. Шенген, няма нищо общо.
56
1
 
4
 
! Отговори
Рр преди 1 месец
Хората на Запад, са прави, Те не спят. Корупцията в Корумпестан е национален спорт. Кой не вижда, че където пипнеш, все е гнило. Само схеми, лъжи, наши и ваши.
55
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не ни пускат в Шенген, защото им трябваме за следващия епизод от конфликта с Украйна. Дано не съм прав.
54
2
 
6
 
! Отговори
АМИИИ преди 1 месец
ТЕ ТОЧНО ЗАТОВА НИДЕРЛАНДИЯ ПАДНА СНОЩИ НА СВЕТОВНОТО!! ЦАЛА БГ И РУМЪНИЯ СЕ МОЛЕХМЕ ЗА АРЖЕНТИНА!!! СПРАВЕДЛИВОСТТА Е БОГ!
53
1
 
6
 
! Отговори
Майна преди 1 месец
КЪДЕ БЪЛГАРИЯ ГРАНИЧИ С АВСТРИЯ? ЧЕ ДА Е ВИНОВНА ЗА БЕЖАНЦИТЕ ТАМ - ЧЕ ТЕ МИНАВАТ ПОНЕ ПРЕЗ 1 ШЕНГЕНСКА ГРАНИЦА!!! ЯВНО ТОЧНО ТАМ НЯМА КОНТРОЛ!!!
52
1
 
1
 
! Отговори
Смятай преди 1 месец
Българи, определящи се като небългари, жалко. Хора време е да се събудим и да си върнем страната!
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да бе да, няма връзка!!? Тогава дръжте си я още корупцията, няма какво да се борим с нея, понеже никой не го интересува, че България е корумпирана руско- комунистическа околия.
50
2
 
7
 
! Отговори
Морен сокол преди 1 месец
Светът трябва да свърши че да няма корупция в България .
49
1
 
3
 
! Отговори
До 48 преди 1 месец
Ще станем друг път продължение на Суецкия канал! Във Варна и Бургас големи кораби не могат да влизат, чисто физически. Разтоварват се в Солун или Атина. За Румъния не знам, но все тая. Отказа въобще не е икономически, дреме им за нашите нищожни от финансова гледна точка пристанища. Страх ги е от вътрешна миграция, тъмното малцинство, което е особено ясно изразено в Румъния. Иначе Бг отдавна покрива всички изисквания...
48
2
 
3
 
! Отговори
Albi преди 1 месец
Не, изобщо. Много евтина тарифа.50 евра.
47
2
 
1
 
! Отговори
магаревъд преди 1 месец
До Анонимен "при гласуването само с машина Герб пак ги би": ама с малко. И съответно текущия парламент няма да излъчи правителство. Единственото което гербдепесе успя да свърши в рамките на този парламент е връщането на хартиената бюлетина, е, като опция и с помощта на невчасното бесепе. Да ти обяснявам ли къде кои избиратели ще "изберат" да гласуват на хартия?... Същите които не гласуваха когато гербдепесе изгуби изборите. а защо - виж по-долу.
46
4
 
2
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Човекът го каза във прав текст че онези във парламента дето играят този цирк от една година са виновни за всички злини на България! Еви сега Киро и Асен пак да гласувате за тях и за Славчо да не забравите напълниха си сметките със милиони а вие траете като под турско робство срам и позор българския народ Трайчо Костов
45
3
 
9
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Корупцията има пряка връзка за всичко у нас.
44
0
 
8
 
! Отговори
КорупЧингел преди 1 месец
Корупцията е нещо което не може да се изчисли. Това се нарича "усещане за корупция" и данните за усещането се събират от една НПО подконтролна на запада. Звънят на хората по телефона и питат какво е вашето усещане за корупция и си пишат каквото си искат, защото това не може да се докаже и провери.