Деница Сачева: Владислав Горанов ще докаже своята невинност

Без ГЕРБ няма стабилно управление на страната, заяви тя
15 фев 2023 21:06, Нели Христова
73
Деница Сачева: Владислав Горанов ще докаже своята невинност
Снимка: БГНЕС

Без ГЕРБ няма стабилно управление на страната, всички избори дотук доказаха, че без участието на ГЕРБ не може да има стабилно управление в страната, заяви Деница Сачева пред БНТ.

Неистовото желание на ПП да прекалява с политическия маркетинг ще им изиграе лоша шега на тях. Не може да приемем подобен тип опростяване и показване, че политиката е черно и бяло. Хората вече ясно виждат какво се случва от цялата тази политическа опаковка. Хората очакват ясни решения по здравеопазване, образование, инфраструктура, проекти, изоставаме драстично в редица сектори от цяла Европа, добави Сачева. За първи път плащаме повече, отколкото получаваме. Хората ще се уморят ако отново влезем в това русло и призовавам нашите опоненти да дискутираме по конкретни теми и законопроекти. Да започнем разговора за съдебната реформа, заяви Сачева. Каним ги на конкретни разговори за това как трябва да изглежда съдебната реформа, която би била приета от всички народни представители, каза още Сачева.

Готови сме още сега да има среща на партиите, на която да се започне сериозен разговор за това какви са очертанията на една истинска дълбока правосъдна реформа, подчерта Сачева.

За списъка "Магнитски" Сачева коментира, че е убедена, че Владислав Горанов ще докаже своята невинност. "В случая по-скоро това е неправомерен, несъразмерен удар спрямо него и неговата роля в политиката. Това, че името му се свързва с корупция, на практика до този момент единственото лице, което твърди, че това е така, е човекът, който самият се укрива от българското правосъдие в момента и има повдигнати 19 обвинения, и тежки криминални деяния", добави Сачева.

Трябва да говорим за съдържателни политики, да направим така, че българските институции да са достатъчно устойчиви, отбеляза още Деница Сачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
Две три биволици в герб се правят на велики,но простотията им,си личи от километри.
47
0
 
1
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Прочетох някои писаници толкова болни мозъци ли живеят в БГ
46
1
 
0
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
САЩ да си гледат тяхната държава България не е щат на САЩ
45
1
 
1
 
! Отговори
невинен преди 1 година
като НЕЯ
44
1
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Заковаха ви,Сачева.Пускаме водата.
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете ПП и ДБ да направят реформите , те знаят как и могат, а Герб постоянно ПРЕЧАТ и доказаха своята некадърност през годините!!
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страшна миризливка е тази! Ама хитра, осинови едно дете и го развява като символ на почтеността
41
1
 
10
 
! Отговори
Вратни пържоли, преди 1 година
двеста кила сланинка и задни бутове за барбекю... Друго нищо не става от това гербера3тко хип0п0тамче!
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Невинност не се доказва. Доказва се виновност. Невинен до доказване на противното. Ако е виновен за нещо няма как да докаже че е невинен.
39
7
 
1
 
! Отговори
Герберски трол преди 1 година
До небългарин. Напротив, напротииив, оххлюв жалък, никой не се е скрил. Ти май не гледаш телевизия. Тома ви направи на над и маскара.
38
9
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
До 45. Май не беше баш никой. Ако ще и всяка година да ходим на избори ГЕРБ все ще са първи. Така че, изчегъртането си го наври отзад. Така и ще си умреш със злобата към ГЕРБ, а тях пак ще ги има.
37
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еййй,единствени и неповторими.Нямаше правителство,защото никой не искаше да се оцапа с вас.Ако ще и всяка година да ходим на избори,докато не ви изчегъртаме докрай
36
3
 
7
 
! Отговори
Цеко преди 1 година
До АнонименГешев не доказва. Доказва МВР И СЛЕДСТВИЕТО. Гешев, или по точно следствието събират доказателства и ги внасят в съда.Те също могат да скрият или изгубят или да...доказателства на важните са МВР и такива като Рашков не се прави на незнаещ.
35
1
 
4
 
! Отговори
Траян преди 1 година
До АнонименМного си зле с изводите. Ще те уволнят работодателите,,,,,по добре мисли.
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пред кого ще я докаже тая невинност ***, дебелано? Само пред Гешев може да мине номерът, щото ще му се обадят я от Сараите на Доган, я от Банкя... За американците той ще си остане корумпиран, а всички чухме от Божков , че наш Владко лично е съдействал на Черепа да заформят корупционната схема с неплащане на данъци за около 600 мил, в замяна на "подаръци" към Тулупа и разни други гербаджии...
33
2
 
17
 
! Отговори
българин преди 1 година
Защо триете коментарите срещу банкянската разбойническа организация?Пак ще го кажа:банканския крадлив шебек се скри от вчера.Скриха се и опростачените герберастки активисти.Арестът идва.Неизбежено.
32
1
 
16
 
! Отговори
бЕБЕК преди 1 година
Деницееееее, да не би да си участвала в някоя сделчица....аааа, кажи деееее. Ти ли лисицооооо....
31
1
 
8
 
! Отговори
Илия преди 1 година
Какво ми казва тази жена. Аз разбирам от този закон "МАГНИТСКИ" че САЩ предприемат мрки тези хора и техни близки да не влизат в страната им и блокират сметките им в американски банки. Защо се жалват нашите невинни. Какво им дреме ако нямат такива сметки и не пътуват до САЩ. НАЛИ НЕ СА КОРУМПИРАНИ.
30
0
 
6
 
! Отговори
Илия преди 1 година
До Деница,Не давай пример с другото корумпе Слави. Дай Пример с Румен Овчаров и оше десетки такива крадци
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Американците са разбрали къде са парите.Ха-ха.