Волен предложи обединение на БСП, "Възраждане", "Атака", "Русофили"...

За да има баланс, трябва да се направи един блок, на мнение е той
26 яну 2023 18:00, Нели Христова
170
Волен предложи обединение на БСП, "Възраждане", "Атака", "Русофили"...
Снимка: БГНЕС

"Трябва предизборно да се обединят БСП, "Възраждане", партии като "Атака", поне още 8-10 има такива партии, "Русофили", "МИР" и т.н., които не се различават по виждания по основни въпроси - и вътрешни, и външни. И да направим мощен блок, който да застане за баланс, защото другият блок се получава, независимо дали ще се карат Кирил (Петков) и (Бойко) Борисов, те по тези въпроси са заедно. Те се състезават кой по-верноподанически да каже, че е против Русия, агресора и дават оръжие на Украйна. Има я едната страна, а другата я няма. За да има баланс, трябва да се направи един блок".

Това каза пред БНР лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров.

Според него има нужда да се погледне стратегически на политическата ситуация и апелира към лидерите на тези формации "да бъдат по-умни":

"Имаме нужда от това да се вдигнем над подробностите. Ако формираме сега един блок и той да се утвърди на тези и на следващите избори, вече в България ще има кой да изразява мнението на тези 70 или 75% от българите, които казват, че не искат оръжие за Украйна, не искат в еврозоната, не искат двата реактора за АЕЦ "Белене" да ръждясват, които казват, че искат енергетиката да бъде такава, каквато можеше да бъде, искат "Южен поток", "Белене" и т.н.".

Лидерът на "Атака" изказа предположение, че му повдигат обвинения заради "поръчковия характер на прокуратурата" и защото медията, която ръководи, не е политкоректна:

"Явно е започнала да дразни някои кръгове и някои посолства", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Късно е либе за китка.
101
1
 
11
 
! Отговори
Кредита му свърши преди 1 година
Когато се прегърна със шкимбе войводата и Винкела и когата стана Златен пръст ... го отписах като политик с последователни принципи. Сори ,ама мораният му кредит свърши.
100
2
 
6
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 година
Гнусливите червенотоквеновчета надават вой,като умрели куче.Руските и турски "братя"бяха единствените,които недадоха съгласие за обединението на Източна Румелия и княжество България.За какво уважение,та дори и за обич става въпрос?!Вие руско-турски *** превърнахте етническите българофили в Мазохист и.Да търпим и да се радваме,че така често ни обладават,обругават и помилват.Поьор за тези русофили и туркофили,с една дума ПРЕДАТЕЛИ!!!
99
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъжното е че Волен ми е по симпатичен от Асен ... А ДПС ми се струват по малкото зло от ПП или ДБ ...
98
5
 
10
 
! Отговори
шия преди 1 година
Името на коалицията отсега се знае - ОБРБ /обединени българо-руски ***/.
97
4
 
16
 
! Отговори
Тренирай за русофил. преди 1 година
Направи си дворна тоалетна за през зимата ......СВИКВАЙ С РУСКАТА И СИБИРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!
96
8
 
15
 
! Отговори
ЛЕЛЕЕЕЕЕ.... преди 1 година
АБЕ И У ПСИХИАТРИЯТА В КАРЛУКОВО ЛИ СА ТОЛКОВА "ЕДИННИ"....ха,ха,хаааааааааа
95
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз го мислих за нацист по държанието, той се оказа върл русофил.....:)))
94
12
 
16
 
! Отговори
българин преди 1 година
До Russian EmpireПоправка. Руската империя неуспешно води война да прокара интересите си на балканския полуостров. За това даже сме плащали пари - исторически факт. След това работят само против България - и тайно и явно...
93
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропиля си картите бате. Когато козовете ти бяха в ръцете не ги изигра както трябва. С това златно пръстче дето поддържаше оня слаботелесния 150 килограмовия си го ту ри квадратен. Старите хора са казали. Акъл Царува Акъл Робува Акъл Патки пасе. Ти си от тези дето пасят Патките. Оди бии барабано като глашатай.
92
6
 
7
 
! Отговори
За Възраждане преди 1 година
Не, благодарим. Пенсионирай се. Възраждане не биха си вкарали такъв автогол. Ако влезете в парламента, може да се говори.
91
6
 
16
 
! Отговори
доктор преди 1 година
Лоша работата стана. Няма бюджет за санаториумите и шантавите плъзнаха навсякъде!Чия болна глава създаде "Русофили" че другата болна глава иска да се обединява с тях?!Мъка мъка човешка. Да се отпуснат средства да приберем хората, на топло на сухо... ще сглобяват химикалки по цял ден - успокоява много нервите...
90
8
 
12
 
! Отговори
Russian Empire преди 1 година
Нас ни е освободила Руската Империя! Не знам защо сесерофилите се зоват русофили при положение, че болшевишкия СССР е избил нашите освободители...
89
7
 
9
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Баце пуска старите патерици - златка, славчо, шкембе войвода и т.н. да разводняват вота за да спечели по-лесно. В момента в който с дпс вземат 121 депутата жален ви зад ник - тичайте за вазелин.
88
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ристо Ти даже не виждаш разликата между ЕС и НАТО! Това са 2 структури,от 2 различни Континента! Съответно и с Различни Интереси! -:(ЕС е Офшорна фирма на САЩ! Тя затова Слуша и изпълнява! Не така си представяхме че ЕС ще играе тайно със САЩ! -:(
87
6
 
18
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Какъв комунист се извъди Волен, чак не е за вярване. Беше преди националист, ама видя, че няма да влезе никога в парламента и реши да стане комунист. Голям циркаджия и ***. Не съм виждал по-голям *** от него.
86
6
 
14
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Гладна кокошка власт сънува. Волка, кво стана с телевизията бе брат? Защо я махна от цифровизацията? Толко ми беше интересна .. язък
85
4
 
11
 
! Отговори
Волен преди 1 година
и Слави много ги активизираха! Плазмодий!
84
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ме интересуват ни Гербери,ни ПП,ни НДСВ от нафталина! Аз избрах да подкрепя Възраждане! Партия Бтлгарска без да е "потупвана по рамото" от ФАЩ!-:)) Аз съм против Оръжия за Укрия! Против ГЕРБ да е втв властта повече! Против партиите на статуквото! Против Клякане на САЩ и НАТО!
83
4
 
22
 
! Отговори
Давайте преди 1 година
ХАХАХА браво бат Волене, пиян човек си казва винаги истината. Всички дет си ги изброил сте еднакви *** и трябва задължително да се обедините!