Димитров: Пътищата са два - ГЕРБ, ДПС и БСП или ПП и ДБ

Опонентите целенасочено спират съдебната реформа, Еврозоната и Шенген, заяви той
1 фев 2023 10:05, Йоана Цонева
97
Димитров: Пътищата са два - ГЕРБ, ДПС и БСП или ПП и ДБ
Снимка: БГНЕС

БСП, ГЕРБ и ДПС целенасочено спират съдебната реформа, Еврозоната и Шенген. Това ще доведе до нова политическа ситуация. На тези избори не очаквайте резултати, подобни на предишните. Това заяви в ефира н БНР депутът от "Демократична България" Мартин Димитров.

По думите му ГЕРБ, ДПС и БСП са разкрили картите на лидерката среща, Според него за това ще бъде понесена отговорност и ще промени политическата обстановка в България. Пътищата са само два. Единият е ГЕРБ, ДПС и БСП, а другият - ПП и ДБ. Това развитие дава сериозен шанс за ПП и ДБ да се представят над очакванията на следващите избори, поясни народният представител.

Още по темата
По отношение на преговорите между ПП и ДБ за съвместно явяване на изборите, Димитров посочи, че разговорите продължават и не трябва да се слага каруцата пред коня, докато не се изчистят всички детайли.

Депутатът заяви, че служебните правителства на Румен Радев стават все по-колебливи и негигурни. Рисковете стават все по-големи. Ситуацията от избори към избори се променя, защото хората стават все по-тревожни, допълни той.

Мартин Димитров съзря директен саботаж относно Еврозоната, който е дошъл от ГЕРБ, БСП и ДПС, "Възраждане" и "Български възход". Според него тези партии са се наговорили предварително и не са участвали в две комисии. "Демагогията е много голяма, защото ако ги питате - ще кажат, че това им е огромен приоритет, обаче като опрат нещата до гласуване - ги няма и то организирано", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
13
 
! Отговори
Идеалист преди 1 година
Тази коалиция между ПП и ДБ ще доведе до закриване на ДСБ. Буда е по-малкото зло от Кокорча и Кирча.
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия два пътя са просто две ленти на еднопосочен път, мартинчо. Достатъчно ви търпяхме за да разберем що струвате всички.
29
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ е патерица на ДПС (Лукойл), енергийната мафия. Това и слепите и глухите го знаят. А БСП може да се купи всякяк.
28
1
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Боко ще мачка ПП-та и ДБ-та :))))))))))))))))))))))))))))))))
27
0
 
15
 
! Отговори
Майна преди 1 година
Балоните в един момент гърмят, когато погълнат повечко въздух под налягане!
26
1
 
18
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе Мартине , какъв път дава групировката от Партията на Провалите и Дай България, освен това че двете са партии на олигарсите и те провеждат своята политика чрез тях! И нищо друго не може да се очаква от не по мое мнение мошеници и шарлатани , комунистически прокурори и и лидер срещащи се с олигарсите!И стига стр тръбили след като тихомълкомсте подписали за контрол на главния прокурор и избор на послушен такъв и прокуратура в изпълнителната власт , което е нарушение на Конституцията!
25
11
 
3
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 година
Които от Хартиената коалиция, даде повече и купи Гетата, той ще е Премиер. Ясно и просто
24
0
 
24
 
! Отговори
не го дишам преди 1 година
Ако съществува понятието "излишен политик",то това е тоя!
23
0
 
18
 
! Отговори
aaa преди 1 година
Ех Мартинчоу, Мартинчоу, на колко години стана и не се научи до 240 да смяташ. ПП+ДБ вземат максимум 80-85 депутата, как ще стане правителство без ГЕРБ, БСП и ДПС? Възраждане просто прибират парата и нямат никакво намерение да подкрепят когото и да е, а Янев е прекалено малък, а даже може и да не влезе.
22
0
 
13
 
! Отговори
999 преди 1 година
И даже да допуснем, че ПП и ДБ ще победят заедно Герб, те няма с кого да направят 121 гласа, за да управляват, защото се скараха с всички. Мноооого далновидно за деца в детската градина, трета група макс!
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен 8 преди 1 година
Господине никуму неизвестен добрахте се с Лодкарят до трапезата и само хули обиди омраза негативи Е Докога смятате че това ще работи е вашите джобове препълнени а държавата ни в блатото
20
1
 
17
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 година
И двата пътя водят наникъде, но ГЕРБ са една идея по-добре според мен.
19
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бацето нали вече ви каза за какво била оная покана на г-жа Лъжа - да обсъдят разпределението на управлението СЛЕД изборите този април. Тъй, че нещата са вече спазарени (хартиената бюлетина в готовност да служи на правилните партии) и всичко останало сега е вдигане на пушилка
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой луд гласува за лъжци, който докараха над 50% инфлация, които играят по гайдата на САЩ и помагат на Украйна и на РСМ в ущърб на българските интереси? Бойко лавираше между САЩ, Германия и Русия, но се опитваше да бъде в интерес на България. Щеше да построи Хемус, но САЩ не му позволиха и парите отидоха за Ф-16. Самолетите ще ги видим на куково лято. Сега САЩ няма да дадат Ф-16 на Турция докато не се съгласи скандинавските страни да влязат в НАТО. Така ще поставят условия и на нас с РСМ
17
1
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго 681 преди 1 година
И Бойко Методиев Борисов е ПРЕМИЕР!ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ПОЧНЕТЕ МЕДИИ ДА МУ СЕ МАЗНИТЕ, ЩЕ ИЗКАРАТЕ КИЛИПИР .
16
0
 
19
 
! Отговори
Малтинчо е преди 1 година
Изключително противен кебапчийски котарак и некадърник.И разбира се отроче на виден комунистически номенклатурчик.
15
3
 
7
 
! Отговори
Бонго Бонго 681 преди 1 година
Победител е Герб със 121 гласа , БСП, ДПС, НДСВ, левицата .
14
0
 
12
 
! Отговори
Име преди 1 година
И двата пълни с БКП и ДС, да не кажа, че всички са такива!
13
0
 
15
 
! Отговори
Цъ преди 1 година
Щяхте да построите още 2 моста на Дунава, тунел под Стара планина и още 5 магистрали.:)))))) Реално - 00. И дори не сте започнали нищо! И тоа.лет на не сте построили! " Сигурно" ще гласувам за вас!!! А ха ха ха!
12
0
 
17
 
! Отговори
Бонго Бонго 681 преди 1 година
Малтине, ДБ и ПП няма да влязат в парламента.Затуй искахте машинките на Радев, на ВОЛУМЕТО ..Филма свърши безполезни сте.