Ананиев: Нямам общо с Nexo, ще съдя Слави и Биков

Последните няколко месеца имало тежка кампания срещу ПП
17 яну 2023 10:16, Йоана Цонева
79
Ананиев: Нямам общо с Nexo, ще съдя Слави и Биков
Снимка: БГНЕС

Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев и ГЕРБ - единият си пази стола, а другите шкафчето. ГЕРБ отстреляха "Демократична България", които държаха уж те да им бъдат официални партньори. Това заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Настимир Ананиев пред bTV.

По думите му ГЕРБ провалили мандатите за съставяне на правителство. Защо на ГЕРБ, БСП, ДПС и "Възраждане" им се доспива на правна комисия, а когато приехме Изборния кодекс нищо не се случва, недоумява Настимир Ананиев. Последните няколко месеца има тежка кампания срещу "Продължаваме промяната", посочи той.

Още по темата
Настимир Ананиев е недоволен, че служебното правителство ще управлява повече, отколкото кабинетът на Кирил Петков. Защо ГЕРБ не искат да се направи правителство, запита той. ГЕРБ и ДПС са силни долу на калния терен. ПП все още нямат покана за лидерска среща, която обяви, че ще направи лидера на БСП Корнелия Нинова, уточни Ананиев. Той не знае какво се случва в БСП и на техния национален съвет, като го сравни с партизанска война или другарска любов.

"Как си представяте Бойко Борисов да дойде на жълтите павета. Той може би не идва заради джипката заради това, че знае кой е редил паветата", заяде се депутатът.

Ананиев даде да се разбере, че няма нищо общо и никога не е имал нищо общо с компанията за криптовалути Nexo. Той ще заведе дело срещу Тома Биков и Слави Трифонов за обвиненията за Nexo. Компанията не е спонсорирала никого, уточни Настимир Ананиев, който не знае къде е Антони Тренчев.

"С Антони Тренчев планирахме общ бизнес, свързан с апликация", изтъкна Ананиев, който не каза точно за каква апликация става дума с аргумент, че това не било важно. За него е важно да се обсъди какво се случва в страната и защо България няма редовно правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
42
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе Наско когато фактите говорят и Боговете мълчат! Но това явно не се отнася за теб и такива като теб , които се смятат за невинни! Не по моя информация излезна че NEXO е спонсорирала ПП , ДБ и Волт с над 1 млн лева! И Гешев ли ви е виновен след като в 8 щата на САЩ и Великобританив се водят дела срещу посочената фирма? Жалко не виждате по далеч от себе си!
13
3
 
26
 
! Отговори
ЦРУ преди 1 година
Герб като дойдат отново на власт.Да се поучат от грешките които направиха и бяха свалени.ДА ПОГНАТ ЯКО ЗАБЕГНАЛИТЕ МИЛИАРДЕРИ СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ СТАНАТ ЧЕТЕРИМА.свалиха ги само двама.преди 2 години.Да не им дават мира в дубай Да търсят взаимодействие с гешев сащ и британия .Ако ги оставят на спокойствие Ще организират нов пуч С пари е всичко възможно не само у нас .
12
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога са лапали, всичко било сладко и невинно, сега, когато петлите пропяха, се сепнали да се отричат кат Петър от Исус и да се съдят.
11
1
 
40
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Пирамидата ПП+ДБ рухна. Тоя мазнюга на снимката Криптомир е за шамари, кой къде го хване.
10
2
 
19
 
! Отговори
Няма преди 1 година
редовно правителство, щото всичките в НС сте маскари..
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-ценното в изказванията на Ананиев е ВЯРАТА, която показва, в българската съдебна система! Явно очаква решение в негова полза от българската съдебна система, за разрушаването иначе на която той и ортаците му не спират да се борят!
8
1
 
30
 
! Отговори
Мариците преди 1 година
ПП са подпусали в последния си работен ден да се закрият Мариците през 2024 г. Т.е. подписали са от догодина да сме на тъмно и студено!
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На крива ракета, космосът и е виновен....е казал народът.
6
1
 
32
 
! Отговори
обеднял преди 1 година
Нексомир?
5
2
 
42
 
! Отговори
Nexo преди 1 година
Справка от Търговския регистър показва ясно, че Ананиев е съдружник с криптоизмамника Тренчев, а ПП са получили над 197 000 лв дарения от Nexo за 2022 г.
4
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тренчев-баща е известен като агент Петров на Второ главно управление на ДС. Работил е в мисията ни в Бон, където е роден синът му Антони Антониев Тренчев. Антони Тренчев баща е дългогодишен съдружник сБойко Борисов,ген. Чавдар Черневи други мрачни фигури на прехода, показа проверка на Биволъ във фирмените регистри.Консултант по сигурността на щат в Nexo е друг ортак на Борисов и ДС-офицер Владимир Петев. Самият Борисов е откривал бутик на майката на Тренчев Илияна Алипиева.По това време бъдещият главен секретар на МВР и премиер на България се занимава с охранителен бизнес и
3
2
 
40
 
! Отговори
777 преди 1 година
Изкокнаха кирливите ви ризки а.........ама глупавия българин тича да гласува за всеки нов ,,спасител,,
2
1
 
37
 
! Отговори
Да ги съдиш преди 1 година
Да ги съдиш е едно, да ги осъдиш съвсем друга работа! Едва ли ще излязат в публичното пространство с приказки наизуст.
1
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този човек премина през 5 партии, първата му е с Миглена Кунева, националната предателка на АЕЦ Козлодуий. И този ще ни назидава и учи на морал?