Ананиев: Нямам общо с Nexo, ще съдя Слави и Биков

Последните няколко месеца имало тежка кампания срещу ПП
17 яну 2023 10:16, Йоана Цонева
79
Ананиев: Нямам общо с Nexo, ще съдя Слави и Биков
Снимка: БГНЕС

Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев и ГЕРБ - единият си пази стола, а другите шкафчето. ГЕРБ отстреляха "Демократична България", които държаха уж те да им бъдат официални партньори. Това заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Настимир Ананиев пред bTV.

По думите му ГЕРБ провалили мандатите за съставяне на правителство. Защо на ГЕРБ, БСП, ДПС и "Възраждане" им се доспива на правна комисия, а когато приехме Изборния кодекс нищо не се случва, недоумява Настимир Ананиев. Последните няколко месеца има тежка кампания срещу "Продължаваме промяната", посочи той.

Още по темата
Настимир Ананиев е недоволен, че служебното правителство ще управлява повече, отколкото кабинетът на Кирил Петков. Защо ГЕРБ не искат да се направи правителство, запита той. ГЕРБ и ДПС са силни долу на калния терен. ПП все още нямат покана за лидерска среща, която обяви, че ще направи лидера на БСП Корнелия Нинова, уточни Ананиев. Той не знае какво се случва в БСП и на техния национален съвет, като го сравни с партизанска война или другарска любов.

"Как си представяте Бойко Борисов да дойде на жълтите павета. Той може би не идва заради джипката заради това, че знае кой е редил паветата", заяде се депутатът.

Ананиев даде да се разбере, че няма нищо общо и никога не е имал нищо общо с компанията за криптовалути Nexo. Той ще заведе дело срещу Тома Биков и Слави Трифонов за обвиненията за Nexo. Компанията не е спонсорирала никого, уточни Настимир Ананиев, който не знае къде е Антони Тренчев.

"С Антони Тренчев планирахме общ бизнес, свързан с апликация", изтъкна Ананиев, който не каза точно за каква апликация става дума с аргумент, че това не било важно. За него е важно да се обсъди какво се случва в страната и защо България няма редовно правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
26
 
! Отговори
Весел преди 1 година
Да вземе да се изкъпеш, че си мазен и потен....
33
7
 
2
 
! Отговори
село Краводер преди 1 година
Ан те така, удри Бичето у главЪтЪ шашава!
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еднорозите оглушително мълчат в коментарите. Абе в таз пица що има само пица бе!
31
1
 
17
 
! Отговори
пп преди 1 година
Козел какво друго да кажеш.кой кого ще съди незнам
30
2
 
27
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
избори до дупка докато ви изчистим такава прос-то-тия не съм си представялав родината ми в 21 век
29
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко е ясно с простокирието. Народът разбра!
28
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С краха на глобалистката чума ще видим и краха на подобни "високотехнологични" кочинки като Нексо.Това са поне 80% от т.нар. ай ти сектор.Откровени перачници на пари,получатели на кухи обществени поръчки и нагли финансови шмекери.На това се дължи и високият стандарт в София.Шменти капели.Но всичко е до едно време.
27
1
 
42
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Само го погледнете плужека ! Наистина е Nastyмир Онаниев! Отврат ,погнуса!
26
0
 
32
 
! Отговори
Симов преди 1 година
Не нямаш разбира се- ти си ангелче небесно!
25
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Борисов и Божков не се бяха скарали нямаше да има партия "Продължаваме промяната" от деца и внуци на забележете КОМУНИСТИ анхахахаххааааа
24
1
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
какво ми се правят на вода ненапита от ПП и ДБ, излязоха всичките им кирливи ризи, нагли корумпета
23
0
 
20
 
! Отговори
Баба Радка преди 1 година
239 са точно като него.Само партийни и лични интереси.
22
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нестимирчо няма нищо общо само дето е съдружник с шефа на Нексо.
21
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето това са жълтопаветните борци за правда.
20
1
 
19
 
! Отговори
От цру преди 1 година
Ако не могат да докарат олигарсите от дубай и ги изправят пред .В краен случей да им пратят килъри Така правят Мосад и МИ 6 ако няма друг начин. Свободни тези милиардери ще търсят начин за нов пуч.
19
2
 
36
 
! Отговори
Настрадин Свинарски преди 1 година
Продължавате ли промяната Настимире? Като свински черва сте навързани, ти съди който си искаш. Да кажеш на другите си "съдружници", че ако ще провеждат финансови измами поне не се опитвайте да завлечете началниците ви от САЩ. ФБР и ЦРУ не прощават, особено ако местните пигмеи от колониите вземат да се помислят за голямата работа.
18
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПроДАй България, това се получава от името на тая фирм...партия де. Като се замисли човек, май единствено вреди нанесоха на страната?
17
2
 
39
 
! Отговори
Ококорен преди 1 година
А Асен Василев е лобирал криптовалутата от Нексо да минава през БОРИКА. Затова беше и напънът да махнат шефа на БНБ, да сложат неграмотника Гюров и никой да не им държи сметка за транзакциите.
16
1
 
27
 
! Отговори
Промяната преди 1 година
Колко е хубаво да има такива новини. В тях реално се вижда ПРОМЯНАТА. Как едно поколение на ДС на БКП като Борисов, Тренчев баща и другите "генерали" подкрепя децата им и НЕКСО. Как после едно друго поколение на ДС на БКП е съдружник с децата на ДС и отново ги подкрепя политически. Ето ви ПРОМЯНАТА с дъх на дубайско крило на ДС интереси. За толкова години не видяхме пълните досиета на свързаните. Полша, ГДР, Словакия, Унгария, Чехия това направиха първо!
15
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само по външен вид не му вярвам, а за съдържанието на изказването му да не говорим!