Скандал в НС: Шарлатани, комунистически следовател, целувал ръка на мафията

Взаимни обвинения между ГЕРБ и ПП
177
Скандал в НС: Шарлатани, комунистически следовател, целувал ръка на мафията
Георг Георгиев. Снимка: БГНЕС

В лют скандал влязоха депутатите от ГЕРБ Георг Георгиев и Бойко Рашков от ПП.

Пръв тон даде Георг Георгиев, който обяви, че е лично засегнат от това, че "такива хора, шарлатани, стоят в тази зала".

Той цитира данни от Търговския регистър и призова Рашков, „по-известен като чадъра над правителство на Кирил Петков“, да го опровергае, ако не е прав.

Според данните, изнесени от Георгиев, в Съвета на директорите на дружеството „Нефтогазсервиз“ участват няколко граждани на Руската федерация и Настимир Ананиев от ПП.

След изказването на Георгиев Бойко Рашков се обърна към председателстващия заседанието Росен Желязков и настоя, когато някой депутат излиза на трибуната и раздели целия парламент и обижда народни представители, поне да му бъде изключен микрофона, ако не бъде изгонен.

"Такива хора не трябва стъпват тук въобще", отсече той.

Още по темата
"Никога не съм чадър на който и да е, на който и да е не съм целувал нито ръка, нито нещо друго и тъй като не съм бил чадър на никой, съжалявам само че нямах време да бъда още по-голяма градушка срещу вашия лидер от ГЕРБ", отговори той на Георгиев.

Георг Георгиев взе отново думата.

"Целувахте ръка, на тези които казаха: "Танковете да дойдат", на тези които съсипаха тази държава, които докараха България до най-тежката криза, Вие, червеният комунистически следовател, Вие, комунистът, който направихте така, че държавата да прилича на това, на което сте свикнали, на един разграден двор, Вие сте човекът, който целуна ръка и на мафията, снимките ги има, на които сте заедно с мафията", скочи той.

Росен Желязков му отне думата и даде 10 минути почивка, за да се успокоят страстите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
15
 
10
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ЗА БОРИСОВ ДОКАЗАН ЛИДЕР УВАЖАВАН ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК В ЕВРОПА ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРЕПИ РАЗРУШИХА БЪЛГАРИЯ НО БОРИСОВ И ГЕРБ СА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА
83
2
 
9
 
! Отговори
до йосо преди 1 година
"""ЗАКРИВАЙ тоз парламент, съвсем никъв смисъл няма от него.""" ---- Ще те разочаровам, брато! Следващия "парЦАЛимент" няма да се рзличава силно то този, а може да се окаже и по-зле! Причините за това са многослойни и комплексни!
82
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А сега след две години промяна къде е България спрамо Румъния, задмина ли я вече?
81
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Руфинка е болна легнала. Така свирят българските гайдари. А пък депутатите им дават стотинки. За разлика от мен. Аз му дадох 5 лева преди няколко г. На бай Митю от Враждебна. Виртуоз беше. Аз казах, че дарбата му е от Бога дадена. А той ми отговори, С тази гайда съм лягал, с тази гайда съм ставал, но съм работил в Коми.
80
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
точно 89беше момента но те са хитри скриха всички досиета на комунистите и доносниците и тези от Държавна сигурност,запазиха си ги за тях за да се изнудват един на друг е това е печалната истина
79
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям хъс има Рашков в съседната статия пише, че има огромен ръст в кражбите на коли, а тъкмо Рашков беше преди това министър.
78
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Браво Харесва Рашков,имал хъс....МАЙКО МИЛАААА
77
12
 
8
 
! Отговори
Нека да проверим преди 1 година
Кой е за Възраждане зелен палец, кой е против червен. Цъкането да започне.
76
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
78 Харесваш Рашков 19-те имота, който през 1989 , държеше в ареста 12 часа автора на касетата "Да дойдата танковете!" Евгени Михайлов и му кръщене в лицето, че демокрация няма да има с думите "-Няма да бъде ваштааа, нямааа!". Егати перверзните типове сте.
75
9
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Като помисля в пьрвия мандат на греб гласувах за тях и ме е срам , тогава бе модерно да подкрепяш борците
74
5
 
11
 
! Отговори
Ваща макя преди 1 година
Д0лу всички к0румпирани евроатланически партии. Шaйката вън!!!
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съжелявам пич, разбирам те , но и президентската е фикция.Особено с такива г....к начело като Радев.Няма спасение, изпуснахме да направим прехода 89, поради обуначване и вродената бг мнителност и ето резултата - ТБД си заминава.
72
4
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
78 проследи кариерата на твоят борец ще останеш много разочарован
71
2
 
6
 
! Отговори
Милионер преди 1 година
Бай Митю от Враждебна да им засвири с гайдата си на тези от НС. Ако той не може, нека някои от другите виртуозни бълрсаки гайдари го направи. Янев или Бонев от Стара Загора. Не му намирайте кусури на учителя си. А просто свирете на гайдите си. Белким депутатите разберат мъката и болката на хората от тази страна. Честита да ви е Новата 2023 г.
70
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Росен Желязков незнаен, дали е от ГЕРБ, или от ПП,ДБ.
69
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По времето на боко избягаха 1млн.в чужбина по времето на корнелка и станишката още 1млн.а по време на сегашното управление може и 1.5млн да избягат.
68
16
 
7
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Харесвам рашков има хьс за борба с престъпленията дори и на тези години
67
3
 
6
 
! Отговори
джон преди 1 година
ха,ха,ха,комунист кълве комунист,вземете че се изтрепете и без това от вас файда няма
66
3
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Тук има платени абонати бедни необразовани неуспели в живота си за жалки стотинки пишат лъжи срещу държавата в която живеят каквото и да Лъжете по сайтовете пак си оставяте същите
65
1
 
8
 
! Отговори
Йосо преди 1 година
ЗАКРИВАЙ тоз парламент, съвсем никъв смисъл няма от него. И без това едните са се продали на руснаците, другите на европейците третите на американците, то реално политик няма в тая държава