Скандал в НС: Шарлатани, комунистически следовател, целувал ръка на мафията

Взаимни обвинения между ГЕРБ и ПП
177
Скандал в НС: Шарлатани, комунистически следовател, целувал ръка на мафията
Георг Георгиев. Снимка: БГНЕС

В лют скандал влязоха депутатите от ГЕРБ Георг Георгиев и Бойко Рашков от ПП.

Пръв тон даде Георг Георгиев, който обяви, че е лично засегнат от това, че "такива хора, шарлатани, стоят в тази зала".

Той цитира данни от Търговския регистър и призова Рашков, „по-известен като чадъра над правителство на Кирил Петков“, да го опровергае, ако не е прав.

Според данните, изнесени от Георгиев, в Съвета на директорите на дружеството „Нефтогазсервиз“ участват няколко граждани на Руската федерация и Настимир Ананиев от ПП.

След изказването на Георгиев Бойко Рашков се обърна към председателстващия заседанието Росен Желязков и настоя, когато някой депутат излиза на трибуната и раздели целия парламент и обижда народни представители, поне да му бъде изключен микрофона, ако не бъде изгонен.

"Такива хора не трябва стъпват тук въобще", отсече той.

Още по темата
"Никога не съм чадър на който и да е, на който и да е не съм целувал нито ръка, нито нещо друго и тъй като не съм бил чадър на никой, съжалявам само че нямах време да бъда още по-голяма градушка срещу вашия лидер от ГЕРБ", отговори той на Георгиев.

Георг Георгиев взе отново думата.

"Целувахте ръка, на тези които казаха: "Танковете да дойдат", на тези които съсипаха тази държава, които докараха България до най-тежката криза, Вие, червеният комунистически следовател, Вие, комунистът, който направихте така, че държавата да прилича на това, на което сте свикнали, на един разграден двор, Вие сте човекът, който целуна ръка и на мафията, снимките ги има, на които сте заедно с мафията", скочи той.

Росен Желязков му отне думата и даде 10 минути почивка, за да се успокоят страстите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разделяй и владей, после не питайте що сте голтаци и последната дупка на кавала!
63
9
 
11
 
! Отговори
ф преди 1 година
Защо ме блокирахте преди секунди?Защото пиша срещу банкянската разбойническа организация.
62
11
 
12
 
! Отговори
ххх преди 1 година
Вижте какъв народ сме,и после питайте защо у нас е трагедия.12 г. ни ограбваха герберастката разбойническа организация,12 г. крадоха от народната пара,съсипаха държавата,1 млн. напуснаха страната заради ГРОБ-БАНКЯ,сринаха морала на хората,и едни 500 К пак гласуваха за тези разбойници.Е,какъв народ сме? "....Не народ,а ***.И с това ще свърша."Помните ли това стихотворение от един български поет.Докато шлаката на обществото е най-отгоре,за обкновения човек живот няма.
61
9
 
12
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Георг пьк целува на баце а баце е стар комунист както знаемВинаги се е хвалил , че пази още партиината книжка
60
1
 
1
 
! Отговори
Андреев преди 1 година
Запея я Василке. Ако не искаш, няма да пиша, че си г-жа Ботева. Гласът и песните ти да огласягт България. Ще е успешна. За тези, които си го можем пеенето.
59
3
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Какво лошо има в това да се целува ръка на владиката, който те е кръщавал ? Аз лично два пъти съм му я целувал на Максим. За разлика от сегашните политици и депутати. Беше патриарх, но почина преди около 10 г. Ходя в църквите и се моля за доброто на България. Г-жа Ботева пее. Когато тя запее, аз я слушам. Но пък, когато аз викна, тя си мълчи. ХУБАВОТО СТОЙНЕ.
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия циркаджии почнаха да се оливат,и едните и другите и най вече ушатото президентче са наведени на новата икономическа власт в България -червената олигархия!
57
5
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
54 НАПИШИ КОИ ПАРИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПРЕДСТАВИ 54 ВАСИЛЕВ ТИЧАШЕ ПО СТУДИАТА И ЛЪЖЕШЕ 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ ИМА А СЕГА 54 ВИЖ КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ СЕГА ИМА ТЕЧОВЕ НО КЪМ ГАЗОВИТЕ КОМИСИОНЕРИ КЪМ ОНЕЗИ НАЕТИТЕ ДЕТО ЗАКРИХА СПЕЦ СЪДА И ДЕЛАТА СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ ЗАМИНАХА ИМА ТЕЧОВЕ ДА ИНФЛАЦИЯ НА СТОКИ УСЛУГИ ГОРИВА ОГРОМНА САБОТАЖИ НА ЦЯЛАТА ИНФРАСТРУКТУРА НА БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ ИЛИ ТИ 54 ЖИВЕЕШ НА МАРС
56
13
 
11
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Щом гербавите истервсват значи рашков е точният човек ще дам глас за - пп едиственно заради рашков
55
10
 
10
 
! Отговори
cxgn преди 1 година
Прасето Рашков, тази гнида нещастна, този мръсен кърлеж насмукал се с кръвта и парите на народа, тази смра.д мизерна-трябваше да бъде разпорен на Коледа!!! Дано за следващата наистина да се случи!!!
54
1
 
13
 
! Отговори
Дресура на пингвини преди 1 година
Колкото и да е забавен циркът, вече започна да излиза твърде скъпо.
53
7
 
14
 
! Отговори
Крадец и Лъжец преди 1 година
е Рашков - Дамаджаната, щеше доказателства да вади, че Бойко изял някакъв едър бизнесмен на шпек салам ХАХАХАХАХ
52
9
 
13
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Цените са такива защото някой трябва да връща милярдите взети от герб какво очаквате герб да ги вьрне ли
51
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Цапето се казва Станислав. Честита да ти е Новата 2023 г. Да ти върви бизнеса и да станеш още по-богат. Най-доброта ми качество е, че не завиждам на никого. Още повече пък на българските политици. СТОЙНЕ.
50
6
 
10
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Чук пък се чуди на Десеслава Трифонова, как може на този възраст да истерясва и да обявява, че Кирил Петков не бил мъж!?!!? Що парламентарни, европарламентарни и планетарни дами се убедиха, че Петков е мъж, тази иска още доказателства!?
49
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хляб и зрелища, менте напомпания хляб гони два лева.
48
7
 
8
 
! Отговори
Д-р Челинджър преди 1 година
До 42 Обикновения: На кой се е продал Герб бе капацитет такъв? Тези като теб са най - зле, гн.у.с ги е от всички и (вероятно) не гласуват ... Бас държа, че цените на ВСИЧКО ти харесваха повече по времето на Борисов отколкото сега ...
47
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Георг целува ръка! Гледайте и му вервайте, че никога не е целувал ...
46
2
 
13
 
! Отговори
До Име преди 1 година
Кого да лустрираме бе братче,те тоя които разграбиха България повечето вече не са между живите,на дневен ред са техните отрочета и фамилиите около тях,та хубаво е като идея да има лустрация ама ми се струва че вече е твърде късно!
45
11
 
11
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Важното според мен е никога повече герб да не ни клати с -200 и чекмеджетата да се пьлнят с милиони в евроДали рашков е с -20 имота а други с луксозни имоти в гьрция и барселона за мен е все тая свьршило вече