Волен предложи обединение на БСП, "Възраждане", "Атака", "Русофили"...

За да има баланс, трябва да се направи един блок, на мнение е той
26 яну 2023 18:00, Нели Христова
170
Волен предложи обединение на БСП, "Възраждане", "Атака", "Русофили"...
Снимка: БГНЕС

"Трябва предизборно да се обединят БСП, "Възраждане", партии като "Атака", поне още 8-10 има такива партии, "Русофили", "МИР" и т.н., които не се различават по виждания по основни въпроси - и вътрешни, и външни. И да направим мощен блок, който да застане за баланс, защото другият блок се получава, независимо дали ще се карат Кирил (Петков) и (Бойко) Борисов, те по тези въпроси са заедно. Те се състезават кой по-верноподанически да каже, че е против Русия, агресора и дават оръжие на Украйна. Има я едната страна, а другата я няма. За да има баланс, трябва да се направи един блок".

Това каза пред БНР лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров.

Според него има нужда да се погледне стратегически на политическата ситуация и апелира към лидерите на тези формации "да бъдат по-умни":

"Имаме нужда от това да се вдигнем над подробностите. Ако формираме сега един блок и той да се утвърди на тези и на следващите избори, вече в България ще има кой да изразява мнението на тези 70 или 75% от българите, които казват, че не искат оръжие за Украйна, не искат в еврозоната, не искат двата реактора за АЕЦ "Белене" да ръждясват, които казват, че искат енергетиката да бъде такава, каквато можеше да бъде, искат "Южен поток", "Белене" и т.н.".

Лидерът на "Атака" изказа предположение, че му повдигат обвинения заради "поръчковия характер на прокуратурата" и защото медията, която ръководи, не е политкоректна:

"Явно е започнала да дразни някои кръгове и някои посолства", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
6
 
7
 
! Отговори
Pappi Hanns преди 1 година
Волен Сидерос = бъдещия президент на Вуларииа . Ясо палекариис .
81
3
 
15
 
! Отговори
= преди 1 година
Всичкия мусор на едно място. Добра идея, остава да ги натовариме на няколко влака и хайде в сибир
80
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха, Нинова ли ще носи на Болен Сидеров плодове в ареста, когато го задържат за хулигански прояви?
79
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нищо не стана от това НС една зала дупчат мрамора за контакти Срамота е
78
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
накратко баце е с десет човека по малко четири години не че е от значение но все пак да си припомним добрите стари времена и за какво му беха на валери още неколко милиона над двайсет поне триисет
77
8
 
19
 
! Отговори
Забавници преди 1 година
Волен като толкова милееш за тази пуста Русия какво търсиш тука?Там работа има много,след като започнаха да мобилизират и чужденци за фронта,вече никой няма да иска да стъпва в Русия та се освобождават ваканти места.И нещо ново-вече се строят концентрационни лагери по типа Гулаг в окупираните Луганска,Донцезка и Запорожкска област в Украйна.Няма да е лошо нашите русофили българофоби да се запознаят отблизо с културните особености на путино-сталинисткия режим.
76
3
 
8
 
! Отговори
Коалиция преди 1 година
Лузър БГ
75
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя брутален американски прислужник под прикритие иска да неутрализира русофилите
74
12
 
15
 
! Отговори
Ицето преди 1 година
По целия свят всички гледат да се отдъпнат от Русия като прокълната прокажена държава,дори съюзници в ОДКБ Армения и др.държави министри не се поздравяват с Путин дори не го поглеждат в очите от погнуса,а ние видиш ли тука се създава впечатление че едва ли не сме руска губерния заради такива предатели като Волен и подобни измекяpи.Това,че са шумни и кресливи няма да им помогне както преди години.Няма да ни излъжете пак!
73
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оппаа... айде баце активира бялата златка... Абе, кааун, за какво им е на Възраждане да се коалират с трупооове като вас, дето заедно едва събирате процент????
72
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много хубаво сте решили. БСП, Атака, Възраждане и Русофили срещу България обединявате се в единен блок вземате по един калашник и отивате да защитавате Масква от нацистите.
71
5
 
13
 
! Отговори
Аривидерчи завинаги преди 1 година
<html><body>Да Волене,лесно е да прибираш изпраните мръсни пари руските олигарси и в същото време да ги харчиш из Милано Париж с младото гадже,но в същото време ни агитираш да продължаваме да бъдем робска страна завинаги обвързана с корумпирани агенти на ДС дърпащи ни непрестанно към бездната!Е,този път няма да стане,хората вече се посъбудиха.Младото поколение не се лъже лесно,а старите чугунени кратуни взеха да намаляват.
70
2
 
10
 
! Отговори
Киро преди 1 година
До Анонимен 29 - Плюс бездънни комунистически търбуси.
69
3
 
13
 
! Отговори
Болен преди 1 година
бил предложилха-ха-ха
68
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съберете се, ама на площада, че да ви зачешаме с калашките от Казанлък.
67
14
 
25
 
! Отговори
На амбразурата преди 1 година
Волене и теб ли те изкараха от прашния килер като мумията Цар да агитирате за сибирското диктаторче?През Газпром или Лукойл идват рублите?Да знаеш обезценяват се,не се престаравай с циркаджийскит номера,до болка са ни познати.
66
9
 
20
 
! Отговори
ванка с танка преди 1 година
До Чемодан вакзал Сибир На русофилите много силно им препоръчвам да заминават за Биробиджан,ама те нещо не се навиват!:)))
65
5
 
29
 
! Отговори
Комшията преди 1 година
Коалиция на директно субсидираните от руЗия партии !
64
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се обединяват и на някои шлеп директно към сибир без право на връщане ...да се гърчат в путинският им рай Ще има да вият от глад
63
8
 
32
 
! Отговори
нЕкой преди 1 година
Изпълзя и тая пиянка русороб