Скандал в НС: Шарлатани, комунистически следовател, целувал ръка на мафията

Взаимни обвинения между ГЕРБ и ПП
177
Скандал в НС: Шарлатани, комунистически следовател, целувал ръка на мафията
Георг Георгиев. Снимка: БГНЕС

В лют скандал влязоха депутатите от ГЕРБ Георг Георгиев и Бойко Рашков от ПП.

Пръв тон даде Георг Георгиев, който обяви, че е лично засегнат от това, че "такива хора, шарлатани, стоят в тази зала".

Той цитира данни от Търговския регистър и призова Рашков, „по-известен като чадъра над правителство на Кирил Петков“, да го опровергае, ако не е прав.

Според данните, изнесени от Георгиев, в Съвета на директорите на дружеството „Нефтогазсервиз“ участват няколко граждани на Руската федерация и Настимир Ананиев от ПП.

След изказването на Георгиев Бойко Рашков се обърна към председателстващия заседанието Росен Желязков и настоя, когато някой депутат излиза на трибуната и раздели целия парламент и обижда народни представители, поне да му бъде изключен микрофона, ако не бъде изгонен.

"Такива хора не трябва стъпват тук въобще", отсече той.

Още по темата
"Никога не съм чадър на който и да е, на който и да е не съм целувал нито ръка, нито нещо друго и тъй като не съм бил чадър на никой, съжалявам само че нямах време да бъда още по-голяма градушка срещу вашия лидер от ГЕРБ", отговори той на Георгиев.

Георг Георгиев взе отново думата.

"Целувахте ръка, на тези които казаха: "Танковете да дойдат", на тези които съсипаха тази държава, които докараха България до най-тежката криза, Вие, червеният комунистически следовател, Вие, комунистът, който направихте така, че държавата да прилича на това, на което сте свикнали, на един разграден двор, Вие сте човекът, който целуна ръка и на мафията, снимките ги има, на които сте заедно с мафията", скочи той.

Росен Желязков му отне думата и даде 10 минути почивка, за да се успокоят страстите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
15
 
7
 
! Отговори
икономист преди 1 година
До герберските ***:Не става с цъкане на минуси! Така лъжите ви няма да придобият приемлив за обществото вид. Хората не са про.сти, както казваше вашият лидер. Те много добре разбират, че при тази "зелена" политика на ЕС, няма как точно на нас да ни позволят да изграждаме още две центали на въглища, за да замърсяваме още повече. Тези лъжи могат да минат само пред герберските калинки в партийните централи.
123
5
 
23
 
! Отговори
И РАДЕВ СИ ПРИЗНА... преди 1 година
...ЧЕ КИРЧО И КОКОРЧО СА "ТОТАЛНИ КАНАДСКИ ШАРЛАТАНИ" И ДАЛАВЕРАДЖИЙ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ ----защото са ко пел да ци те на кадрите от БКП/ДС!...ПП----СА АБСОЛЮТНО ГНЕЗДО НА КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ!
122
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
двете групировки които се наягат пред началниците във вашнгтон се обвиняват в комунизъм - герб и пп - и двете нямат нищо общо с комунизма - обикновенни национани предатели които ако джихадистите е дайдат на власт ще се бият пред джамията кого първи да обрижат- гнусна работа и безкрайно опасна за страната ни
121
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога Борисов каже нещо за сестра ти няма значение дали имаш или нямаш сестра. Скандала почва.
120
2
 
15
 
! Отговори
СЪД И ЗАТВОР ... преди 1 година
ЗА ШАРЛАТАНИТЕ ОТ ПП---ЗА ТОТАЛНАОТА КОРУПЦИОННА СХЕМА В ЕНЕРГЕТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ И ПРОДАВАНЕТО И НА "ОФШОРНА КОМПАНИЯ"--А НЕ НА ЛОНДОНСКА , КАКТО ЛЪЖЕ КИРЧО ---защото единият е договарял а другия е подписвал договори и плащания по тях със секретна информация за нашата енергетика и СА ПОЛУЧАВАЛИ ПАРИ ЗА ТАЗИ СИ ДЕЙНОСТ!....ПАРИ НЕ ОТ ШКАФЧЕТА ---А В КОФЧЕЗИ ЗА ПРОДАЖБАТА НА НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ В ЕНЕРГЕТИКАТА !.../.ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ в ПП-- от ко пил да ците на бившите кадри на БКП
119
2
 
6
 
! Отговори
икономист преди 1 година
Да не говорим, че ние до скоро нямахме никаква сметка от въглищните централи, но заради високите цени на енергоносителите напоследък, въглищата пак излязоха на преден план. По-скоро трябва да се намалят цените на квотите, за да има някакъв смисъл от въглищните централи в дългосрочен план. Но това, ако изобщо се случи, ще се реши на европейско ниво.
118
10
 
7
 
! Отговори
икономист преди 1 година
Гледах при Цветанка Ризова поредната изцепка на Делян Добрев. Борисов, според гениалния енергетик Добрев, бил договорил с ЕК намаляване на емисиите с 55%, но към 1990 година. Което според неговите гениални умозаключения, означавало, че България можела спокойно да изгради още две централи на въглища. Къде е логиката? Или този е страшно глу.пав, или преговарящите от ЕС са баламурници от соя. хаха
117
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно е да се отбележи че когато агент рашо беше шеф на мвр въобще не можех да пиша никъде срещу него, днес поне тук може да изразя становище за това ченге унищожил хиляди човешки съдби повечето ченгета от комунизма са като тоя озверял замиращ агент
116
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най гнусния и противен е агент рашо нагъл безполезен и арогантен абсолютно поведение на един замиращ агент на ДС ченге унищожил хиляди съдби, днес пак агент на ДС наредил на определени сайтове контролирани от тях забранено ми е да пиша че не могат да ме контролират, комунизма в ход
115
4
 
17
 
! Отговори
БСП УМРЕ преди 1 година
НАЙ ОБИЧАМ КИРО ДА МЕ ЛЪЖЕ, ГОООЛЕМ КЕФ! КАКА КОРНИ ИЗБЛЕДНЯ ПРЕД НЕГО- АМАТЬОРКА. ПОДКРЕПЯШЕ ПРОМЯНАТА 7 МЕСЕЦА, А СЕГА Я Е ЯД, КАТО РАЗБРА, ЧЕ СА Я ЛЪГАЛИ И С МАДУРОВКИТЕ И С ДАЛАВЕРИТЕ ЗА МИЛИАРДИ? ЩО НЕ ГИ ПОДКРЕПЯ СЕГА? ДО ВЧЕРА БЯХА ЗАЕДНО И АКО НЕ БЕШЕ ИТН ПЪРВИ ДА СЕ УСЕТЯТ, ЧЕ ГИ ТРЕТИРАТ КАТО БАВНОРАЗВИТИ, ОЩЕ ДА СА ЗАЕДНО?
114
11
 
10
 
! Отговори
Жорето преди 1 година
Георг. Добре са те кръстили, защото за ГЕОРГИ не ставаш. А защо не Джорджина
113
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изберат ли пронатовско правителство, Ердоган така ще отиграе ситуацията, че РФ ще предпочете за в бъдеще по тези земи турци да се разпореждат . Народи ,които пречат на бизнес климата на БРИКС няма да имат бъдеще , но образованието ни е толкова едностранчиво , трудно е за зависими хора да определят собствената си съдба, камо ли на държавно ниво..
112
4
 
5
 
! Отговори
Боко преди 1 година
Айде направете го този майдан бе ***
111
2
 
17
 
! Отговори
СБЪРКАН НАРОД преди 1 година
МИЛИАРД ОТ ГАЗА, МИЛИАРД ОТ ПЕТРОЛА, МИЛИАРДИ ОТ БАТЕРИИТЕ, ТЕЦ СОФИЯ, МИЛИАРДИ ОТ ВЪГЛИЩНИТЕ ЦЕНТРАЛИ, А НИЕ ГИ ПЛАЩАМЕ В МАГАЗИНА, В СМЕТКИТЕ, В БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА ТЕЗИ МИЛИАРДИ? ЩО БЕ? ЗАЩО СКОЧИХТЕ НА ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ , А НЕ ВИЖДАТЕ ТИРОВЕТЕ ПЪЛНИ С ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ КИРО И АСЕН? ТОЛКОВО ЛЕСНО ЛИ СЕ ЛЪЖЕТЕ ТА СИ ХВЪРЛИХТЕ ПАРИТЕ НА ЕДНИ АЛОИЗМАМНИЦИ?
110
6
 
15
 
! Отговори
Дякона преди 1 година
Рашков е комунистически тарикат, и с адвокатски артистистцизъм се вееше като знаме на ПП за "промяна" на системата. Ама си остана комунистическо го.вно !
109
4
 
14
 
! Отговори
Без ЛУСТРАЦИЯ.... преди 1 година
САМО МАЙДАН МУ Е МАЙКАТА НА ТИЯ ЧЕРВЕНИ ГАДОВЕ!!!!
108
4
 
10
 
! Отговори
САМО МАЙДАН... преди 1 година
Като в Украйна за комунистите и русофилите в БЪЛГАРИЯ----ИНАЧЕ НЕМА УПРАВИЯ !!!
107
1
 
12
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 1 година
Не е необходимо да бъде човек ясновидец,за да се види че за БГ спасение няма и няма и да има!
106
9
 
19
 
! Отговори
Беновска пипа преди 1 година
Българският народ има къса памет. Затова могат такива като Рашков да се представят като лицата на промяната и да се обявяват за почтени. Много бързо хората забравиха кои въведоха модела с обръча от фирми, заради който след това 12 години бяха извън властта. Е доживяхме в предишния парламент те да се представят за промяната и отново да са във властта.
105
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошото за обществото е, че старото лице Рашков беше обявено за нова промяна.Или нова градушка? И градушката вече започна да хлопа по "къщичката" на ПП...