Димитров: Тези избори са заслуга на Румен Радев

Предложени са два избора
Обновена: 27 яну 2023 07:13 | 27 яну 2023 06:55, Росен Стойчев
109

"По темата трябва внимателно да се прецени, защото увеличението трябва да бъде според труда. За да се случи, трябва да има редовно правителство.
Още по темата
Няма редовен кабинет, защото президентът изгражда служебна президентска република", заяви депутатът от ДБ Мартин Димитров в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според него президентът Радев е виновен за ситуацията, в която се намираме. "Конкретно тези избори са негова заслуга. Ние бяхме предложили - служебно техническо правителство на българския парламент с 5 приоритета. Щяхме да накараме българският парламент да избира между две алтернативи - технически кабинет на българския парламент с парламентарен контрол и служебен кабинет на Радев. Това щеше да бъде интересно", посочи Димитров.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът заяви, че Радев не дал мандата на ДБ, защото иска да управлява. "Намираме се на кръстопът с два ясни завоя. Единият е като се събраха ГЕРБ, БСП и ДПС и казаха, че искат да си правят програмно правителство. Другият е пътят на ДБ и "Продължаваме промяната". Хората трябва да изберат", категоричен е той.

Димитров заяви, че очаква по-добър резултат от ДБ и допълни, кои ще бъдат възможните партньори зависи от изборите резултати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малтинчо, ставаш все по-гнуссен и нахален. БеляНЕ и други глуппости ги забравяш, като типичен политически психопат. Загуби за милиарди заради БеляНЕ.
19
5
 
17
 
! Отговори
А Бюджета? преди 1 година
След преврата, вече втора година никой не говори за бюджета. Дали такъв в края на 2022 е приет за 2023, аз не разбрах? Дали ще има плащания въобще за пенсии и заплати, също не разбрах, а и никой не говори. Пари за инфраструктура? Тишина. Знам само, че ако се промени минималната заплата(на която никой работник не се осигурява) се променят заплатите на всички държавници, а бизнеса се натоварва! Пример, зпалатата на общински архитект е 3 пъти минималната, на кмет е 5 пъти примерно и така.Държавници
18
3
 
19
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Ъхъ... някой друг да е виновен? Международното положение? Венера в Козирог? Избирателят?Всичко друго е виновно, но не и 240 хрантутници, които не могат да си разделят баницата, защотовсеки от тях е достатъчно алчен.
17
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До фактТи нормален ли си? 12 години да те крадат не ти ли стигнаха? Що за мaзoxиcт си, да си на дъното в целия ЕС?
16
3
 
16
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Кой беше тоя? Познат ми е от някъде...
15
9
 
14
 
! Отговори
Bg преди 1 година
Никога повече герб - това партия на дявола, партия на фарисеите прокарващи, содомските интереси на европа
14
3
 
8
 
! Отговори
Astarot преди 1 година
@2 за съжаление, дори ще минат 4%. Твърде много хора с издухала гарнитура ходят да гласуват...
13
12
 
13
 
! Отговори
герП.....ВЪН преди 1 година
Е нЕма вече да сте Началници никогиш.......
12
21
 
23
 
! Отговори
факт преди 1 година
Единствено герб е способна да управлява, но умишлено се саботира от всички пapaзитни партии в парламента.
11
9
 
21
 
! Отговори
абе преди 1 година
абе, дри-сльо, защо не си избрахте правителство в парламента, какво ви е виновен радев че сте некадърни и никой не иска да държи горещия картоф.......на крива ракета космоса и пречи! той показва че президентската република работи отлично!
10
7
 
17
 
! Отговори
силно замислЕна преди 1 година
Нееее Мартинчо, не.......на Боци Борисоff е заслугата!
9
6
 
29
 
! Отговори
Дани преди 1 година
Радев искал да управлява? Може и така да е, когато вие сте неспособни пет парламента да сформирате мнозинство, той е и длъжен. А какво да кажем, че вие с мижавите 5-6% на изборите, искате? И вече кабинети редяхте, ристе изкара приоритети и едва ли не беше сложил тигана преди да е хванал рибата. Вие с пп, мартинчо сте едни номенклатурни дечица, цял живот били на сянка, не работили нищо реално, а само празнословили по студиа и в НС. Сладка работа ви се е паднало, но да видим докога.
8
5
 
27
 
! Отговори
Катя преди 1 година
А ти Маринчо ,имаш ли къща в Брюксел като шефа ти Ристьо Иванов а? Всичките променкаджии начело с Радев сте еднакви мошеници,лъжци и наглеци
7
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И този парламент се провали заради алчността на ГЕРБ да се върнат на власт и пак да крадат милиарди.
6
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изборите са заслуга на негласуващите. Заради негласуващите няма ясно мнозинство в парламента, което да направи редовно правителство.
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...пaлячo.....
4
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мартинчо, няма по Конституция "служебно техническо правителство на българския парламент". Никъде по света го няма
3
4
 
27
 
! Отговори
Скрий се бе преди 1 година
....тоя *** ,хрантутеник откъде изпълзя....?!?!?!!
2
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя път вече 4 процента едва ли ще помиришат тия агенти и деца на ДС. Затова е това напиняне и коалиране с другите изме..яри пп
1
5
 
29
 
! Отговори
Да преди 1 година
На крива ракета космоса и е виновен.