Скандал в НС: Шарлатани, комунистически следовател, целувал ръка на мафията

Взаимни обвинения между ГЕРБ и ПП
177
Скандал в НС: Шарлатани, комунистически следовател, целувал ръка на мафията
Георг Георгиев. Снимка: БГНЕС

В лют скандал влязоха депутатите от ГЕРБ Георг Георгиев и Бойко Рашков от ПП.

Пръв тон даде Георг Георгиев, който обяви, че е лично засегнат от това, че "такива хора, шарлатани, стоят в тази зала".

Той цитира данни от Търговския регистър и призова Рашков, „по-известен като чадъра над правителство на Кирил Петков“, да го опровергае, ако не е прав.

Според данните, изнесени от Георгиев, в Съвета на директорите на дружеството „Нефтогазсервиз“ участват няколко граждани на Руската федерация и Настимир Ананиев от ПП.

След изказването на Георгиев Бойко Рашков се обърна към председателстващия заседанието Росен Желязков и настоя, когато някой депутат излиза на трибуната и раздели целия парламент и обижда народни представители, поне да му бъде изключен микрофона, ако не бъде изгонен.

"Такива хора не трябва стъпват тук въобще", отсече той.

Още по темата
"Никога не съм чадър на който и да е, на който и да е не съм целувал нито ръка, нито нещо друго и тъй като не съм бил чадър на никой, съжалявам само че нямах време да бъда още по-голяма градушка срещу вашия лидер от ГЕРБ", отговори той на Георгиев.

Георг Георгиев взе отново думата.

"Целувахте ръка, на тези които казаха: "Танковете да дойдат", на тези които съсипаха тази държава, които докараха България до най-тежката криза, Вие, червеният комунистически следовател, Вие, комунистът, който направихте така, че държавата да прилича на това, на което сте свикнали, на един разграден двор, Вие сте човекът, който целуна ръка и на мафията, снимките ги има, на които сте заедно с мафията", скочи той.

Росен Желязков му отне думата и даде 10 минути почивка, за да се успокоят страстите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе стига с снимки на рашков ами бойко на банкет с сик за тия снимки що не кажеш нещо има ги в интернет можеш да си ги свалиш
103
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко е на път да бойкотира още един Парламент с поставените си слуги на стража.
102
5
 
18
 
! Отговори
Целувко преди 1 година
Всичкото хубаво,ама кръчмарските снимки на Рашков с мафиоти са ИСТИНСКИ! Ако не бяха, президента Петър Стоянов нямаше да скъса кандидатурата на Рашков за главен прокурор. Съди го, бе Рашков! Стиска ли ти,ду.*** райско?
101
11
 
13
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
Този млад комсомолец от ГЕРБ трябва да знае, че през 90-те години Бойко Борисов като един истински комунист напусна МВР, защото отказа да се деполитизира и да върне партийната си книжка като член на БСП.
100
5
 
13
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЪБЪ преди 1 година
Значи Борисов е бкп а Рашковите не ти да видиш изкривено мислене на пропаднали платени бедни
99
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Младият комсомолец пак почна да обвинява другите в комунизъм. То такова нещо... комсомолец на ГЕРБ в 21 век.
98
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунист насита няма
97
2
 
8
 
! Отговори
Позорни гробища преди 1 година
Ей това стана парламент. Позорните духове заседават.
96
2
 
8
 
! Отговори
до Така ли преди 1 година
Ами Каптализма, Пазарнта икономика, Демокрацията, Мултикултурализма, Либерализа с неговите "Нюанси", всичко това го изпробвахме, резултатът е очевАден! Ти какво предлагаш, може би, цифров НеоФеодлизъм! Онази диктатура, която така "колоритно" описваш построи една силна икономически, промишлено, научно и техническа държава за времето си, а онези, морално-извратени, които продавали уж жените си за жителство явно и днес биха сторили същото за други цили, ти познаваш ли такива или си бил един от тях?
95
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Орел,рак и щука,и всичкото това,става и ляга с една единствена мисъл"благото на людете български"а не Усвояването на едни 25 милиарда лева Евро пари по плана за възстановяване!
94
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Харвард няма нищо общо с милиционерската школа в село Симеоново. Която са я завършили лидера им на Герб и главния прокурор на България Гешев. Честита да им е Новата 2023 г. Аз лично нито съм завършил в Харвард, нитэ пък в Симеоново. Опазил ме Господ от последното. Г-жа Ботева ще пее, когато направят правителство. Аз пък ще им бая. Но само, ако ми знаят името и се обърнат с правилното обръщение към мен. СТОЙНЕ.
93
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
крадците от герп огладняха, затова са пратили тая санитарка да дига пушилка
92
4
 
6
 
! Отговори
До-105 преди 1 година
Не червена олигархия а играят за червените миризливици,като същевременно се опитват и да чопнат някой друг милиард от прословутият план за възстановяване!
91
4
 
6
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
То вече от това НС само шоу можем да очакваме. Има малка надежда да направят правителство с третият мандат. Само за това си струва още да им дават заплати.
90
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пак просто тии - вземе ли някой да ми говори за комунисти като това недо-носче и стои на барикадата да защитава комуниста второ поколение от банкя ми е ясно че е най обикновен нищоправец и ко-пел- дак и е инструмент в борбата за власт между двете антибългарски краваршингтонски партии герб и пп
89
7
 
14
 
! Отговори
Помня преди 1 година
Помня бях млад и слушал за подвизите на групировките за сик , герои тогава бяха от близкото минало - поли пантев , братя маргини , маджо Приятели викаха трябва да гласуваме за борците искаме да сме като тях , недосегаеми така се подведох да дам глас за герб в пьрвият им мандат знаете борисов бе главен секретар и ги бе сьбрал на сьвещание след стрелба по шефа на спартак
88
3
 
5
 
! Отговори
Милиардер преди 1 година
Да им свирят и в съботите и в неделите. Както и аз работя през почивните дни, за разлика от политиците ни. Това е причината да съм доста по-богат от тях. Завистта им ще ги погуби. Тази на политиците имам предвид. Да живее България. Но не и политиците на тази страна.
87
4
 
8
 
! Отговори
До93 преди 1 година
Ами след две години"промяна"или по скоро две години навеждане на червената олигархия от страна на президент,променители и служебни правителства ,България се озова с 30% по ниски доходи от Мамалигия!Да ви го наблъскам и в промяната и във фуражките фелдфебелски и в наведените служебни кабинетчета!
86
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Нека да свирят гайдарите български. Те си го могат. Между впрочем, бай Митю искаше да ми даде гайдата си за тези просто 5 лева. Отжоворих му, че дори и да ми я даде, аз не мога да свиря. В замяна на това му изпях "Имала майка". На него и на приятелката му.
85
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашков е нечистопрътен комунистически интригант, комунистически следовател, завършил право с протекциите на БКП. Горките му студенти! Няма място в парламента на евроатлантическа България. Всички страни членки на ЕС приеха закон за прочистване от комунистически кадри и агенти, прочистиха се от тях, само в България, някакви шарлатани, начело с руския слуга Радев, ги върнаха отново във властта и в службите.